Demi Lovato új tetoválásával pózol
2012. november 26. 19:47
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Kezd a könyökömön is kijönni, hogy ennek van tetkója, annak van tetkója, szelína gomeznek, demike lovátónak, bíbőrnek... emberek, nem hótra mindegy? Ettől jobban fogtok aludni? Személy szerint az a véleményem, hogy ez a kiscsaj sem tud kínjában már mit kezdeni. Egy tetoválásnak legyen eszmei értéke, emlékeztesse valamire az illetőt, és ne azért tetováltasson, mert most milyen királyul néz ki, meg mennyire tetszik neki. Semmi extrát nem látok abban, hogy 12 madarat tetováltatott magára. Megjegyzem mostanában ezek a madaras tetkók a divatosak, mert kapásból öt ismerőst tudok felhozni az ismeretségikörömből, akik madarat tetováltattak magukra. Egyébként már reflexszerűen kezdem visszaöklendezni ezt a sztéj sztrong dolgot. A hózsákom kivan azzal, hogy ez a csaj a világ hőse, mert több ezer dollárért a rehabon leszoktatták a drogról. Másoknak sokkal nagyobb problémái vannak...
Hányingerem van már ettől a csajtól, komolyan...
2012. november 26. 19:55
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Szerintem ez túl sok, nagyon elcsúfítja a bőrét!
2012. november 26. 19:55
|
|
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline
|
Beyla:Nem értek egyet,mivel ahogy Demi is elmondta Twitterén ennek a tetkónak is van értelme és nem véletlenül népszerű ez a sok madár,de mála pedig nem véletlenül van 12 madár.A Stay Strong sztorit eg ha ennyire tudod,ajánlom olvass még egy kicsit utánna,mert nem a drogról szól.
1 felhasználónak tetszik:
Yaroslava
2012. november 26. 20:01
Juj ez nagyon szép lett. Csak tényleg ne essen túlzásba. Állítólag aki elkezd tetkót csináltatni az naygon nehezen áll le.
2012. november 26. 20:03
Nekem nagyon tetszik.Igaz én biztos nem varrattam volna magamra,de neki nagyon jól áll.
2012. november 26. 20:04
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (SsciorLuv @ 2012.11.26. 19:55)
Beyla:Nem értek egyet,mivel ahogy Demi is elmondta Twitterén ennek a tetkónak is van értelme és nem véletlenül népszerű ez a sok madár,de mála pedig nem véletlenül van 12 madár.A Stay Strong sztorit eg ha ennyire tudod,ajánlom olvass még egy kicsit utánna,mert nem a drogról szól.
Miért jó az, ha valaki népszerű dolgot tetováltat magára? Attól, mert másnak jelent valamit, nem biztos, hogy neked is jelent. Nagyon sokan - még az ismerőseim közül is - divatból tetováltatnak. Lehet mondani erre a tetkóra is, hogy milyen szép és milyen cuki, ha nem jelent semmit. Számomra a szabadság és a sors között nem sok összefüggés van, de biztos én vagyok agyilag defektes, és ezért nem értem. A sztéj sztrongot meg hagyjuk. Nincs kedvem vitába bonyolódni ezzel kapcsolatban. Az elmúlt két évben volt elég cikk itt a Starityn és boncolgattam én eleget ezt a témát, hogy tudjam mi volt a dörgés a kiscsajjal kapcsolatban. Megvan a magam véleménye ezzel kapcsolatban, ami által kerültem nem egy vitatkozás közepébe, és a végén nem sikerült meggyőznöm az illetőt, hogy nyissa fel a szemét, mert nem minden úgy van, ahogyan az elő van adva. Úgyhogy megspórolom mindkettőnknek az időt és a fáradságot ezzel kapcsolatban.
2012. november 26. 20:07
|
|
SelenaGfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 396 Csatolások: 0 Azonosító: 183370 offline
|
ahw*.*nagyon jo
2012. november 26. 20:10
Idézet (Beyla @ 2012.11.26. 19:47)
Kezd a könyökömön is kijönni, hogy ennek van tetkója, annak van tetkója, szelína gomeznek, demike lovátónak, bíbőrnek... emberek, nem hótra mindegy? Ettől jobban fogtok aludni? Személy szerint az a véleményem, hogy ez a kiscsaj sem tud kínjában már mit kezdeni. Egy tetoválásnak legyen eszmei értéke, emlékeztesse valamire az illetőt, és ne azért tetováltasson, mert most milyen királyul néz ki, meg mennyire tetszik neki. Semmi extrát nem látok abban, hogy 12 madarat tetováltatott magára. Megjegyzem mostanában ezek a madaras tetkók a divatosak, mert kapásból öt ismerőst tudok felhozni az ismeretségikörömből, akik madarat tetováltattak magukra. Egyébként már reflexszerűen kezdem visszaöklendezni ezt a sztéj sztrong dolgot. A hózsákom kivan azzal, hogy ez a csaj a világ hőse, mert több ezer dollárért a rehabon leszoktatták a drogról. Másoknak sokkal nagyobb problémái vannak...
Talán beszéltél vele, hogy így kitudod jelenteni hogy semmi jelentése nincs a számára?! Ez a tetoválás azt jelenti neki, hogy a 12 madár a szabadság felé repül, a hitet ('Faith') használva ahhoz hogy erős ('Strong') legyen, de igen, tényleg semmi jelentése nincs.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.