Drámai párbajok a Voice-ban
2012. november 24. 10:41
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Javítsatok ki,ha tévedek,de tudtommal a cikkírónak pártatlannak kell lennie,ehhez képest a cikk elég sok személyes véleményt tartalmaz.
1 felhasználónak tetszik:
Vegas
2012. november 24. 10:54
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
A cikk írója igazán befoghatná, és nem kéne leszólnia a versenyzőket!!
Szerintem meg Olivérnek kellett volna tovább jutnia, sajnálom, hogy ő esett ki
Dénes és Szilvi produkciója pedig szívbemarkoló volt, szó szerint potyogtak a könnyeim
Olivér kivételével, azok jutottak tovább akiket én is tovább juttattam volna, és megkell jegyeznem, hogy ez a műsor ezerszer színvonalasabb, mint az a gagyi x faktor. Nem azt a Zámbó gyereket Csobot Adélkát meg még Isten tudja kit kell énekesnek nevezni, hanem őket! Végre egy műsor, ami nézhető. Hajrá!
Szerintem meg Olivérnek kellett volna tovább jutnia, sajnálom, hogy ő esett ki
2012. november 24. 10:54
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
nekem sem tetszik, ahogy Zs fogalmaz...
1 felhasználónak tetszik:
Vegas
2012. november 24. 11:09
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
kicsit személyes hangú a cikk..
2012. november 24. 11:12
Már most nagyobb a színvonal, mint az x faktorban...
2012. november 24. 11:17
Ezt a Zs-t le kéne tiltani.
Egyébként nekem Nika a kedvencem. Hajrá Nika!!!!
Egyébként nekem Nika a kedvencem. Hajrá Nika!!!!
2012. november 24. 11:37
xDDDDDDDDDDDDD ez a cikk olyan mintha én írtam volna :"D egyébként nem így kellett volna megírni a cikket na mindegy : DD
Már most színvonalasabb valóban mint az x f.cktor..Egyébként pont azok jutottak tovább,akiket szerettem volna :3 szóval örülök mindegyiknek ^^
Már most színvonalasabb valóban mint az x f.cktor..Egyébként pont azok jutottak tovább,akiket szerettem volna :3 szóval örülök mindegyiknek ^^
2012. november 24. 11:40
Nem tetszett ez a cikk, megmondom őszintén. Túl személyes volt, nem objektíven írt.
Ami engem a legjobban érdekelt, hogy Nika bejusson. Őt nagyon szeretem és Ő tényleg nagyon tehetséges. ♥
Ami engem a legjobban érdekelt, hogy Nika bejusson. Őt nagyon szeretem és Ő tényleg nagyon tehetséges. ♥
2012. november 24. 11:41
Ja ez a fogalmazás mód tényleg nem a legjobb... -.-
2012. november 24. 11:45
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
Könyörgöm, miért kell ennyire szubjektív módon írni?! Hogy engedhetik meg, hogy egy ilyen cikk megjelenjen ezen a helyen? Mindenhez hozzá van fűzve egy saját kis vélemény, ami blogon jó, de itt nem feltétlen állja meg a helyét, sőt!
2012. november 24. 12:01
|
|
savanyúcukorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.07. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 182765 offline
|
Toxic teljesen igazad van! nem értem, ha valakinek nem tetszik annyira, az inkább ne is írja meg a cikket. az meg egy másik dolog, hogy azt se értem Olivért miért kell leducizni? lehet nem egy nádszál legény, de attól még hatalmas szíve lehet!
, és hogy a reklámokról is szó essen, nem a versenyzők és nem is a zsűrik döntik el, hogy mikor legyen reklám, be kell rakni a műsor közben egy-kettőt és tény, hogy nem sokan örülnek ennek, de már meg lehetett szokni, és ha nem tetszik, akkor sem kell ilyen nyilvánvalóan kimutatni...-.-
2012. november 24. 12:14
|
|
RainbowRawrr.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 187209 offline
|
Én most Zs-ről, és cikkjeiről nem szeretnék semmit mondani, mert regényt írnék annyi bajom van vele. Azt üzenném neki, hogy ne legyen újságíró, SOHA!
A lényeg: HAJRÁ QUAN!♥
A lényeg: HAJRÁ QUAN!♥
2012. november 24. 12:23
nekem se tetszett a megfogalmazás
....
nekem is tetszettek az előadások, Quannál és Klaudiánál sírtam először
...:'(...aztán Mónika és Adrienn párbaja is nagyon nagyon jó volt
...Agárdi Szilvi és Dénes előadásánál történt velem ez ugyanígy
..szomorú volt
...sajnáltam Misit, hogy két ennyire jó énekes közül haza kell küldenie valakit!
...
nekem is tetszettek az előadások, Quannál és Klaudiánál sírtam először
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.