Sebastian Vettel harmadszor is világbajnok
2012. november 26. 10:22
|
|
Tomasevic92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 235 Csatolások: 0 Azonosító: 124604 offline
|
a versenyt mellesleg Jenson Button nyerte...
2012. november 26. 11:03
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
Gratulálok,megérdemelten nyert Vettel. Azonban Alonso ennél is jobban megérdemelte volna,fantasztikusan ment egész évben,önmagához és az autóhoz képest is 120%-osat teljesített. Az én szememben Nando nyert,fenomenális pilóta!
2012. november 26. 11:26
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet (brigi92fcb @ 2012.11.26. 07:28)
Alonso egy közepes autóval volt egy egész idény alatt versenyben és vesztett csupán 3 ponttal. Jövőre nagyon remélem, h a Ferrari egy igazán versenyképes autót tol Alonso alá...
Amit Alonso egész évben művelt, hogy a hátán vitte a Ferrarit, és egy gyenge autóval is rendre jó teljesítményt hozott, az respect. Ahogy a közvetítés végén a kommentátorok meg is jegyezték, a morális győzelem mindenképpen Alonsonak jár.
És akkor még nem is említettem a feltámadó Massa-t. Amit ő művelt tegnap előzés, és hátvéd szerepben, az előtt is le a kalappal.
És ahogy Alonso később nyilatkozta, nem tegnap veszítették el a bajnoki címet, hanem már a legelején, amikor a Ferrari mindent megtett annak érdekében, hogy ne legyenek sem egyéniben, sem konstruktőriben bajnokok. Plusz még akkor az a belga, és japán nagydíjas totális nullázás is...
Idézet (brigi92fcb @ 2012.11.26. 07:28)
Vettel jó versenyző, de nem tartom valószínűnek, h képes lett volna arra amire Alonso!
Ezt nem tudhatjuk. Attól, hogy Vettel a legfiatalabb háromszoros világbajnoka a Formula 1-nek, én még nem jelenteném ki, hogy nem lett volna képes arra, amit Alonso végrehajtott. Nyilván ez már soha nem is fog kiderülni, de csak szerencsével senkiből nem lesz háromszoros világbajnok. Noha kell hozzá egy olyan zseni is, akit Adrian Neweynak hívnak.
(Magánvélemény, de szerintem az a tény, hogy egy kvázi privát csapat zsinórban háromszor egyéni és konstruktőri címet szerez, már erősen csípheti a szemét a McLaren, és a Ferrari csapatnak is. De három éve adott a lehetőség. Jobb autót kell építeni, mint a riválisok.)
2012. november 26. 11:33
|
|
lyzácskaztcsőővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 167050 offline
|
szegény alonso:c
nagyon sajnáltam és azt is sajnálom hogy shumi elmegy:((
viszont a Kimi amit művelt:DDDDD
azon jót nevettem:D
remélem jövőre sikerül Alonsonak én nagyon szurkolok neki.
)
viszont a Vettel még 25 éves ott van előtte az élet...nempont F1-be kéne lennie..
nem nagyon szeretem és nagyon nem örültem neki de ezvan://
Vigyázz Vettel, jövőre jön Alonso.♥
nagyon sajnáltam és azt is sajnálom hogy shumi elmegy:((
viszont a Kimi amit művelt:DDDDD
azon jót nevettem:D
remélem jövőre sikerül Alonsonak én nagyon szurkolok neki.
viszont a Vettel még 25 éves ott van előtte az élet...nempont F1-be kéne lennie..
nem nagyon szeretem és nagyon nem örültem neki de ezvan://
Vigyázz Vettel, jövőre jön Alonso.♥
2012. november 26. 11:39
|
|
Selena_Katy_Demivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 6 Azonosító: 149724 offline
|
jeJeeeeee <3<3<3!!!! Megérdemelte
Vettel<3<3!
2012. november 26. 12:20
|
|
Kosik Petraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 80 Csatolások: 65 Azonosító: 166309 offline
|
Özülünk
))) <3
2012. november 26. 12:41
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Sajnos...
Ha ez így fog folytatódni, esküszöm leszokom a Forma-1 nézéséről, mert utálom, hogy elveszik tőlem a versenyélvezés lehetőségét. (meg azt, hogy ekkora különbségek vannak a kocsik között) Nem vagyok kíváncsi Schumacher 2.0-ra, aki borítékolhatóan világbajnok lesz a szezon végén...
Szóval majd akkor nézek versenyt, ha Vettel visszavonult. (vagy átkerül egy 'ratyi' csapathoz)
Alonsonak viszont minden tiszteletem és elismerésem, hogy egy ilyen szörnyű "tragaccsal", mint a Ferrari, erre képes volt. És az sem semmi dolog, hogy 3x is MAJDNEM övé lett a világbajnoki cím az utóbbi időben. Bár szegényt ez most gondolom nem vigasztalja...
Alonso, RESPECT
Ha ez így fog folytatódni, esküszöm leszokom a Forma-1 nézéséről, mert utálom, hogy elveszik tőlem a versenyélvezés lehetőségét. (meg azt, hogy ekkora különbségek vannak a kocsik között) Nem vagyok kíváncsi Schumacher 2.0-ra, aki borítékolhatóan világbajnok lesz a szezon végén...
Szóval majd akkor nézek versenyt, ha Vettel visszavonult. (vagy átkerül egy 'ratyi' csapathoz)
Alonsonak viszont minden tiszteletem és elismerésem, hogy egy ilyen szörnyű "tragaccsal", mint a Ferrari, erre képes volt. És az sem semmi dolog, hogy 3x is MAJDNEM övé lett a világbajnoki cím az utóbbi időben. Bár szegényt ez most gondolom nem vigasztalja...
Alonso, RESPECT
2012. november 26. 12:46
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Ez az!Szeretünk Vettel.
2012. november 26. 12:48
Sajnos világbajnok lett...
2012. november 26. 13:42
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Azt egyértelműen szerintem sem lehet kijelenteni, hogy Vettel rosszabb csapattal nem menne semmire, bár az tény, hogy Alonso eddig mindkét címét egy gyengébb autóval szerezte, és szerintem ő is érzi a rajongók szeretetét, és remélem lesz még VB, mindemellett Vettelt is szeretném még látni a trónon. Hamiltont amennyire nem kedveltem pályafutása kezdetén most annyira szeretem, és sajnálom, hogy az idényben több győzelmet is elveszített. És attól függetlenül, hogy Alonsos vagyok egyáltalán nem vagyok elfogult vele, a nyilatkozata, hogy nem most vesztették el a címet helytálló, és teljesen egyetértek vele, a 2012-es VB-t akkor vesztette el mikor saját hibájából esett ki Suzukában, az első körben. Ha ott nem esik ki, és mondjuk harmadik lesz, ma ő a bajnok, ez 100%
2012. november 26. 14:10
|
|
dreammm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.27. Hozzászólás: 810 Csatolások: 2 Azonosító: 170185 offline
|
Amikor Alonso kiszállt az autóból és nézett maga elé... Szívszorító látvány volt. Egyszerűen mindent elárult. Nem szeretem se Vettelt,se Alonsot,de szerintem Alonso sokkkkal jobban megérdemelte volna.
2012. november 26. 14:17
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Én egyáltalán nem örülök hogy már megint ő a világbajnok, kicsit kezd unalmas lenni az egész F1 miatta
Alonso sem a kedvencem de sokkal jobban megérdemelte volna, már csak azért is mert már nem először bukja el pár ponttal a VB címet
Buttonnak meg nagyon örülök, megérdemelte a győzelmet
2012. november 26. 14:29
|
|
AncsiPancsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 187672 offline
|
A futam első körében a dühtől sírtam, úgy éreztem minden esélyünket elvesztettük. De aztán ismét jöttünk és csak jöttünk fel fel fel fel.
És végül a futam utolsó körében az örömtől sírtam!
Hihetetlen amit csinált Sebastian! Kirázott a hideg és eleredtek a könnyeim a kockás zászlót meglátva!
El nem mondhatom azt, hogy mennyire büszke vagyok erre az emberre! Hihetetlen, hogy mit művel!
Köszönöm, hogy vagy nekünk és hogy mindig boldoggá teszel minket! Egy örök példakép vagy!
Szeretünk és mindig melletted állunk, mert bármi történjék én Sebastian Vettel szurkoló leszek!!
SEBASTIAN VETTEL VILÁGBAJNOK 2010 2011 2012 ♥
És végül a futam utolsó körében az örömtől sírtam!
Hihetetlen amit csinált Sebastian! Kirázott a hideg és eleredtek a könnyeim a kockás zászlót meglátva!
El nem mondhatom azt, hogy mennyire büszke vagyok erre az emberre! Hihetetlen, hogy mit művel!
Köszönöm, hogy vagy nekünk és hogy mindig boldoggá teszel minket! Egy örök példakép vagy!
Szeretünk és mindig melletted állunk, mert bármi történjék én Sebastian Vettel szurkoló leszek!!
SEBASTIAN VETTEL VILÁGBAJNOK 2010 2011 2012 ♥
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

2 felhasználónak tetszik: