Éneklés közben készül érettségire Csobot Adél
2012. november 26. 17:38
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Így jár az aki ilyenkor megy tehetségkutatóba...!
2012. november 26. 18:40
Adél nem ribanc,hanem Te vagy az Kinx!És egyes embereknek hangja sincsen,nem úgy,mint neki.Neki jó hangja van.És már tényleg elegem van ebből a fikázásból! 
Amúgy meg jobban kéne azzal foglalkozni,hogy ki esik ki.Nem azzal kéne foglalkozni,hogy ki marad bent.
Amúgy meg jobban kéne azzal foglalkozni,hogy ki esik ki.Nem azzal kéne foglalkozni,hogy ki marad bent.
2012. november 26. 18:52
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Hát az rossz lehet
lilana akkor miért olvastad el és miért írtál hozzászólást? Nem értem hogyha valami nem tetszik azt tartsátok magatokba -.-" szánalmas aki ezt írja: ő egy hülye ri@anc! jajj remélem hogy kiesik. Én nagyon szeretem <3 És aki nem az vessen magára
2012. november 26. 19:30
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Semmi baj, van megoldás: kiejteni jövőhéten
Az emberek többsége úgyis jobban szeretné ha csendben tanulna minthogy fárasztja az embereket hétről-hétre a nyavalygásával
2012. november 27. 10:34
Erőtt vettem magamon megnéztem egy komplett X-faktor részt és isten igazából az összesnek rémes a hangja, kivételt nem nagyon tudok felhozni. Szóval ne piszkálj Adélkát, van ott elég problémás hang. Érettségiről meg annyit, ha rendesen tanult elötte három évig, akkor lazán fogja venni az összeset kivéve a matematikát, a matekhoz nem elég három év.
2012. november 27. 13:25
inkább essen ki:) és akkor készülhet nyugodtan:) amugyse bírom a csajt..
2012. november 27. 15:09
|
|
LuciaElseyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.08. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 182913 offline
|
hát õ rendezi az életét, én élvezem ezt a leánkát
))
2012. november 27. 18:42
|
|
Kikicica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.30. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 188676 offline
|
Essen ki és akkor nem kínozza az embereket a nyafogásával,addig is tud tanulni
elismerem,hogy tud énekelni,persze vannak nála jobbak is,de engem egyszerűen irritál ez a csaj :/
2012. november 27. 19:37
|
|
vampire diaries 16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 183490 offline
|
remélem az éretségi nem okoz az éneklésben nehézséget én borom a csajt csk igy tovább adél
2012. november 28. 14:24
|
|
Adrii Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 216 Csatolások: 44 Azonosító: 186046 offline
|
A kettő együtt nem nehéz? Szerintem eléggé az..
2012. november 28. 23:04
Szerintem azért a mezőny elég erős ahhoz, hogy csak az éneklésre koncentráljon. Persze szurkolok neki, de én 11.-es vagyok és számomra például ez a feladat lehetetlen lenne. Hajrá
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: