Éneklés közben készül érettségire Csobot Adél
2012. november 25. 21:06
Ez így iszonyat nehéz és megerőltető lesz, annyi biztos. Ha -tegyük fel- már csak 2 hétig lesz versenyben, utána még ott lesz az a rengeteg fellépés, meghívás, interjúk...Én mondjuk értem azt, hogy szerencsét akart próbálni, mert tehetségesnek tartotta magát, de nem tudott volna vele várni egy évet? Szerintem ő maga sem gondolta azt, hogybekerül az élő showba. Amúgy sok sikert neki, nem kis teher nehezedhet most a vállára. Lehet számomra se egy nagyon szimpatikus ember, de nehéz most neki...sok kommentelő azt gondolja, hogy egy érettségi sima ügy, holott nagyon nem...igenis vért izzadnak a vizsgázók. SNéhányan annyira el vannak itt tévedve, hogy az hihetetlen.
2012. november 25. 21:15
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Vannak, akik igazi munka és két gyerek mellett érettségiznek vagy vizsgáznak az egyetemen. Ha ők meg tudják oldani, akkor ez a csitri is.
2012. november 25. 21:41
Néhány ember nagymenőzik...de szerintem egyáltalán nem azok.Az utálkozó embereknek kellene egyszerre egy tehetség kutatóban szerepelnie és mellette érettségiznie.Én még nem tudom,hogy milyen az érettségi,de egy nap szerintem mindenki megtudja és már sok olyan emberről hallottam,aki azt mondta,hogy igenis ezt meg kell szenvedni.Úgyhogy előbb érettségizz és közben szerepelj tehetség kutatóban.
2012. november 26. 08:51
|
|
Selenator_32visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.19. Hozzászólás: 346 Csatolások: 0 Azonosító: 190048 offline
|
Fanni0325 egyet értek!!
2012. november 26. 08:58
Az úgy jó lesz.(irónia) Aztán pár hét múlva kijelenti hogy neki fontosabb az éneklés..
2012. november 26. 11:30
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Fanna9 helyesen szóltál. Nem mondom, hogy az érettségi könnyű, de azt sem, hogy nagyon nehéz. Ha normálisan készülsz, akkor nincs gond. Viszont nyilván Adélnak most kevés az ideje. Az is érthető, hogy az X-Faktorral koncentrál, hiszen ez élete nagy kalandja. Mindenki ezt tenné. De ügyes lány Ő, menni fog neki. És legalább nem azt csinálja, hogy otthagyja a sulit, mert most Ő közszereplő lett.
2012. november 26. 13:23
|
kinxvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 481 Csatolások: 11 Azonosító: 183483 offline
|
szerintem ha valaki gyakorolja az éneklést nem lehet olyan szar mint ő!!
nem gyakorlom olyan sokat az éneklést (nem felvágok)de jobb a hangom mint ennek a ribancnak !! SZAROM A FEJEDET ADÉLKA !
nem gyakorlom olyan sokat az éneklést (nem felvágok)de jobb a hangom mint ennek a ribancnak !! SZAROM A FEJEDET ADÉLKA !
2012. november 26. 15:18
Talán jobban kellene foglalkozni a tanulással ahelyett, hogy az X-Traktorban kornyikál és rázza magát.
2012. november 26. 15:29
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
Én szerettem Adélt egy ideig,de mióta Keresztes Ildikó mondta neki hogy más stílusban énekeljen dalokat már nem olyan erőteljes a hangja,úgyhogy inkább maradjon a tanulásnál!
2012. november 26. 15:42
|
|
LyricsGirlDankakivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 187612 offline
|
Inkább tanuljon, minthogy az embereket kínozza...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: