Úgy sajnálom h ki kellett esnie szilvinek
Drámai párbajok a Voice-ban
2012. november 24. 12:26
|
|
dorcika2006új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.20. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 190069 offline
|
Szilvi és Dénes műsorán sírtam, szinte bőgtem
2012. november 24. 12:31
|
|
TjaaashCameron Monaghan ♥ Gallavich |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.28. Hozzászólás: 1236 Csatolások: 264 Azonosító: 115832 offline
|
Szilvi és Dénes voltak a legjobbak :3 örültem mindenkinek, aki továbbjutott, kívéve Rékának, mert Olivér sokkal szimpatikusabb :/ Hajrá Dénes!
1 felhasználónak tetszik:
Vegas
2012. november 24. 12:31
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
a műsorvezető kegyetlen rossz, mellette felüdülés az ördög Nóráját hallgatni!
Én sajnáltam, hogy Olivér és Adrienn nem jutott tovább, a többinél én is a továbjutóknak drukkoltam!
Én sajnáltam, hogy Olivér és Adrienn nem jutott tovább, a többinél én is a továbjutóknak drukkoltam!
2012. november 24. 12:33
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Sajnos csak az utolsó két párbajt láttam, de nagyon jó volt. Szilvi és Dénes előadása nagyon tetszett, annyira jól együttműködtek és tudtak egymásra támaszkodni építeni. Nehéz döntés volt, de igaza volt Misinek, hogy inkább Dénest választotta, Szilvinek szerintem is kell még egy kicsit erősödnie, de ettől függetlenül lenyűgöző volt. Várom a jövőheti adást
2012. november 24. 12:35
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
Mióta hagynak egy ilyen cikket publikálni az oldalon?! Olyan "közönségesen" vannak megfogalmazva a mondatok,s tele van személyes véleményekkel. S,ahogyan látom ez elég sok mindenkinek szemet szúrt.
2012. november 24. 12:58
Igen, megérdemelték, hogy bejussanak
Így tovább!
2012. november 24. 13:00
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Apró megjegyzés: cikk helyett kritikának kellene nevezni Zs írásait.
Az biztos, hogy voltak jó pillanatok a műsor alatt. Misit én is sajnáltam nagyon. Valahogy sejtettem, hogy Dénest választja majd. Kíváncsi vagyok a kövi adásra.
Az biztos, hogy voltak jó pillanatok a műsor alatt. Misit én is sajnáltam nagyon. Valahogy sejtettem, hogy Dénest választja majd. Kíváncsi vagyok a kövi adásra.
2012. november 24. 13:03
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Én Annának szurkolok!
2012. november 24. 13:36
|
|
Gaby0014visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 471 Csatolások: 53 Azonosító: 182100 offline
|
Hát Quanál én sírtam.
Hát amikor Dénes és Szilvi párbajozott akkor is sírtam de én egyet értettem Misivel mert Szilvi még ehez a műsorhoz nincs felkészülve lelkileg! De amúgy nagyon jó volt!!!
Hát amikor Dénes és Szilvi párbajozott akkor is sírtam de én egyet értettem Misivel mert Szilvi még ehez a műsorhoz nincs felkészülve lelkileg! De amúgy nagyon jó volt!!!
2012. november 24. 13:51
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
Anna!*-* Tudtam h ő jut tovább (: Egyébként volt néhány szomorú dolog, de szerintem mindenhol igazságosan döntöttek. ^^
2012. november 24. 14:01
nekem az egész műsor tetszett, mindig az jutott tovább akiben bíztam, szilvi dénes, Quan és Klaudia páros tetszett a legjobban, misi megmutatta sztem azok számára is akik esetleg azt hitték h csak kiabálással és hülyéskedéssel tudja végig csinálni a műsort, hogy nagyon komolyra is tudja venni a figurát, és a dalválasztást is remekül eltalálja, illetve még a felkészítést is jól összehozza
azért eddig eléggé magas színvonalú számomra , az egyetlen tehetség kutató aminek jelenleg úgy látom van is értelme, annyi fele előadó remek hanggal, és az h rögtön párba kell állniuk, sem könnyű, és mégis hihetetlen összhangban énekelnek, annak ellenére h egymást kell leénekelniük
azért eddig eléggé magas színvonalú számomra , az egyetlen tehetség kutató aminek jelenleg úgy látom van is értelme, annyi fele előadó remek hanggal, és az h rögtön párba kell állniuk, sem könnyű, és mégis hihetetlen összhangban énekelnek, annak ellenére h egymást kell leénekelniük
2012. november 24. 14:25
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Bessie @ 2012.11.24. 13:00)
Apró megjegyzés: cikk helyett kritikának kellene nevezni Zs írásait.
Ebben van valami, hogy talán kritikának kéne nevezni ezeket a típusú irományokat, csak az a nagy büdös helyzet, hogy a kritika megint nem erről szól, mint amiket "Zs" név alatt töltenek fel. Én vágom, hogy ez valami zsé kategória akar lenni, mert annyira kritikán aluli irományok, hogy az valami borzasztó. Ilyen szinten szubjektívnak és lekezelőnek lenni... éreztetve van az íráson szabályosan, hogy a kedves író sz*rta világra a spanyol viaszt, ő mindenkinél mindig mindent jobban tud, és joga van olyan emberek felett ítélkezni, akiket nem is ismer, valamint a kiválasztott szakmával köszönőviszonyban sincs. Ez nem kritika. Ez egy szemétdomb. Valaki k*rvára ráér és ezzel tölti a szabadidejét. A kedves író vegyen elő egy magyar nyelvtankönyvet és tanulja meg a kritika írást! Ez itt elfogultan megírt, szubjektív vélemény, nem több. Szánalmasnak tartom, hogy rengeteg jó minőségű, több szakmagazin színvonalát megütő cikket nem raktak ki, de a zsé név alatt futó mocskok rögtön kikerülnek az oldalra. Ezzel csak süllyed a Starity színvonala szvsz...
2012. november 24. 14:53
|
|
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline
|
Nem csoda, h nincs adatlapja a cikkírónak, ilyen "írói" tehetséggel énis elbújnék. 
Egyépként én megkönnyeztem Szilvi és Dénes részét, szép volt!
Hojrá Mónika!
Egyépként én megkönnyeztem Szilvi és Dénes részét, szép volt!
2012. november 24. 14:58
|
|
evii23visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 251 Csatolások: 34 Azonosító: 160740 offline
|
Szilvi és Dénes produkcióját imádtam , nekem az volt a legjobb és azért sajnálom, hogy Szilvi kiesett...de persze nagyon örülök, hogy Dénes tovább ment bár az lett volna a legjobb , ha mind a ketten továbbjutnak
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.