Sebastian Vettel harmadszor is világbajnok
2012. november 26. 14:31
|
|
LeahRyanSverige♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 2317 Csatolások: 601 Azonosító: 142308 offline
|
Nagyon örültem Vettelenek!
Igazából most így az év vége felé közeledve mindenkinek szurkoltam, csak Alonsonak nem. Nem vagyok egy nagy Vettel-drukker, de inkább ő mint Fernando... Persze visszagondolva Alonso is ugyan úgy megérdemelte volna a címet. A tegnapi versenyhez hozzáfűzve, talán az év legizgalmasabb futama volt. Összességében az évhez pedig annyi, hogy ez egy egész izgalmas év volt ( az utolsó futamon dőlt el a vb és bár összetettben elég hátul végzett, de idén megnyerte Rosberg első versenyét!) Jövőre is legalább egy ilyen jó világbajnokságot kérek
)
2012. november 26. 14:54
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Még mindig felfoghatatlan számomra, hogy Sebastian háromszoros világbajnok lett! ♥ Olyan hihetetlen, főleg egy ilyen futam után... az első körben mikor megpördült.. azt hittem ott vége lesz az egésznek, de nem, ő Seb! Ha valamit kitűztél célodul küzdj érte, s sikerülni fog!!
Szép volt!
2012. november 26. 15:00
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
Bár nem a kedvencem,de én örülök neki
Viszont amiatt rendkívül boldog voltam,hogy Massa hazai pályán dobogóra állhatott
Viszont amiatt rendkívül boldog voltam,hogy Massa hazai pályán dobogóra állhatott
2012. november 26. 15:06
|
|
lyzácskaztcsőővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 167050 offline
|
[quote=Sally Sparrow,2012.11.26. 12:41~3594622]Sajnos...
Ha ez így fog folytatódni, esküszöm leszokom a Forma-1 nézéséről, mert utálom, hogy elveszik tőlem a versenyélvezés lehetőségét. (meg azt, hogy ekkora különbségek vannak a kocsik között) Nem vagyok kíváncsi Schumacher 2.0-ra, aki borítékolhatóan világbajnok lesz a szezon végén...
Szóval majd akkor nézek versenyt, ha Vettel visszavonult. (vagy átkerül egy 'ratyi' csapathoz)
Alonsonak viszont minden tiszteletem és elismerésem, hogy egy ilyen szörnyű "tragaccsal", mint a Ferrari, erre képes volt. És az sem semmi dolog, hogy 3x is MAJDNEM övé lett a világbajnoki cím az utóbbi időben. Bár szegényt ez most gondolom nem vigasztalja...
legalább nemvagyok egyedül aki ezt ígygondolja.
Ha ez így fog folytatódni, esküszöm leszokom a Forma-1 nézéséről, mert utálom, hogy elveszik tőlem a versenyélvezés lehetőségét. (meg azt, hogy ekkora különbségek vannak a kocsik között) Nem vagyok kíváncsi Schumacher 2.0-ra, aki borítékolhatóan világbajnok lesz a szezon végén...
Szóval majd akkor nézek versenyt, ha Vettel visszavonult. (vagy átkerül egy 'ratyi' csapathoz)
Alonsonak viszont minden tiszteletem és elismerésem, hogy egy ilyen szörnyű "tragaccsal", mint a Ferrari, erre képes volt. És az sem semmi dolog, hogy 3x is MAJDNEM övé lett a világbajnoki cím az utóbbi időben. Bár szegényt ez most gondolom nem vigasztalja...
legalább nemvagyok egyedül aki ezt ígygondolja.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2012. november 26. 15:25
|
|
bettus7857új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.17. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 125248 offline
|
Én senkit sem akarok megbántani, de ezt a világbajnoki címet nem azért nyerte meg Vettel mert annyira tehetséges.. Persze nem mondom, hogy nem az, de fel sem érhet a többi világbajnokhoz. Két okból nyerte meg az idei világbajnokságot. 1. Fantasztikusan jó autót rakta alá (Ez két embernek köszönhető: Adrian Newey és Christian Horner) 2. Nagyon sokszor volt nagyon nagyon nagy szerencséje.. De ő nem sokat rakott ehhez. Nézzétek meg Alonsót. Mondhatni, hogy egy nagy rakás sz*r autóval majdnem bajnok lett. Én arra lettem volna kíváncsi, hogy mi van akkor ha Alonsó alatt is ugyanaz a kocsi van ami Vettel alatt.. Mert akkor biztosan NEM Vettel lenne a világbajnok. Annyit azért még hozzáfűznék, hogy egyikőjük sem tartozik a kedvencem közé hanem csak a tényeket nézem, mivel engem nem homályosít el Vettel édes kis pofikája..
2012. november 26. 15:31
Már egy ideje nem követem a Forma 1-et, de biztosan megérdemelte, gratulálok!
2012. november 26. 15:37
|
|
LyricsGirlDankakivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 187612 offline
|
Nem követem egy ideje a Forma 1-et, de biztosan jól teljesitett! Gratulálok neki!
2012. november 26. 15:38
Idézet (bettus7857 @ 2012.11.26. 15:25)
Én senkit sem akarok megbántani, de ezt a világbajnoki címet nem azért nyerte meg Vettel mert annyira tehetséges.. Persze nem mondom, hogy nem az, de fel sem érhet a többi világbajnokhoz. Két okból nyerte meg az idei világbajnokságot. 1. Fantasztikusan jó autót rakta alá (Ez két embernek köszönhető: Adrian Newey és Christian Horner) 2. Nagyon sokszor volt nagyon nagyon nagy szerencséje.. De ő nem sokat rakott ehhez. Nézzétek meg Alonsót. Mondhatni, hogy egy nagy rakás sz*r autóval majdnem bajnok lett. Én arra lettem volna kíváncsi, hogy mi van akkor ha Alonsó alatt is ugyanaz a kocsi van ami Vettel alatt.. Mert akkor biztosan NEM Vettel lenne a világbajnok. Annyit azért még hozzáfűznék, hogy egyikőjük sem tartozik a kedvencem közé hanem csak a tényeket nézem, mivel engem nem homályosít el Vettel édes kis pofikája..
Teljesen egyetértek. Csak röhögök néhány divatdrukkeren ,akik amúgy azt sem tudják mi az a Forma-1,de azért nyomatják a Vettel név mellé a szivecskéket,mert ugye 'Sebii olyaan helyes'. Khm.
Amit Alonsoról írtál,avval is egyetértek,annak ellenére hogy enyhén szólva sem szeretem őt. Igazán megérdemelte volna ezt a címet,de aki még megérdemelte volna az Hamilton. :[♥ 100-nál több pontot vesztett a csapat hibájából,illetve a Maldonado féle idióták miatt. A McLaren ritka rossz munkát végzett a boxutcában...
Ezt a címet nem Vettel nyerte meg,hanem Alonso és Hamilton veszítették el.
2012. november 26. 15:50
|
|
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline
|
Kivételesen végignéztem ezt az adást - a többit csak kisebb-nagyobb szünetekkel néztem (már ha néztem), mert nem tud egy helyben tartani. Nem volt unalmas, az eső és a sok kisebb baleset miatt. Na de nem is ez a lényeg. Mindenesetre, én jobban örültem volna, ha Alonso nyeri meg, mint a versenyt, mint a pontokat is nézve, de hát, nem így lett. Mindenesetre mindkettejüknek gratulálok.
2012. november 26. 16:03
|
|
Emily O.Osminator™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2577 Csatolások: 676 Azonosító: 139156 offline
|
Hát igen ez is megtörtént! Sajnálom, hogy nem Alo lett a bajnok, mert igazán megérdemelte volna. Ha belegondolunk, hogy egy nem túl jó autóval majdnem világbajnok lett.. Az a 3 pont viszont kiborító, de bízok benne, hogy a következő év az övé lesz!
Vettelnek azért gratulálni kell, hiszen 25 évesen háromszoros bajnok, de hangsúlyozom ez nem csak neki köszönhető. Mögötte van olyan technika, ami Alonso mögött nincs!
Vettelnek azért gratulálni kell, hiszen 25 évesen háromszoros bajnok, de hangsúlyozom ez nem csak neki köszönhető. Mögötte van olyan technika, ami Alonso mögött nincs!
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2012. november 26. 16:03
nem nagyon követem nyomon a f1-et, de attól még gratula neki:)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.