A virtuális bántalmazás
2012. november 28. 14:32
|
|
Adrii Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 216 Csatolások: 44 Azonosító: 186046 offline
|
Nagyon jó cikk lett.! Az igazat írja le.. Engem sajnos pont az egyik legjobb barátom bántott meg neten keresztül,gépen bír pofázni,de élőben meg sem mer szólalni.. Ez egy pont olyan ember akinek örömet okoz,ha mást bánthat..szóval szánalmas egy valaki.. Visszatérve a cikkre idegenekkel szóba sem kellene állni,főleg nem interneten keresztül...
2012. november 28. 14:32
|
|
Adrii Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 216 Csatolások: 44 Azonosító: 186046 offline
|
A filmet pedig meg fogom nézni
2012. november 28. 15:02
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
nagyon ügyes cikk:D
2012. november 28. 19:47
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Túl van már lihegve ez a téma. Persze Amanda Todd története nagyon szomorú, de valahol saját maga alatt vágta a fát. Elhiszem, hogy rossz, ha bántalmaznak, mert velem is tettek ilyesmit nyolc hosszú éven keresztül, úgyhogy nem a levegőbe beszélek, de rájöttem, hogy az élet sokkal keményebb. Vannak sokkal fájdalmasabb dolgok is, mint az, hogy piszkálnak a suliban. Igazából ezt most fogtam fel, hogy hónapok óta a szakápolást tanulok, és halljuk minden tanár felől a legmegrázóbb, legszomorúbb történeteket. Addig örülj, amíg csak annyi a bajod, hogy interneten keresztül inzultálnak, és nincsen nagyobb problémád. Másnak el kell viselnie a családban a fizikai bántalmazást, van olyan, aki éhezik és sajnos olyan is, akinek a végbelét az oldalára vezették ki és a széklet egy oldalzsákba ürül.
Egyszerűen neki álltok sajnálni magatokat, jajj, hogy mennyire sz*r, hogy téged piszkálnak. Senki sem mondta még nektek, hogy az élet sz*r? Mindig is sz*r lesz, mert soha sem volt jó. Segíts magadon és Isten is megsegít! Gondolj abba bele, hogy mindig van a te helyzetednél rosszabb. Téged csúfolnak, mert mit tudom én, szemüveged van. Más veled egykorú gyerek kemoterápiára jár, nincsen haja, halálos beteg! Van, akiből csövek lógnak ki, valamelyik gyermeket pedig szondán keresztül kell etetni, mert enterálisan lehetetlen bevinni a tápanyagot. Felvételen láttam ezeket, de úgyis megrázó volt. Nekik sz*r életük van, ti csak azzá teszitek. Tehetnétek ellene, de sokatok inkább leül a sarokba és bőg. Pedig ilyenkor kéne megrázni magadat és élni, mert az élet rövid. Megtalálni a hobbidat és magasról lesz*rni mindenkit. De ettől a témától már agyérgörcsöt kapok, olyan szinte túl van spilázva. Fog történni veletek rosszabb dolog is sajnos, mint a verbális bántalmazás... nem kívánom nektek, de sajnos fog.
Egyszerűen neki álltok sajnálni magatokat, jajj, hogy mennyire sz*r, hogy téged piszkálnak. Senki sem mondta még nektek, hogy az élet sz*r? Mindig is sz*r lesz, mert soha sem volt jó. Segíts magadon és Isten is megsegít! Gondolj abba bele, hogy mindig van a te helyzetednél rosszabb. Téged csúfolnak, mert mit tudom én, szemüveged van. Más veled egykorú gyerek kemoterápiára jár, nincsen haja, halálos beteg! Van, akiből csövek lógnak ki, valamelyik gyermeket pedig szondán keresztül kell etetni, mert enterálisan lehetetlen bevinni a tápanyagot. Felvételen láttam ezeket, de úgyis megrázó volt. Nekik sz*r életük van, ti csak azzá teszitek. Tehetnétek ellene, de sokatok inkább leül a sarokba és bőg. Pedig ilyenkor kéne megrázni magadat és élni, mert az élet rövid. Megtalálni a hobbidat és magasról lesz*rni mindenkit. De ettől a témától már agyérgörcsöt kapok, olyan szinte túl van spilázva. Fog történni veletek rosszabb dolog is sajnos, mint a verbális bántalmazás... nem kívánom nektek, de sajnos fog.
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2012. november 29. 15:49
Depresszió? Nevetséges és kitalált nép kór. Érdekes, 20 évvel ezelőtt ha valaki el kezdett sipákolni ilyen miatt, azt bezárták, vagy nyakon vágták. Ha valakik annyira naivak, hogy mindezeknek bedőlnek, akkor meg is érdemlik. Ennyit a mai tizenéves korosztályról. Terjedelmes szókincs? Az összes szitokszót kívülről fújjak magyarul ás angolul, de ha megkérdem mi az az ispotály, csak lesnek mint hal a szatyorban. Egyébként is, miért kell így túllihegni? Arra van a szülő, hogy beleverje az észt a gyerekbe, ha meg nem megy, akkor tanul a saját kárán. Öngyilkos akart lenni? Gratulálok, látszik mennyi esze volt. És ez a XXI. század. Nem sipákolni kell, hanem tenni ellene. Több és nagyobb bajok vannak a világban, mint hogy valakinek feltörik az adott lapját és lehurrognak mindenkit. Persze mindenkinek a saját baja a legnagyobb, tartja a mondás, de majd egyszer az érintettek felnőnek rájönnek, hogy az élet sosem volt és nem is lesz könnyű!
2012. november 29. 15:58
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
szegény Emily .. erről nem is tudtam ..
2012. november 29. 17:11
|
|
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline
|
Nagyon-nagyon jó cikk lett!Nekem is volt ilyen osztálytársam akit az interneten bántalmaztak,de sikerült megvédenünk attól,hogy kárt tegyen magában.
Yaroslava:Igazad van,de azért mégis olvasd végig a legutolsó bekezdést,mert az egy filmről szól,nem egy igazi sztoriról
IamPrincess:Neked is ajánlom figyelmedbe az utolsó bekezdést,mert [b]NEM EMILY OSMENT AKART ÖNGYILKOS LENNI[/] hanem a filmbeli karaktere
Yaroslava:Igazad van,de azért mégis olvasd végig a legutolsó bekezdést,mert az egy filmről szól,nem egy igazi sztoriról
IamPrincess:Neked is ajánlom figyelmedbe az utolsó bekezdést,mert [b]NEM EMILY OSMENT AKART ÖNGYILKOS LENNI[/] hanem a filmbeli karaktere
2012. november 29. 17:14
Idézet (SsciorLuv @ 2012.11.29. 17:11)
Nagyon-nagyon jó cikk lett!Nekem is volt ilyen osztálytársam akit az interneten bántalmaztak,de sikerült megvédenünk attól,hogy kárt tegyen magában.
Nem a filmre vonatkozott az adott mondatom. Igen, tudom, hogy az csak egy film, de létezik ilyen a valóságban is.
Lancia
2012. november 29. 21:28
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Yaroslava @ 2012.11.29. 15:49)
Depresszió? Nevetséges és kitalált nép kór. Érdekes, 20 évvel ezelőtt ha valaki el kezdett sipákolni ilyen miatt, azt bezárták, vagy nyakon vágták.
Ez nem igaz. Nem kioktatni szeretnélek, de van egy komplett anyagom a depresszióról és az öngyilkosságról a pszichológia füzetemben. Egy ideig én is azt hittem, hogy az egész csak egy ragályos pszichikai betegség, de amikor padlóra kerültem... nem mondom, hogy depressziós voltam, de nagyon közel álltam hozzá. Minden hidat felégettem magam után és semmi sem jött össze. Mindenki egy darab szemétnek nézett, aminek a végkimenetele egy enyhébb depresszió lett. Néhány hónap vergődés után kijöttem belőle, de csak azért, mert regény írás formájában kiadtam magamból az érzéseimet és szépen lassan elmúlt.
Biológiailag bizonyított, hogy a depressziós emberek agyában kevesebb van az egyik neurotranszmitterből (neurotranszmitter = ingerület átvívő anyag, gondoltam leírom, hátha valaki nem tanult biokémiát), pontosabban a szerotoninból, ez eredményezi a depressziót, amit gyógyszeres terápiával (kedélyjavítókkal, antidepresszánsokkal) kezelnek. Tény, régen valóban diliházba zárták az ilyeneket, de ne feledd: akkor nem volt ilyen modern az orvoslás sem! Régen rengeteg kisbaba és kismama halt meg, mert az orvos boncolt egy hullát, majd mindenféle fertőtlenítés nélkül ment fel levezetni egy szülést, és csodálkoztak, hogy miért halt meg az anya és a csecsemő is. Semmelweis Ignác szabadalmaztatta jóval később a fertőtlenítést, mint fogalmat. Komolyan erre akarunk hivatkozni?
2012. november 30. 08:33
Szerintem nagyon figyelemfelkeltő ez a cikk, és egyszerűen én sem tudom felfogni, hogy a 14-15 éves kis "picsák" (elnézést a megfogalmazásért) bejelölgetnek mindenkit facebook-on meg mindenhol, azzzal az ürüggyel hogy "több ismerősük" legyen, és az ilyenek közül kerülnek ki a pedofilok is... Szerintem egy internetes oldalon csak az legyen az ismerősöd akivel napi vagy heti szinten tartod a kapcsolatot, akivel jobbesetben minden héten legalább egyszer találkozol vagy tudod hogy ő nem ilyen. Felesleges ismeretlenek nem kellenek, én ezeket mindig kijelölöm, még azokat is akikkel már nem tartom a kapcsolatot se.
2012. november 30. 10:04
Idézet (Yaroslava @ 2012.11.29. 15:49)
Depresszió? Nevetséges és kitalált nép kór. Érdekes, 20 évvel ezelőtt ha valaki el kezdett sipákolni ilyen miatt, azt bezárták, vagy nyakon vágták. Ha valakik annyira naivak, hogy mindezeknek bedőlnek, akkor meg is érdemlik. Ennyit a mai tizenéves korosztályról. Terjedelmes szókincs? Az összes szitokszót kívülről fújjak magyarul ás angolul, de ha megkérdem mi az az ispotály, csak lesnek mint hal a szatyorban. Egyébként is, miért kell így túllihegni? Arra van a szülő, hogy beleverje az észt a gyerekbe, ha meg nem megy, akkor tanul a saját kárán. Öngyilkos akart lenni? Gratulálok, látszik mennyi esze volt. És ez a XXI. század. Nem sipákolni kell, hanem tenni ellene. Több és nagyobb bajok vannak a világban, mint hogy valakinek feltörik az adott lapját és lehurrognak mindenkit. Persze mindenkinek a saját baja a legnagyobb, tartja a mondás, de majd egyszer az érintettek felnőnek rájönnek, hogy az élet sosem volt és nem is lesz könnyű!
Látom neked még soha nem gyűlt meg a bajod a depresszióval és őszintén kívánom hogy ne kerülj olyan helyzetbe soha, mikor úgy érzed az egész életed teljesen haszontalan és soha nem fogod elérni az álmaidat.
Engem egy hónapja diagnosztizált a pszichológusom depresszióval, és biztosíthatlak róla hogy nem egy "kitalált kór". Arról nem is beszélve amit Beyla mondott, hogy a depresszió nem más mint egy, az agyban lejátszódó biológiai folyamat.
Szóval ezzek a hozzászólással nem bizonyítottad senki ignoranciáját, csak a sajátodét.
Karina197
2012. november 30. 16:52
Engem is próbáltak már neten zaklatni, megalázni. Egyszerű a recept, miszerint nem kell észrevenni, nem kell reagálni az ilyen "bántalmazásokra". Akik ismerik az embert, azok úgyis tudják, mi igaz róla, nem? Idegenek véleményére meg nem kell adni.
Másrészt, aki olyan ostoba, hogy minden magára vesz, vagy vén pedofiloknak vetkőzik a webkamerában, magára vessen!
Másrészt, aki olyan ostoba, hogy minden magára vesz, vagy vén pedofiloknak vetkőzik a webkamerában, magára vessen!
2012. november 30. 16:59
nem lenne egyszerűbb kikapcsolni azt a szájbabszott számítógépet? Aki hülye haljon meg -.- és egyébként aki egy ilyen dolog miatt lesz depressziós annak mély megvetésemet küldöm.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.