ON: Tegnap rávettem magam,és először néztem meg a Voice-t. Egészen jó volt,kellemeset csalódtam.
Drámai párbajok a Voice-ban
2012. november 24. 15:52
Zs újra akcióban - Avagy egy bombabiztos módszer a Starity színvonalának csökkentésére.
ON: Tegnap rávettem magam,és először néztem meg a Voice-t. Egészen jó volt,kellemeset csalódtam.
2012. november 24. 16:20
A durva az, hogy akik itt kiesnek, azoknak mérföldekkel jobb hangjuk van, mint az X-Factor versenyzőinek.
Amúgy meg szerintem a mesterek jól döntöttek. Én is őket juttattam volna tovább.
Amúgy meg szerintem a mesterek jól döntöttek. Én is őket juttattam volna tovább.
2012. november 24. 16:50
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Az utolso parbajnal konkretan majdnem bogtem. Hihetetlenul szepen enekeltek es annyira aranyosak voltak, Denes is ahogyan szeretettel segitette Szilvit. Hihetetlenul szep volt. Igaza volt teljesen Misinek hogy Szilvi tul tiszta es torekeny ehhez, es Denesnek tenyleg hihetetlen hangja van. Akik innen kiesnek egy x faktort siman megnyernenek. Akik az x faktorban vannak, szerintem csak Gergo jutna ebbe a musorba, de a tobbieknek borzalmas hangjuk van. Itt viszont nagyon nehez de ugyanakkor nagyon igazsagos a dontes. Mondjuk nekem az a nagydarab pasi tetszett jobban mint a csaj de ez egyeni velemeny. A cikkiroval pedig nem ertek egyet mert szerintem Klaudia es Quan is nagyon ko volt, mint ahpgyan ebben a musorban mindenki. Nagyon tetszik hogy mindenki olyan normalisan, termeszetesen viselkedik, meg az is, aki kiesik. Mondjuk en nem ertettem Malek andit aki eleg nagy ellenszenvet tanusitott Monikaval szemben. Andi is tok jo volt de Nika nalam vitte a primet. Az utolso parbaj meg leirhatatlanul es kimondhatatlanul gyonyiru es megindito volt.
2012. november 24. 16:54
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
Ja hát és Szabó Kimmel Tamás maga a csoda, imádom őt!
<3
2012. november 24. 17:02
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Ha nem olvasom el a cikkíró nevét, akkor is rájövök, hogy "Zs" írta.. Megintcsak nem kevés és gyenge vélemény csúszott a cikkbe. 
Nekem Dénesék és Annáék párbaja tetszett nagyon. Marianna nagyon unszimpatikus volt, bár a hangja tényleg nagyon jó, Annát viszont nagy hiba lett volna kidobni.
Nádor Dávid, Dénes és Anna a kedvenceim, remélem Dávid is bekerül. (:
Nekem Dénesék és Annáék párbaja tetszett nagyon. Marianna nagyon unszimpatikus volt, bár a hangja tényleg nagyon jó, Annát viszont nagy hiba lett volna kidobni.
Nádor Dávid, Dénes és Anna a kedvenceim, remélem Dávid is bekerül. (:
2012. november 24. 19:09
Mindenki szuper volt, akinek láttam a produkcióját.Nika és Mariann robbantottak a színpadon, k*rva jó volt!
Dénes és Szilvi gyönyörűen énekeltek, nagyon megható volt...
Quan olyan cuki!
Dénes és Szilvi gyönyörűen énekeltek, nagyon megható volt...
Quan olyan cuki!
2012. november 24. 19:28
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
kicsit sem voltak drámaiak... és ellentétben az első részekkel amikor még nem látták ki énekel, mostmár igen is számított a külső, persze nem az döntött, de mégis csak azért...
2012. november 24. 19:38
|
|
Iméonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.23. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 186496 offline
|
TVD12 írta:Szerintem itt sokkal több tehetséges versenyző van mint az X faktorban
Egyet értek vele de mondjuk a Voice-ba több a zenei világban már jártas versenyző jelentkezett és nem olyanok akik még csak köszönő viszonyba se kerültek az énekléssel természetesen nem azt mondom hogy tehetségtelenek de szerintem az az igazi tehetség akinek nem ez a foglalkozása és nem vokalistaként dolgozott
Egyet értek vele de mondjuk a Voice-ba több a zenei világban már jártas versenyző jelentkezett és nem olyanok akik még csak köszönő viszonyba se kerültek az énekléssel természetesen nem azt mondom hogy tehetségtelenek de szerintem az az igazi tehetség akinek nem ez a foglalkozása és nem vokalistaként dolgozott
2012. november 24. 19:44
|
|
FeillaKoЯniac. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 1942 Csatolások: 0 Azonosító: 176625 offline
|
Hála az égnek azért egy fokkal tehetségesebb emberek vannak itt mint az X faktorban. De az máig felháborító, hogy lassan annyi ilyen bugyuta műsor lesz, hogy Mo.-n szinte minden második ember indult valamelyiken.
2012. november 24. 22:23
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Karai Anna volt a legjobb!
2012. november 24. 22:41
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Az X-faktorban az eladhatóságon vannak (pjz, stone, zámbó krisztián sötöbö), a Voice-ban meg legalább a tehetséget nézik. A zsűriben is mindenki szimpatikus, úgyhogy én kellemesen csalódtam. Inkább ezt nézem mint a másikat, ahol a "legjobb" 12-ből max 3 tud énekelni
2012. november 25. 07:09
Juj! Annyira nagyon örülök, hogy végre vn egy színvonalas műsor! Ilyen jó dueteket kevesett látunk!! Remélem jól elveri az x-factort!
2012. november 25. 15:24
|
|
Viski Fanni 2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.15. Hozzászólás: 373 Csatolások: 0 Azonosító: 189750 offline
|
Szerintem nagyon jók,voltak,mindannyian.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: