Drámai párbajok a Voice-ban
2012. november 24. 08:51
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Szerintem nagyon jól döntöttek. De két énekes gyanánt nem. Mariann és Anna. Annának kellet volna hazamennie. Nincs semmi hangja, csak ordítozik mint egy vad pi@sa! Mariann százszor jobb volt .
2012. november 24. 09:06
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
A lényeg,hogy Veres Mónika bejutott.Remélem Nádor Dávid is be fog kerülni.A többi nem érdekel. De hamár itt tartunk,a vonyító Schwartz Dávidnál sokkal jobb volt Abodi Nagy Blanka.Lehet,hogy Blanka kicsit visszahúzódó,de neki sokkal jobb hangja van.És a Voice tudtommal a hangról szól,nem?
2012. november 24. 09:21
Kérlek ne írjátok le előre Shwartz Dávidot! Hihetetlen nagy tehetség, tessék megnézni/hallgatni mennyi hangon tud énekelni:
http://www.youtube.com/watch?v=Q5sqjhugZ_Y
http://www.youtube.com/watch?v=Q5sqjhugZ_Y
2012. november 24. 09:27
Jók voltak nagyon nehéz dolguk volt a mentoroknak
2012. november 24. 09:34
|
|
Eperfa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 571 Csatolások: 4 Azonosító: 158518 offline
|
Azért szeretem ezt jobban mint az X faktort, mert itt nem az a lényeg, hogy a castingon a mentorok mindenkit kigúnyoljanak, aztán pedig összevesszenk, azon hogy kinek amentoráltja jobb. De biztos hogy ott ha ugyan az a személy nem X mentoráltja lenne, hanem Y-én, akkor kedves X mentor a porig alázná...
Nem volt rosz, tényleg jók voltak
Nem volt rosz, tényleg jók voltak
2012. november 24. 09:35
marianna és anna nem a kedvenceim, de akkor már inkább én is annát választottam volna.
dávid és blanka...hát egyik sem győzött meg. ha lehetett volna, mind kettőt kiejtem.
olivér és réka, hasonló a véleményem az előzővel.
a vietnámi srác meg klaudia...nos, a csávot elvből nem választottam volna be, a lány meg...na mindegy azt inkább hagyjuk.
adrienn és mónika, egyértelmüen minkettőnek nagyon erős és szép hangja van, de én valamiért itt most mónikának szurkoltam.
szilvi és dénes...hát nem hétköznapi hangi adottságokkal rendelkező emberek. nagyon szép előadás volt. még egy filmen sem sírtam, szóval nem ez volt az amin megtörtem, de kétség kívül gyönyörű előadás volt.
én akkor is inkább dénes mellett álltam, de nem szilvi ellen.
dávid és blanka...hát egyik sem győzött meg. ha lehetett volna, mind kettőt kiejtem.
olivér és réka, hasonló a véleményem az előzővel.
a vietnámi srác meg klaudia...nos, a csávot elvből nem választottam volna be, a lány meg...na mindegy azt inkább hagyjuk.
adrienn és mónika, egyértelmüen minkettőnek nagyon erős és szép hangja van, de én valamiért itt most mónikának szurkoltam.
szilvi és dénes...hát nem hétköznapi hangi adottságokkal rendelkező emberek. nagyon szép előadás volt. még egy filmen sem sírtam, szóval nem ez volt az amin megtörtem, de kétség kívül gyönyörű előadás volt.
én akkor is inkább dénes mellett álltam, de nem szilvi ellen.
2012. november 24. 09:36
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Nem igazán követem figyelemmel a Voice-t, de tegnap pont akkor kapcsoltam oda, amikor a látássérült lány párbajozott.. Őszintén, szerintem kicsit túl nagy drámát kerítettek ennek az egésznek. Mező Misi szenvedését nagyon könnyen meg lehetett volna oldani, de ő akart minél drámaibb lenni, ezért beválasztott nekik egy ilyen dalt és utána ki van akadva hogy "úristen, ő nem tud dönteni, levegő kell neki". Valóban szépen énekeltek, sőt meg merem kockáztatni hogy több érzés volt ebben az előadásban mint az eredetiben, de mindenki tudta hogy Szilvia nem juthat tovább. Neki ezt tényleg rettentően megterhelő lenne teljesíteni, mind a dalszövegek betanulásával probléma lenne és abban egyetértek Misivel, hogy neki ez túl sok lenne.
2012. november 24. 09:55
|
|
LyricsGirlDankakivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 187612 offline
|
Ez sokkal jobb, mint az x-faktor!
2012. november 24. 10:01
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Veres Mónikának örülök a legjobban.Hajrá Nika!
2012. november 24. 10:04
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Eddig nem, de most valamiért leragadtam a műsoron és hát meg kell állapítsam, hogy 1000× jobb mint az az elcsépelt X-Faktor
Ezentúl tuti nézni fogom, itt legalább tényleg tudnak énekelni is a versenyzők xD
2012. november 24. 10:21
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Nagyon jók voltak a versenyzők!!!!!!
2012. november 24. 10:31
|
|
SweatDreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 127 Csatolások: 36 Azonosító: 183352 offline
|
mindenki nagyon jó volt:) végre egy műsor amelyik tartja a színvonalat:) reméljük ez még sokáig így lesz:)
2012. november 24. 10:32
imádom a voicet nekem Anna tetszet meg a többiek is jók voltak
2012. november 24. 10:34
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Annyira büszke vagyok, hogy Dénes miskolci, és méghozzá abba a gimnáziumba járt, ahova most én járok. Nem kérdés, hogy neki szurkolok, habár ha nem lenne közös vonatkozásunk, akkor a hangja és a személyisége alapján is neki szurkolnék. Hajrá Dénes!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: