Péntek este új szakaszához, a párbajhoz érkezett a Voice. Bátran állítható, hogy valamennyi kiválasztott megérdemelten került be a 48 legjobb közé. Most azonban a mesterek választottjai párosával újra megmérettettek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Drámai párbajok a Voice-ban
2012. november 23. 23:56
|
|
dope200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 565 Csatolások: 141 Azonosító: 176332 offline
|
Háát!-Mit is mondjak! TÁTVA MARADT A SZÁM!
Valami zseniális énekesek vannak magyarországon, és még is mindenki arról a tehetségtelen Csobot Adélkáról meg Zámbó Krisztiánról beszél! Ez az amit éneklésnek neveznek , amit például az a Mónika meg Andrea művelt...Erre bizony mondhatjuk hoogy megütötte az Amerikai színvonalat!
Büszke vagyok ilyen szempontból Magyarországra... Az a xfactor a Voice-hoz képes. lepke fing..xDD
1 felhasználónak tetszik:
bettiua01
2012. november 24. 00:05
Olivérnek kellett volna továbbjutnia. A Dénes-Szilvis párbaj volt a legjobb:) Dénes annyira gondoskodó volt *-*
2012. november 24. 00:05
"Réka jutott tovább – tény, hogy ő sokkal kellemesebb látvány a színpadon a társánál."
A Voice lényegében a tehetségről szól nem arról ki, hogy néz ki .. szóval könyörgöm a cikkből mellőzhetnéd az ilyen kijelentéseket.
Mellesleg jó cikk lett. ((:
A Voice lényegében a tehetségről szól nem arról ki, hogy néz ki .. szóval könyörgöm a cikkből mellőzhetnéd az ilyen kijelentéseket.
Mellesleg jó cikk lett. ((:
2012. november 24. 00:12
|
|
xxxddd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 946 Csatolások: 561 Azonosító: 128694 offline
|
Veres Móninak nagyon örülök és Dénesbe szinte beleszerettem:D annyira gondoskodó volt Szilvivel és őszinte, jó fej embernek tűnik plusz meg van áldva egy hatalmas adag tehetséggel. bettiua01 egyetértek:)
2012. november 24. 00:31
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Annyira meg akartam nézni.. de akkor értem haza mikor vége lett, ugyhogy ez nem jött össze.
2012. november 24. 06:48
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Móninak nagyon örülök
2012. november 24. 07:44
|
|
Kacsacsimpúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 179835 offline
|
Mónika és Adrienn berobbanó volt!!! Mindketten egyformán nagyon jók voltak. Mónika <3
2012. november 24. 07:53
Én nem fogom sosem nézni ezt a műsort, de a tegnapi része érdekes volt, megnéztem az első három párbajt.
2012. november 24. 08:14
|
|
vampirefanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.19. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 167498 offline
|
a kiesetttek az xfaktorban is nagyobb műsort csinálnának
2012. november 24. 08:16
Én szeretem ezt a műsort, sok párbaj tetszett, de a kedvencem Szilvi és Dénes volt.
2012. november 24. 08:29
Hulla fáradt voltam este, mégis csak két párbajt hagytam ki, annyira jók voltak a hangok. Nagyon erősen kezdett a két lány, az én kedvencem mégis Dávid és Blanka voltak. Igazából nem tudtam volna eldönteni hogy kit juttassak tovább, nagyon erős volt az összes pár.
2012. november 24. 08:31
Idézet (vampirefan @ 2012.11.24. 08:14)
a kiesetttek az xfaktorban is nagyobb műsort csinálnának
Az lehetséges, én a shitfaktorosok előadását inkább a stand-up comedy kategóriába sorolnám
2012. november 24. 08:48
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Még mindig nem tetszenek "Zs" cikkei, mert eltúlozza... A reklámokat miért kell annyiszor megemlíteni, könyörgöm?! Minden műsorban leadnak vagy 5-6 reklámot, ez már nem újdonság... Na meg mi az, hogy: "A türelmesen kivárt szünet után jött a nézők megérdemelt jutalma, a duci, szakállas Olivér és a mutatós Réka, Somló Tamás párbajozói. Kijelenthetjük, a mesterük által kiadott feladatot jelesen végre is hajtották, de sajnos csak egyikük, nevezetesen Réka jutott tovább – tény, hogy ő sokkal kellemesebb látvány a színpadon a társánál." Mit képzel, hogy kritizálja mások megjelenését? Kíváncsi lennék, hogy a cikk írója mennyire lenne kellemes látvány a színpadon! "A színpadi megjelenésük Klaudia méteres műszempillája ellenére is jellegtelen volt, ennyi és nem több." Lehet, hogy neked igen, de nekem pl. az az előadás tetszett a tegnapi részből a legjobban..
2012. november 24. 08:50
Egész jó volt ez az adás. Bár én az Anna helyett a Mariannt választottam volna, de így is jó. (:
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.