Sebastian Vettel harmadszor is világbajnok
2012. november 26. 16:35
|
Tamamuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 148438 offline
|
bettus7857 írta:
Én senkit sem akarok megbántani, de ezt a világbajnoki címet nem azért nyerte meg Vettel mert annyira tehetséges.. Persze nem mondom, hogy nem az, de fel sem érhet a többi világbajnokhoz. Két okból nyerte meg az idei világbajnokságot. 1. Fantasztikusan jó autót rakta alá (Ez két embernek köszönhető: Adrian Newey és Christian Horner) 2. Nagyon sokszor volt nagyon nagyon nagy szerencséje.. De ő nem sokat rakott ehhez. Nézzétek meg Alonsót. Mondhatni, hogy egy nagy rakás sz*r autóval majdnem bajnok lett. Én arra lettem volna kíváncsi, hogy mi van akkor ha Alonsó alatt is ugyanaz a kocsi van ami Vettel alatt.. Mert akkor biztosan NEM Vettel lenne a világbajnok. Annyit azért még hozzáfűznék, hogy egyikőjük sem tartozik a kedvencem közé hanem csak a tényeket nézem, mivel engem nem homályosít el Vettel édes kis pofikája..
Igen, jó autója van, de azért van tehetsége hozzá. Nem mindenki tudná felhúzni magát az utolsó helyről az első 10 közé.. Szerintem fantasztukis versenyző és gratulálok neki. Amit Alonsot illeti ő is jó versenyző, de úgy látszik nem eléggé
de ez mindenkinek a saját véleménye, de még egyszer gratulálok Vettel
D
Én senkit sem akarok megbántani, de ezt a világbajnoki címet nem azért nyerte meg Vettel mert annyira tehetséges.. Persze nem mondom, hogy nem az, de fel sem érhet a többi világbajnokhoz. Két okból nyerte meg az idei világbajnokságot. 1. Fantasztikusan jó autót rakta alá (Ez két embernek köszönhető: Adrian Newey és Christian Horner) 2. Nagyon sokszor volt nagyon nagyon nagy szerencséje.. De ő nem sokat rakott ehhez. Nézzétek meg Alonsót. Mondhatni, hogy egy nagy rakás sz*r autóval majdnem bajnok lett. Én arra lettem volna kíváncsi, hogy mi van akkor ha Alonsó alatt is ugyanaz a kocsi van ami Vettel alatt.. Mert akkor biztosan NEM Vettel lenne a világbajnok. Annyit azért még hozzáfűznék, hogy egyikőjük sem tartozik a kedvencem közé hanem csak a tényeket nézem, mivel engem nem homályosít el Vettel édes kis pofikája..
Igen, jó autója van, de azért van tehetsége hozzá. Nem mindenki tudná felhúzni magát az utolsó helyről az első 10 közé.. Szerintem fantasztukis versenyző és gratulálok neki. Amit Alonsot illeti ő is jó versenyző, de úgy látszik nem eléggé
2012. november 26. 16:41
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
grat neki ! ^o^
2012. november 26. 16:42
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
rohadtul hidegen hagy de hát gratulációóóó xd
2012. november 26. 16:51
Nekem Sebastian a kedvenc pilótám és nagyon boldog vagyok, hogy ő lett a világbajnok. Jó volt látni Massát hazai pályán dobogón. Alonso is ugyan úgy megérdemelte volna a bajnoki címet mert az, hogy egy gyengébb autóval képes volt az élen lenni sok futamon ahhoz csak gratulálni tudok neki. Remélem jövőre is ilyen izgalmas lesz a vége
2012. november 26. 17:01
Sebastian az egyik kedvenc pilótám. Szerintem nagyon megérdemelte a világbajnoki címet! Gratulálok neki! Csak így tovább Seb!
2012. november 26. 17:18
Nem ülök minden Forma-1-es verseny előtt, de nagyjából tudom, hogy mi történik. És még úgy is, hogy nem rágom a körmöm a tévé előtt ülve, a futamokat nézve, még így is elegem van Vettelből.
2012. november 26. 17:18
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Kedvencem Sebastian, örülök, hogy megint nyert!
2012. november 26. 17:28
|
|
Lilla2 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 425 Azonosító: 139586 offline
|
Gratulálok Vettelnek, nagyon megérdemelte.
Végig néztem a futamot és tényleg nagyon izgalmas és kiszámíthatatlan volt, de ez az egész idényről elmondható.
Viszont én most egy ideig biztos, hogy nem nézek F1-t, mivel Kamui Kobayashi nagy valószínűséggel nem lesz jövőre, megjegyzem igazságtalanul.
Végig néztem a futamot és tényleg nagyon izgalmas és kiszámíthatatlan volt, de ez az egész idényről elmondható.
Viszont én most egy ideig biztos, hogy nem nézek F1-t, mivel Kamui Kobayashi nagy valószínűséggel nem lesz jövőre, megjegyzem igazságtalanul.
2012. november 26. 17:36
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ennek én nem örülök... :/
2012. november 26. 17:48
Óriási nagy gratuláció Sebastiannak! Nagyon is megérdemelte ezt a 3. Világbajnoki címet is!
Egyébként ez idényben ez a Brazil Nagydíj volt a lehető legizgalmasabb szerintem. Én már a legelején nagyon szorítottam Vettel-nek, mikor megpördült, és szerencsére tudta folytatni a versenyt! Ám az meg hab a tortán, hogy az utolsó körökbe bejött a safety car
Még egyszer én nagyon örülök, hogy ő nyerte a Vb-t, mert egyrészt Vettel a kedvenc pilótám, másrészt Alonso-t ki nem állhatom...
Egyébként ez idényben ez a Brazil Nagydíj volt a lehető legizgalmasabb szerintem. Én már a legelején nagyon szorítottam Vettel-nek, mikor megpördült, és szerencsére tudta folytatni a versenyt! Ám az meg hab a tortán, hogy az utolsó körökbe bejött a safety car
Még egyszer én nagyon örülök, hogy ő nyerte a Vb-t, mert egyrészt Vettel a kedvenc pilótám, másrészt Alonso-t ki nem állhatom...
2012. november 26. 18:05
|
|
Kosik Petraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 80 Csatolások: 65 Azonosító: 166309 offline
|
Nagyon Örülök Vettel a kedvencem
Szorkoltam nagyoon
2012. november 26. 18:22
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
nem nézek Forma 1-et de azért gratulálok!
2012. november 26. 19:19
Hát őszintén én nem örültem, hogy Vettel lett a világbajnok, Alonsonak jobban örültem volna, habár egyikőjüknek sem szurkolok de nekem Alonso szimpatikusabb. De ez van és ez ellen nem tudok mit tenni csak beletörődni.
Annak örültem hogy Jenson Button lett az első mert nekem ő a kedvencem.
Egyébként szerintem ez egy nagyon eseménydús és izgalmas szezon volt főleg az utolsó 3 futam ami igazán eseménydús volt.
Hát remélem, hogy jövőre más lesz a világbajnok a változatosság kedvéért, én tuti nézni fogom és szurkolok Button-nek.
Annak örültem hogy Jenson Button lett az első mert nekem ő a kedvencem.
Egyébként szerintem ez egy nagyon eseménydús és izgalmas szezon volt főleg az utolsó 3 futam ami igazán eseménydús volt.
Hát remélem, hogy jövőre más lesz a világbajnok a változatosság kedvéért, én tuti nézni fogom és szurkolok Button-nek.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2012. november 26. 20:04
Nagyon Gratulálok neki!
D A verseny elején amikor megpördült már temettem magam a vb címet, de szerencsére nem lett igazam. Seb egész idényben fantasztikus volt. Alonsot sajnálom hiszen nagyszerűen teljesített az évben,és megérdemelte volna a címet.
2012. november 26. 20:13
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Számomra meg Kimi a világbajnok.
Hatalmas gratula Sebastian, év elején erre nem mertem volna fogadni. Sőt, még évközepén sem. Fernando is megérdemelte volna, de így hozta a sors, ez ellen nem lehet mit tenni.
Egyébként mindketten fantasztikusan vezettek, nem lehetett tudni, ki fog nyerni. Igazából felőlem bárki nyerhetett volna, csak az volt a lényeg, hogy Kimi maradjon a harmadik helyezett.
Ez az ember..elment körülnézni, de még így is 10-ik lett.
Istenem, nagyon hiányzott ez az ember.
Mégegyszer Gratulálok Sebastian.!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.