Demi Lovato egy újabb tetoválást varratott magára, ezúttal karjára. Ez már a 11. az énekesnőnek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato új tetoválásával pózol
2012. november 26. 16:50
szerintem szép,de 11 tetoválás kicsit sok,pláne egy nőnek
ezt akár még én is beválalnám :)naná ha Kat Von D csinálná
2012. november 26. 16:52
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Nem gondoltam volna, hogy ennyi tetkója van, kevesebbre tippeltem. Nagyon szép lett, Kat Von D ért a munkájához
2012. november 26. 16:52
Csodaszép. *-* Én kicsit levagyok maradva tőle, mert még csak két tetoválásnál járok, de a közeljövőben rengeteg tervbe van véve.
2012. november 26. 16:53
Nem tudom, de nekem annyira nem tetszik. Szerintem szebben is meg lehett volna oldani. Vagy lehetett volna egy madár, csak egy picit nagyobba.
2012. november 26. 16:55
|
|
LyricsGirlDankakivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 187612 offline
|
Áááá nagyon jó lett a tetkója, látszik, hogy Kat csináltal!
2012. november 26. 16:56
Irigyelem, hogy Kat csinálta neki és látszik is a kivitelezésén, de a kevesebb az több. Kár, hogy a mai csitrik ezt nem tudják értelmezni, bár szerencsére csak nekik szánalmas. Ha így folytatja Rico lesz belőle.
2012. november 26. 16:58
Nagyon szép lett. Kat nagyon tehetséges! Én a 11 tetoválást már nagyon soknak tartom, de az ő dolga.
2012. november 26. 16:58
Az még oké, ha van egy, kettő, három dolog, ami tetszik az embereknek, és magukra varratják. Na de tizenakárhány szó! Ha már ilyen sok van, nem hiszem, hogy sokat is jelent számára. Ragasszon ki cetlit az ajtajára, hogy "Be strong" vagy mittudomén.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: