PSY letaszította a trónról Justin Biebert
2012. november 25. 11:07
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
Ez a tag...PSY, egy vagy két éven belül úgy is eltűnik a süllyesztőben úgy, mint a huzat! Szégyen amit fellépéseken, élő showkban művel! Bejön nekem is a gangnam style, de nem hiszem, hogy kiváncsi lennék még több dalára...
2012. november 25. 11:11
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
xD hát... oppa gangnam style!
2012. november 25. 11:21
Oppa gangnam style....ez világtrend nemcsoda h letaszította JB-t!!
2012. november 25. 11:50
Nem hiszem el hogy egy ilyen bohóc klip vezeti a nézettségi listát, még viccnek is rossz, hogy vannak olyanok akik többször is megnézik a YouTube-on, én még egyszer sem kattintottam rá és nem is fogom megnézni és meghallgatni. És ráadásul ilyen rövid idő alatt rekordnézettséget dönt.
Szerintem úgy lenne a legigazságosabb ha egy Michael Jackson klip vezetné a nézettségi listát és nem ez a bohóc. Elég sajnálatos hogy nem a jó zenék és klipek érdemlik ki ezt a címet.
Szerintem úgy lenne a legigazságosabb ha egy Michael Jackson klip vezetné a nézettségi listát és nem ez a bohóc. Elég sajnálatos hogy nem a jó zenék és klipek érdemlik ki ezt a címet.
2012. november 25. 11:50
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
végre valami jó hír.^^ XDD
2012. november 25. 11:55
Ezen nem csodálkozok mert tudtam h túlszárnyalja Justin Bieber dalát és szerintem a Gangnam Style-nak több értelme van mint a baby-nek.
2012. november 25. 12:01
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
egyetértek FashionLady ez egy igazán jó hír.
2012. november 25. 12:09
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
az igen:o alig van meg néhány hónapja máris letaszítja a "babyt" ?XDDDDDdd mondjuk ennek csak örülni lehet ^^
2012. november 25. 12:25
Na ja, k*rva jó hír....
Mind a kettő egy nagy, felkapott kis b*zi, és értsétek meg: A GÁNGNÁM SZTÁJL NEM ZENE!!!!!!!
Mind a kettő egy nagy, felkapott kis b*zi, és értsétek meg: A GÁNGNÁM SZTÁJL NEM ZENE!!!!!!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: