A virtuális bántalmazás
2012. november 26. 17:50
a Cyberbully nagyon jó film, csak egy a gond vele. Csak feliratosan van, nincs leszinkronizálva, és a felirat nagyon rossz. Teljesen félre van fordítva szinte minden.
2012. november 26. 17:59
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
mintha régebben lett volna egy hasonló cikk.. de azért jó lett, nagyon hasznos cikk lett. ^^
2012. november 26. 18:08
Hasznos cikk. Bár, ha nem fogatsz el videó meghívást idegenektől és, ha nem küldesz intim képeket idegenek, semmi bajod nem lesz - gondolom én. Ha levélben csúfolnak engedjük el a fülünk mellett.
Nagyon érdekesnek találom a filmet és Emily Osmen-t is benne van, úgyhogy rossz nem lehet. Meg fogom nézni.
Nagyon érdekesnek találom a filmet és Emily Osmen-t is benne van, úgyhogy rossz nem lehet. Meg fogom nézni.
2012. november 26. 18:16
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Arról az oldalról is meg kéne közelíteni a dolgot, hogy már eleve lehet valami "baj" a sértettel, vagy érzékeny esetleg, ha megbántja egy idegen ember véleménye. Nekem itt beszólna valaki, nem akadnék fent rajta, de persze nem lehet mindenki olyan kőszívű, mint én
Mondjuk lehet csak nekem magától értetődő, hogy ne sértődjek meg olyan mondanivalóján, akiről azt se tudom, hogy fiú vagy lány (ezt nem sértésből mondom ám).
Remélem a cikkíró se fog megsértődni, ha azt mondom, ha legközelebb ajánl cikkben egy filmet, akkor ne spoilerezzen, mert megnéztem volna, de így, hogy tudom a végét, jól el is ment tőle a kedvem.
Remélem a cikkíró se fog megsértődni, ha azt mondom, ha legközelebb ajánl cikkben egy filmet, akkor ne spoilerezzen, mert megnéztem volna, de így, hogy tudom a végét, jól el is ment tőle a kedvem.
2012. november 26. 18:34
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
Jó kis cikk let...
2012. november 26. 18:43
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Nagyon hasznos cikk.
Sajnos vannak ,ilyen undorító emberek is!
2012. november 26. 18:48
|
|
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline
|
Komolyan, odáig vagyok a cikkeidért, mind nagyon jó, szépen van megírva és rengeteget segít.
Ez sem kivétel. Nagyon hasznos és jó cikk lett, nagyon értelmes és komoly.
Velem nem történt semmi ilyesmi, és nem is szeretném, mert nem igazán bírom már a gyűrődéseket, van elég. De mindenesetre, akivel ilyen történik, annak tényleg nagyon hasznos cikk lett. Na meg persze, nekünk is, akik nem tartoznak se a bántalmazottak, sem pedig a bántalmazók közé.
Velem nem történt semmi ilyesmi, és nem is szeretném, mert nem igazán bírom már a gyűrődéseket, van elég. De mindenesetre, akivel ilyen történik, annak tényleg nagyon hasznos cikk lett. Na meg persze, nekünk is, akik nem tartoznak se a bántalmazottak, sem pedig a bántalmazók közé.
2012. november 26. 18:57
Nagyon jó és tanulságos cikk!! Szörnyű, hogy vannak ilyen gonosz emberek.
2012. november 26. 19:16
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Tanulságos cikk,sajnos nincs mit tenni ez ellen.A legtöbb ilyen Facebookon történik,szerencsére én nem sokat vagyok fent,meg nem is jelölök vissza idegeneket.
2012. november 26. 20:01
Az már egyszer biztos,hogy ez egy tanulságos cikk.
2012. november 26. 20:19
Hát aki annyira nyomi,hogy felveszi ezeket a sértegetéseket ahhoz gratulációm jár. Akit nem ismerek annak nem adok a véleményére,ennyi kész pont.
2012. november 26. 20:30
|
|
Briguss0205*Blogger* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 1724 Csatolások: 115 Azonosító: 159342 offline
|
Nagyon tanulságos cikk
Egyetértek mindenben
Erre Olivia és Amanda példáját tudnám felhozni,akik szintén az internetes bántalmazók miatt lettek öngyilkosok
Hát,szörnyű,de borzasztóan
Igen,lehet segíteni,ezen az embereken,de sajnos nagyon nehezen,amit nagyon nagyon sajnálok
Egyetértek mindenben
Erre Olivia és Amanda példáját tudnám felhozni,akik szintén az internetes bántalmazók miatt lettek öngyilkosok
Hát,szörnyű,de borzasztóan
Igen,lehet segíteni,ezen az embereken,de sajnos nagyon nehezen,amit nagyon nagyon sajnálok
2012. november 26. 20:39
ez a cikk nagyon hasznos és tanulságos gratula a szerzőnek
2012. november 26. 20:43
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Teljesen egyet értek a cikkel, igazán hatásos! Erre példának okáért ott van Amanda és Olivia története! Ők is a bántalmazások miatt lettek öngyilkosok!!
2012. november 26. 20:58
Ez igazán tanulságos cikk.
Jó lenne ha páran tanulnának is belőle.
2012. november 26. 21:06
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
lehet megnézem majd ezt a filmet amit írtak hogy van, de nincs különösebb oka, csak elkezdett érdekelni...:') amúgy nem ismerek olyan embert akit így virtuálisan bántalmaznak, vagy bántalmaz, szerintem mondjuk a sim bántalmazás még mindig rosszabb...
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: