Demi Lovato új tetoválásával pózol
2012. november 26. 18:00
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
nem szeretem Demit, sőt, de ez baszottjó
o főleg azzal a keresztel olyan kikurt jól mutat ahhww *______* legalább mostmár tudom h van ízlése :')
2012. november 26. 18:05
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Oyan szép Demi
Ez jutott először eszembe mikor megláttam xD Szépek ezek a madarak, de nem tetkónak..olyan sok..főleg hogy már tele van velük :/ Az egész keze tiszta tetkó..jó mondjuk mások vagyunk, mindenkinek más tetszik, végülis ha neki ez így jó akkor örülök neki
Nekem biztos nem kéne sehova, de én már csak ilyen maradi vagyok..xD
2012. november 26. 18:05
Mindig is tetszettek ezek a madaras tetoválások.
Demi csak megerősített a döntésemben.
2012. november 26. 18:12
|
|
SHINeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.10. Hozzászólás: 209 Csatolások: 40 Azonosító: 179966 offline
|
Nekem , írtóra tetszik , én is szeretnék majd tetkót , de ezzek a nagyok is bejönnek , viszont sztm én azért 11. -23. már nem fogok ...
De nagyon jó ....*---*
2012. november 26. 18:32
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
Uhh nekem nagyon tetszik. Nagyon jóó lett
2012. november 26. 18:33
|
|
Black Emovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.24. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 139465 offline
|
Jó választás volt Kat-hez menni! Ő szinte belelát az emberek fejébe, és sírva fakasztja a vendégét a tetoválásaival! Kat minden szeretetét és jószívűségét beleadja a művébe! Demi tetoválása is ilyen.. Tele van érzelmekkel.
Szép!
2012. november 26. 18:35
|
|
lilla1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 162834 offline
|
Nem lehet leírni mennyire szeretem Demit, ő az egyik legnagyobb példaképem. A tetoválásokról úgy általában az a véleményem, hogy egy férfin sokszor jól mutat, de egy nőn kevés esetben, nem túl nőies. Az, hogy van egy-két kis minta vagy felirat az emberen nem túl feltűnő helyen még csak hagyján, de én soha sem csináltatnék. Az amit Demi művel, már sok(k). Szerencsétlen lány mióta kijött a szanatóriumból első dolga volt a Stay Strong tetoválás. Azóta talán havonta, kéthavonta tetováltat. Mi lesz ennek a vége? Szerencsétlennek a keze már olyan ocsmány, annyira tele van tetoválva, hogy nem tud felöltözni úgy, hogy ne látszódjon, csak hosszú ujjúba. Ez már sok. Nekem legalábbis nagyon. Talán versenyezik Miley Cyrus-szal? hamarosan nyerésre áll, már nem kell sok. Imádom Demi hangját és továbbra is hallgatni fogom a zenéjét, de emberként annyira már nem nézek fel rá, mint idáig. Már nem a példaképem... Selena Gomez Forever <3
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: