Demi Lovato új tetoválásával pózol
2012. november 26. 20:12
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
tetszik OwO *----*
2012. november 26. 20:18
Úúúristen, emberek! És akkor meg mivan ha mondjuk divatból csináltatta? Na? Akkor ennyi erővel már ne is öltözzünk divatos ruhákba és ne is sminkeljünk szépen, mert annak nincs óriási komoly jelentősége vagy mondanivalója? Nem tök mindegy? Ő bőre, ő élete. Majd ő tudja, hogy mit miért csinál
2012. november 26. 20:21
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Szandiii_1992 @ 2012.11.26. 20:10)
Talán beszéltél vele, hogy így kitudod jelenteni hogy semmi jelentése nincs a számára?! Ez a tetoválás azt jelenti neki, hogy a 12 madár a szabadság felé repül, a hitet ('Faith') használva ahhoz hogy erős ('Strong') legyen, de igen, tényleg semmi jelentése nincs.
A múltját pedig nem értem mért kellett belekeverni, a cikk nem erről szól...
Pont a múltjáról írtál Kedves az egész hozzászólásodban. Ez olyan cuki volt!
Egyébként hit, bocsesz, nem sors, ajj, fáradt vagyok már.XD De akkor is - még mindig kérkedik a sztéj sztrongos múltjával, mert, hogy hinni akar benne. Bazze, minél többet gondolkozok annál nevetségesebb ez az egész, komolyan.XD Egyik szavatokat ütitek a másikkal. Rögtön izélsz, hogy hogyan jön ide, de azért erőteljesen megmagyaráztad.XD
2012. november 26. 20:21
A homlokodra esetleg I'm Demi Lovato ? Jézus ereje, ahelyett, hogy valami újat mutatni itt bénázik ezekkel a sz@arokkal...
2012. november 26. 20:22
|
Cukormókus99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 141 Csatolások: 0 Azonosító: 177617 offline
|
Szerintem nagyonszép
2012. november 26. 20:31
Idézet (Beyla @ 2012.11.26. 20:21)
Mivel nem volt leírva a cikkben, csak egy bizonyos feltételezés, így én csak egy kedves ismerősöm tetkójára tudtam asszociálni, aki 90%-ban pont ilyesmit csináltatott magának.
Egyébként hit, bocsesz, nem sors, ajj, fáradt vagyok már.XD De akkor is - még mindig kérkedik a sztéj sztrongos múltjával, mert, hogy hinni akar benne. Bazze, minél többet gondolkozok annál nevetségesebb ez az egész, komolyan.XD Egyik szavatokat ütitek a másikkal. Rögtön izélsz, hogy hogyan jön ide, de azért erőteljesen megmagyaráztad.XD
Vicces vagy, utálod, még is mennyit foglalkozol vele.
2012. november 26. 20:33
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
Idézet (Beyla @ 2012.11.26. 20:21)
Mivel nem volt leírva a cikkben, csak egy bizonyos feltételezés, így én csak egy kedves ismerősöm tetkójára tudtam asszociálni, aki 90%-ban pont ilyesmit csináltatott magának.
jaj te már megint itt vagy?
1 felhasználónak tetszik:
Yaroslava
2012. november 26. 20:37
|
|
Fanciiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 237 Csatolások: 0 Azonosító: 135825 offline
|
én személy szerint imádom Demi Lovatot, példaképem, és nagyon tisztelem, de egyszerűen soha nem fogom megérteni hogy miért tetováltatnak ennyit a mai sztárok..
2012. november 26. 20:51
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Annyira jól néz ki! *.*
2012. november 26. 21:08
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
jó nagy tetkó, és a helyébe lehet kicsit kisebbet varrattam volna, de ahogy érzi, azért jól néz ki!(:
2012. november 26. 21:13
|
|
Demiley00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 150025 offline
|
Beyla, én meg minél tovább olvaslak, egyre jobban azthiszem hogy nincs ki a 4 ...:DDDDDD mit kérkedik a STAY STRONG-os( egyébként így írják, ha már itt tartunk:DD)multjával?:DDD okosvagy ,üljle.xdxddd
1 felhasználónak tetszik:
Yaroslava
2012. november 26. 21:20
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
nagyon szép!
madarak mindig is tetszettek
bár ez nekem nagyon sok. sztem egy lánynak nem áll olyan jól ha a karja nagyon tetkós. am mi ez a tetkó-mánia Justin Bieber-One Direction- Miley- Demi és már Selena is elkezdte.. nemértem
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.