A virtuális bántalmazás
2012. november 26. 21:38
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Jó cikk, de ha átgondolja az ember akkor nem hisz az ilyen jött-menteknek akik"trollkodnak" a neten. Most nem értem hogy akit max 10 perce ismerünk annak minek elhinni mindent? Az olyanokkal nem kell foglalkozni. Nekem is volt egy ismerősöm akinek meggyűltek a bajai az ilyen emberekkel de megoldottuk
a végén már ott tartottunk hogy az "ellenfél" adta fel.
2012. november 26. 22:27
|
|
Enchanted Huntercomfortably numb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1348 Csatolások: 1245 Azonosító: 221 offline
|
2012. november 26. 22:52
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Rólam csináltak utáló oldalt is facebookon :/ És sokan zaklattak olyan dolgokért,amit nem tettem...szóval tudom,hogy milyen érzés...
2012. november 27. 08:09
ezt a filmet én is megnézzem, mert ha interneten még nem, élőben engem is értek sértő szavak, de igyekszem nem megtörténté tenni a dolgot. Az nehezen menne, szóval, akit ért ilyen, együtt érzek vele és ezt komolyan mondom.
2012. november 27. 11:40
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Csak az a furcsa hogy most mindenki kommentel lelkesen, hogy ő sose tenne/tett ilyet, aztán egy másik cikknél ha nem tetszik valami, a többieket alázza! Milyen kétszínűek vagytok, Istenem! -.-
2012. november 27. 13:34
|
|
leyla113SummerKid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.13. Hozzászólás: 1096 Csatolások: 3 Azonosító: 180259 offline
|
első reakcióm: ez durva.
második reakció: írói énem előtörése, fogalmazás, az eredményt lejjebb olvashatjátok. tehát:
engem borzaszóan zavar, hogy akik most itt kommentelnek, hogy sose tennének ilyet, azok máshol mégis megteszik. nem mindenki, persze. de sokan. ezt nagyon álszentnek tartom.
a virtuális bántalmzást még úgy-ahogy le lehet rázni. legalábbis könnyebb, mint az élőben történőt. mert ugye otthon a számítógép előtt lehet bőgni, szitkozódni, bármit, míg ha élőben teszi valaki ugyanezt, hisztis k*rvának bélyegzik.
ez KOMOLY??? mert ha azzal cikizik, hogy magas/túl alacsony, szemüveges, rövid hajú, nincs márkás cipője/legújabbfajta okostelefonja/esetleg szeret tanulni/olvasni, arról ő tehet? hát nem.
engem sokáig azzal cikiztek, hogy egyenesen IMÁDOK olvasni. aztán úgy döntöttem, nem érdekelnek többé a 'mi van, már megint olvasol' és a 'jaj, hogyhogy most nem olvasol?' típusú kommentek. leszarom őket és kész.
persze tudom, hogy az én helyzetem még nem olyan súlyos. tudom, hogy nehéz ezt elmondani valakinek. még annak is aki mindent tud rólunk. mégis muszáj kiadni magadból, mert különben depresszió, önmagad vagdosása, drogozás, öngyilkosság. ez persze csak a legrosszabb változat, de sajnos nem egyszer megtörtént már. én mondjuk próbálok mindenkin segíteni a környezetemben, de mit lehet kezdeni azokkal, akik még tovább hajszolják a 'nem tökéletes' társaikat? miért baj az, ha valaki egyedi, és nem olvad bele a tömegbe?
nem tudom.
második reakció: írói énem előtörése, fogalmazás, az eredményt lejjebb olvashatjátok. tehát:
engem borzaszóan zavar, hogy akik most itt kommentelnek, hogy sose tennének ilyet, azok máshol mégis megteszik. nem mindenki, persze. de sokan. ezt nagyon álszentnek tartom.
a virtuális bántalmzást még úgy-ahogy le lehet rázni. legalábbis könnyebb, mint az élőben történőt. mert ugye otthon a számítógép előtt lehet bőgni, szitkozódni, bármit, míg ha élőben teszi valaki ugyanezt, hisztis k*rvának bélyegzik.
Idézet
lA-dONNA
Annyira nem ráz meg a dolog, mert ha jobban belegondolunk, ilyen vagy olyan szempontból a bántalmazott illető úgyis magának köszönheti
Annyira nem ráz meg a dolog, mert ha jobban belegondolunk, ilyen vagy olyan szempontból a bántalmazott illető úgyis magának köszönheti
ez KOMOLY??? mert ha azzal cikizik, hogy magas/túl alacsony, szemüveges, rövid hajú, nincs márkás cipője/legújabbfajta okostelefonja/esetleg szeret tanulni/olvasni, arról ő tehet? hát nem.
engem sokáig azzal cikiztek, hogy egyenesen IMÁDOK olvasni. aztán úgy döntöttem, nem érdekelnek többé a 'mi van, már megint olvasol' és a 'jaj, hogyhogy most nem olvasol?' típusú kommentek. leszarom őket és kész.
persze tudom, hogy az én helyzetem még nem olyan súlyos. tudom, hogy nehéz ezt elmondani valakinek. még annak is aki mindent tud rólunk. mégis muszáj kiadni magadból, mert különben depresszió, önmagad vagdosása, drogozás, öngyilkosság. ez persze csak a legrosszabb változat, de sajnos nem egyszer megtörtént már. én mondjuk próbálok mindenkin segíteni a környezetemben, de mit lehet kezdeni azokkal, akik még tovább hajszolják a 'nem tökéletes' társaikat? miért baj az, ha valaki egyedi, és nem olvad bele a tömegbe?
nem tudom.
2012. november 27. 15:46
Nem rég láttam, a filmet tényleg nagyon tanulságos
Jó cikk lett
2012. november 27. 16:01
Le a kalappal, remekül megírt és jól összeszedett cikk, igazán tanulságos. A Cyberbully-t én még a nyár elején láttam és csak ajánlani tudom mindenkinek. Igazán elgondolkodtató és értékes film.
2012. november 27. 16:34
én is láttam a Cyberbullyt...én is ajánlom mindenkinek! egy fantasztikus film!
az egyik kedvenc filmem lett
2012. november 27. 21:41
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
Vajon miért már megint a Facebook képét rakták ide?! Hát persze, mert ez az oka mindennek! A Facebook már lassan helyettesíti az emberi kapcsolatokat! Ez egyszerűen nem normális! Én teljes mértékben ellene vagyok!
Amúgy a cikk nagyon jó lett, örülök, hogy született egy ilyen is, ebben a fontos témában.
Amúgy a cikk nagyon jó lett, örülök, hogy született egy ilyen is, ebben a fontos témában.
2012. november 28. 05:30
Egész jó cikk. A filmet még nem láttam de majd megnézem.
2012. november 28. 12:04
|
|
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline
|
nagyon jó cikk, komolyan kell már ezzel a problémával foglalkozni. velem nem történt ilyen, de egy ismerősömmel se, remélem nem is lesz ilyen!
bár.... milyen piszkálódásnak számít, ha SMS-ben zaklatnak?
2012. november 28. 14:29
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Halihó
YouTube-on fent van a teljes film, de angolul. :S Nincs felirat, de a kép nagyon szép! Nézzétek meg! Itt a link: http://www.youtube.com/watch?v=bKrUvahMz1w
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: