Leona Lewis és Liam Payne kapcsolata még nem komoly
2012. november 25. 13:11
|
|
TVD12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 189838 offline
|
Idézet (LoveNessa @ 2012.11.25. 13:05)
úgy bírom a "nem illenek össze", "úgyis hamar szétmennek","Liam túl éretlen" és hasonló jellegű kommenteket...
könyörgöm ti honnan tudjátok ezeket? ismeritek őket személyesen vagy mi? ha Leona úgy érzi, ahogy elmondta akkor szerintem tökre nem tartozik rátok és nincs igazatok. mellesleg szerintem összeillenek és ha Liam tényleg érettebb a korához képest, akkor nincs semmi probléma.
könyörgöm ti honnan tudjátok ezeket? ismeritek őket személyesen vagy mi? ha Leona úgy érzi, ahogy elmondta akkor szerintem tökre nem tartozik rátok és nincs igazatok. mellesleg szerintem összeillenek és ha Liam tényleg érettebb a korához képest, akkor nincs semmi probléma.
teljesen egyetértek és szerintem aranyosak együtt, úgyhogy hajrá
2012. november 25. 13:14
|
|
harry.styles98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 411 Csatolások: 0 Azonosító: 181246 offline
|
szerintem sem illenek össze
2012. november 25. 13:15
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
Évike12 a számból vetted ki a szót.!
2012. november 25. 13:16
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
Szerintem nem az lesz, a legnagyobb bajuk a Directionerek-nek,hogy Liam túl jó Leona-hoz képes,hanem az,hogy Leona nem Danielle. Szinte már minden Directionernek Danielle nőt a szívéhez, s emiatt sokak nem fogják elfogadni,hogy már nincs Payzer,ezért utálni fogják Leona-t. De ez csak az én véleményem.
2012. november 25. 13:21
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
selena arwa egyetértek....Őszintén még belegondolni is fura hogy a jövőbe, esetleg egy párt fognak alkotni...
2012. november 25. 13:22
|
|
Ronnie95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 715 Csatolások: 59 Azonosító: 133924 offline
|
Idézet (selena arwa @ 2012.11.25. 13:16)
Szerintem nem az lesz, a legnagyobb bajuk a Directionerek-nek,hogy Liam túl jó Leona-hoz képes,hanem az,hogy Leona nem Danielle. Szinte már minden Directionernek Danielle nőt a szívéhez, s emiatt sokak nem fogják elfogadni,hogy már nincs Payzer,ezért utálni fogják Leona-t. De ez csak az én véleményem.
true story.!
2012. november 25. 13:23
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Bírom ahogy mindenki szapulja őket! Persze,én is belátom hogy nem igen illenek össze de ha ilyen jól meg vannak akkor nincs bele szólásom ahogy senki másnak sem mivel ez az Ő magán életük-amit a média nem kicsit forgat ki,de mindegy-nekik kell megoldaniuk. Más részt,a kor különbség csak egy szám,az nem igen számít ha két ember szereti egymást. Mikor Danivel volt együtt akkor is volt kor különbség,még is meg voltak,és ráadásul még össze is illettek-nem mintha most nem,de ez sem a mi dolgunk,bár nagyon sajnálom hogy ketté mentek.
Én jelen pillanatban Liam oldalán vagyok szóval ha Ő boldog akkor én is
2012. november 25. 13:26
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
Hát, nálam még mindig a Payzer létezik, és nagyon nem örülnék neki, ha Leona és Liam egypárt alkotnának... Végül is, az ő döntésük.
2012. november 25. 13:27
Szerintem Liamnek egy érett nő nagyon is jót tenne.
Elvégre Ő egy érett ember így jól kijönnek.
Szerintem aranyosak!
2012. november 25. 13:27
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
Selena Arwa: 100%ig egyetértek veled.
2012. november 25. 13:29
Szinte várom, hogy Leona halálos fenyegetéseket kapjon a fancsajsziktól
2012. november 25. 13:33
Idézet (selena arwa @ 2012.11.25. 13:16)
Számból vetted ki a szót.
Én is így vagyok vele. Danielle-t sosem utáltam, még akkor sem, mikor meg tudtam, hogy Liamnek van barátnője. Talán azért, mert már együtt voltak, mikor megismertem őket. Ha összejönne vele, nem utálnám Leona-t, csak furcsa lenne nekem, így Danielle után. Meg a Directionerek felfújnák a dolgot, és tudjuk mikre képesek vetemedni..
2012. november 25. 13:35
Én sem nagyon vagyok megbékélve ezzel de ők boldogok és ez a fontos
Ha egymásra találnak örülni fogok nekik, ha csak egy barátság akkor is. selena arwa teljesen igazad van. Bár én bavallom Daniellt sem ismerem annyira szóval ez az ő magánéletük és most a hülye directionatorok megint elkezdenek halálos fenyegetéseket küldeni Leonanak. Liam rendes srác, hagyják csak egy kicsikét is élni, még akkor is ha ez lehetetlen. Ugyanis mindenki tudja hogy ez lehetetlen.
2012. november 25. 13:41
|
|
PhopiVS angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 1281 Csatolások: 80 Azonosító: 172647 offline
|
Szeretem Leonát de nem idős kicsit Liemhez?
Persze legyenek boldogok meg minden de 8 év, most még nagyon sok, majd ha idősebbek lesznek akkor már tűrhetőbb lesz a korkülönbség.
Persze legyenek boldogok meg minden de 8 év, most még nagyon sok, majd ha idősebbek lesznek akkor már tűrhetőbb lesz a korkülönbség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: