Oprah: „Justin Bieber az új Michael Jackson!”
2012. november 26. 17:34
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Hát azért nem Michael Jackson!!!
2012. november 26. 18:37
|
|
Kosik Petraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 80 Csatolások: 65 Azonosító: 166309 offline
|
Az tuti hogy megnézem
ma este 21:00 TLC. Már alig vároom
Justin Bieber forever
2012. november 26. 18:42
|
|
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline
|
Michael Jackson a pop királya volt! Most elmondom őszintén: Justin sehol sincs Michael Jackson-hoz képest!
2012. november 26. 18:58
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
aha persze... Majd ha piros hó esik
2012. november 26. 19:47
|
|
kingus smileúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.18. Hozzászólás: 73 Csatolások: 13 Azonosító: 180705 offline
|
Ja persze..Justin Bieber tehetseg:0%
Michael Jackson tehetseg:100%
Michael Jackson tehetseg:100%
1 felhasználónak tetszik:
zöldbogár
2012. november 26. 19:54
|
|
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline
|
ahha... csak h Michael volt a pop KIRÁLYA és ez a bíbör gyerek a nyomába se ér... :/
nem értem miért kell Jackson-t és bíbört egyáltalán 1 lapon említeni... jb a nyomába sem ér MJ-nek. -.- :| :/
nem értem miért kell Jackson-t és bíbört egyáltalán 1 lapon említeni... jb a nyomába sem ér MJ-nek. -.- :| :/
zöldbogár
2012. november 26. 19:59
Nem vagyok Michael Jackson rajongó, de ennyire nem kellett volna Ophranak leírni őt. Hol van Justin Michaelhez képest??? Meg sem közelíti és nem is fogja.
2012. november 27. 14:05
|
|
antonia12brooklyn baby. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 2177 Csatolások: 73 Azonosító: 171293 offline
|
Idézet (Norah @ 2012.11.26. 15:11)
A Jackózóknak!
Oprah-ból ki nem néztem volna, hogy ennyire puncsos. Enyhén szólva becsókolt Buburkának. (Ragadjanak össze!)
Michael már egészen gyermekkorában indigógyerek volt, valóságos őstehetség és művésznek számított. Egyetlen dala többet ér, mint Buburkának az egész élete és a borzalmas zenéi. Az a baj, hogy elhitetik szerencsétlen gyerekkel, hogy ő tényleg jó és ezért meri venni a bátorságot, hogy a kasztrált hangocskájával stúdióba vonuljon.
Oprah-ból ki nem néztem volna, hogy ennyire puncsos. Enyhén szólva becsókolt Buburkának. (Ragadjanak össze!)
Michael már egészen gyermekkorában indigógyerek volt, valóságos őstehetség és művésznek számított. Egyetlen dala többet ér, mint Buburkának az egész élete és a borzalmas zenéi. Az a baj, hogy elhitetik szerencsétlen gyerekkel, hogy ő tényleg jó és ezért meri venni a bátorságot, hogy a kasztrált hangocskájával stúdióba vonuljon.
Sajnálom,elnézést, hogy Jacko-nak hívtam..
zöldbogár
2012. november 27. 18:20
Én is visszavonom a Jacko-t,bocsánat, nem tudtam..
*Jackson
2012. november 28. 16:25
|
|
zöldbogárúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.10. Hozzászólás: 70 Csatolások: 6 Azonosító: 157979 offline
|
Idézet (PinkBarbie @ 2012.11.25. 16:09)
Végre
Justin már 2 éve lekörözte Jacko-t (Nyugodjon békében), de most...az egész világ ismeri és legalább 5-ször annyi rajongója van mint Michael-nek. Szép volt Justin! 
Már elnézést kérek,de hogy mondhatsz ilyet?!?!?!?
Mégyhogy Justin híresebb MJ-nél(és hogy még 2 éve is az volt)...NA TUDOD MIKOR!
Justin rajongói tábora 12-16 éves tinilányokból áll,akik Justinért nyáladzanak,nem pedig azért a zenének nevezett valamiért...Justin nem zenél!Egyik se merje hasonlítani Michaelhez!Michael egy volt és egyetlen,nincs olyan,hogy "ÚJ" mert MJ az MJ marad,senki nem lép a nyomába,mert egyetlen és utánozhatatlan volt,és pláne nem JB!
2012. november 28. 16:48
|
|
zöldbogárúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.10. Hozzászólás: 70 Csatolások: 6 Azonosító: 157979 offline
|
Jaj,persze,gyerekek!
Tudjátok:ÁLMODIK A NYOMOR!
Mennyire tiszteltem ezelőtt Oprah-t,olyan undort váltott most ez ki belőlem...el nem tudom képzelni:HOGY TEHETTE?!?!
Hiszen nem az számít,hogy mennyien vannak a koncertjeiden,és milyen parfümöket adsz ki,meg mennyire istenesen drágák a cuccaid,és minnél b*zisabban nézel ki...KÖNYÖRGÖM EMBEREK!Mégis hogy képzeli ezt valaki,ki akar ilyen badarságot elhitetni akárkivel?!?!?Ez egyértelmű,és megvitatni sincs mit,hogy Justin VÉLETLENÜL SEM hasonlítható,nem az,hogy nevezhető,NEM HASONLÍTHATÓ MJ-hez,mert nem legenda,aki élete során,és halála után is nagyobb tekintéllyel és ZENEI TÖRTÉNELEMMEL rendelkezik,mint akárki a 21. század előadói közül;MJ milyen tehetséges volt,és azért szerették,amilyen volt és AKI,nem pedig azért,mert nyáladzó kislányos kinézetű tinédzser...Kész,hagyjuk a témát,nekem ez fájt,amikor megláttam,és nem képzelem,hogy valamelyik éppeszű embernek eszébe jutna JB -t MJ-hez hasonlítani,szánalom ,szégyen és gyalázat!!
Tudjátok:ÁLMODIK A NYOMOR!
Mennyire tiszteltem ezelőtt Oprah-t,olyan undort váltott most ez ki belőlem...el nem tudom képzelni:HOGY TEHETTE?!?!
Hiszen nem az számít,hogy mennyien vannak a koncertjeiden,és milyen parfümöket adsz ki,meg mennyire istenesen drágák a cuccaid,és minnél b*zisabban nézel ki...KÖNYÖRGÖM EMBEREK!Mégis hogy képzeli ezt valaki,ki akar ilyen badarságot elhitetni akárkivel?!?!?Ez egyértelmű,és megvitatni sincs mit,hogy Justin VÉLETLENÜL SEM hasonlítható,nem az,hogy nevezhető,NEM HASONLÍTHATÓ MJ-hez,mert nem legenda,aki élete során,és halála után is nagyobb tekintéllyel és ZENEI TÖRTÉNELEMMEL rendelkezik,mint akárki a 21. század előadói közül;MJ milyen tehetséges volt,és azért szerették,amilyen volt és AKI,nem pedig azért,mert nyáladzó kislányos kinézetű tinédzser...Kész,hagyjuk a témát,nekem ez fájt,amikor megláttam,és nem képzelem,hogy valamelyik éppeszű embernek eszébe jutna JB -t MJ-hez hasonlítani,szánalom ,szégyen és gyalázat!!
2012. november 28. 20:21
Idézet (fannika6 @ 2012.11.28. 20:17)
Justin Bieber 100x jobb mint Michael Jackon!!
2012. november 28. 22:39
A Michael Jackson és a Justin Bieber közötti különbség óriási. Jackot minden korosztály szerette és tisztelte, ellentétben Bieberrel. Nála ez így fele-fele arányban lehet.. és azért annyira nem kell elszállni a "tehetségétől". Vannak nála jobbak is.. és lesznek is.
2012. november 29. 17:01
Idézet (PinkBarbie @ 2012.11.25. 20:04)
Mennyire szánalmasak vagytok már, Istenem...mást már nem tudok mondani! Ezért tart ott a világ, ahol...mert ennyi idióta, irigy és semmirekellő él benne mint ti drágaságaim! Az lenne a legjobb ha törölnék ezt a cikket, akkor mindenki nyugton lenne.
Szerintem pedig, pont azért tart itt a világ ahol, mert rengeteg mindenki befolyásolható lett és kevesen ismerik fel az igazi tehetségeket. És nem, nem Bibörről beszélek.
Az, meg hogy ennyire undorítóan nagy a képed.. az már csak a szívem kuglófjának egyetlen mazsolája. (Csak kár, hogy utálom a mazsolát..)
Yaroslava
2012. december 01. 08:31
Annyira örülök szerintem tényleg olyan mint Michael Jackson és még sokkal jobb is lesz
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.