Oprah: „Justin Bieber az új Michael Jackson!”
2012. november 26. 15:41
|
|
LyricsGirlDankakivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 187612 offline
|
Egy legendához hasonlítani, egy kis pályást?! Ugyan már... MICHAEL JACKSON-hoz nem lehet senkit se hasonlítani, pláne nem Dzsásztinkát....
2012. november 26. 15:46
|
|
vivike25új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.05. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 187203 offline
|
Jacksonnak legalább volt stílusa meg remek HANGJA
Bieber nem csinál mást csak végig nyihog egy számot semmi több JB messze nem hasonlíít Jacksonhoz,és ha Justin Biebert Michael Jacksonhoz hasonítjuk az 1 picit durvaa.
Bieber nem csinál mást csak végig nyihog egy számot semmi több JB messze nem hasonlíít Jacksonhoz,és ha Justin Biebert Michael Jacksonhoz hasonítjuk az 1 picit durvaa.
2012. november 26. 16:05
Mi a fene folyik itt?
Mint írtam a korábbi hozzászólásomban: a két embert össze sem lehet hasonlítani, pláne nem egy mondatban emlegetni
Oprah nem tudom mit szívott, mielőtt ezt a mondatát kimondta, de baromi nagy csalódást okozott számomra.
Nem tudom, egyeseknek mi a fene baja van MJ-vel - NEM JACKO! -, hiszen ő tényleg egy tehetséges ember volt, akinek mindene volt a zene, és a RAJONGÓI! Aki nem is ismeri az életét, az minek pofázik itt arról, h Jussy a nagyobb sztár? Mit tett ő le az asztalra? Hát semmit! Javaslom, hogy ha már annyira nem hisztek MJ tehetségében, nézzétek meg a fellépéseit. Ő nem használt playbacket, szívből énekelt, és szerette, amit csinált! Már csak emiatt sem lehet Jussyt MJ-hez hasonlítani! MJ egy legenda, aki mindig szerény volt, és a zene, a családja, és a rajongói voltak neki a legfontosabbak! Jussy meg egy megcsinált énekes, ráadásul akkora arca van, mint a bécsi kapu. Akkor mégis miről beszélünk? Egyesek igazán magukba nézhetnének, mielőtt leszólnak egy valódi sztárt.
Mint írtam a korábbi hozzászólásomban: a két embert össze sem lehet hasonlítani, pláne nem egy mondatban emlegetni
Nem tudom, egyeseknek mi a fene baja van MJ-vel - NEM JACKO! -, hiszen ő tényleg egy tehetséges ember volt, akinek mindene volt a zene, és a RAJONGÓI! Aki nem is ismeri az életét, az minek pofázik itt arról, h Jussy a nagyobb sztár? Mit tett ő le az asztalra? Hát semmit! Javaslom, hogy ha már annyira nem hisztek MJ tehetségében, nézzétek meg a fellépéseit. Ő nem használt playbacket, szívből énekelt, és szerette, amit csinált! Már csak emiatt sem lehet Jussyt MJ-hez hasonlítani! MJ egy legenda, aki mindig szerény volt, és a zene, a családja, és a rajongói voltak neki a legfontosabbak! Jussy meg egy megcsinált énekes, ráadásul akkora arca van, mint a bécsi kapu. Akkor mégis miről beszélünk? Egyesek igazán magukba nézhetnének, mielőtt leszólnak egy valódi sztárt.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2012. november 26. 16:15
|
|
HiddlesRulesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 185639 offline
|
Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem meg sem közelíti Jackó szintjét.Oprah ezt eltúlozta, és az egyébként is beképzelt tinisztárnak csak tovább nyomta az egóját.Másrészről pedig, ami a mai világban sokszor előfordul, az hogy valaki úgynevezett 'sztár' az nem azt jelenti hogy tehetséges.Lehet fújolni...
2012. november 26. 16:27
|
|
HiddlesRulesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 185639 offline
|
Bocs a Jackóért, Jackson
2012. november 26. 16:29
Nem azt kéne nézni mennyien mennek el egy koncertre hanem a tehetséget.Bieber Jackson-t soha az életben nem fogja lekörözni.
2012. november 26. 16:56
|
|
kassidyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 347 Csatolások: 10 Azonosító: 176704 offline
|
Na nem. Soha, soha, soha, soha az életben meg sem említeném azt a nyálas kis tinifiúcskát olyan személyiségekkel egy lapon, mint Michael Jackson. Soha, soha, soha, NEM. És ezt én úgy mondom, hogy Jacksonnak vagy 2 számát szeretem összesen.
2012. november 26. 16:58
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
ööö...Jacksontól messze áll.bár tény,hogy rengeteg 'enyhén' őrölt rajongója van...a különbség,hogy míg Justinnál semmi okuk rá,Jacksonnál jó okuk volt...
2012. november 26. 16:58
justin bieber? a kovetkező Michael Jackson ő a pop kiràlya nála jobb férfi énekest nem ismerek. lehet hogy biebernek többen jàrnak a koncertjeire de a közönségnek a 90% tinilàny volt...
2012. november 26. 17:11
|
|
SzisziRencsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 189551 offline
|
Szerintem a hangszín tekintetében sem hasonlóak, talán csak egy kicsit. Szerintem azért valamilyen szinten Justin felér Michael-lel.
Ez az én véleményem..
2012. november 26. 17:21
Attól még messze van ...NAGYON messze... egyébként meg...Jacko-t lehetetlen lekörözni, úgyhogy eleve halott az ügy....
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.