Péntek este új szakaszához, a párbajhoz érkezett a Voice. Bátran állítható, hogy valamennyi kiválasztott megérdemelten került be a 48 legjobb közé. Most azonban a mesterek választottjai párosával újra megmérettettek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Drámai párbajok a Voice-ban
2012. november 23. 23:56
|
|
dope200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 565 Csatolások: 141 Azonosító: 176332 offline
|
Háát!-Mit is mondjak! TÁTVA MARADT A SZÁM!
Valami zseniális énekesek vannak magyarországon, és még is mindenki arról a tehetségtelen Csobot Adélkáról meg Zámbó Krisztiánról beszél! Ez az amit éneklésnek neveznek , amit például az a Mónika meg Andrea művelt...Erre bizony mondhatjuk hoogy megütötte az Amerikai színvonalat!
Büszke vagyok ilyen szempontból Magyarországra... Az a xfactor a Voice-hoz képes. lepke fing..xDD
1 felhasználónak tetszik:
bettiua01
2012. november 24. 00:05
Olivérnek kellett volna továbbjutnia. A Dénes-Szilvis párbaj volt a legjobb:) Dénes annyira gondoskodó volt *-*
2012. november 24. 00:05
"Réka jutott tovább – tény, hogy ő sokkal kellemesebb látvány a színpadon a társánál."
A Voice lényegében a tehetségről szól nem arról ki, hogy néz ki .. szóval könyörgöm a cikkből mellőzhetnéd az ilyen kijelentéseket.
Mellesleg jó cikk lett. ((:
A Voice lényegében a tehetségről szól nem arról ki, hogy néz ki .. szóval könyörgöm a cikkből mellőzhetnéd az ilyen kijelentéseket.
Mellesleg jó cikk lett. ((:
2012. november 24. 00:12
|
|
xxxddd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 946 Csatolások: 561 Azonosító: 128694 offline
|
Veres Móninak nagyon örülök és Dénesbe szinte beleszerettem:D annyira gondoskodó volt Szilvivel és őszinte, jó fej embernek tűnik plusz meg van áldva egy hatalmas adag tehetséggel. bettiua01 egyetértek:)
2012. november 24. 00:31
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Annyira meg akartam nézni.. de akkor értem haza mikor vége lett, ugyhogy ez nem jött össze.
2012. november 24. 06:48
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Móninak nagyon örülök
2012. november 24. 07:44
|
|
Kacsacsimpúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 179835 offline
|
Mónika és Adrienn berobbanó volt!!! Mindketten egyformán nagyon jók voltak. Mónika <3
2012. november 24. 07:53
Én nem fogom sosem nézni ezt a műsort, de a tegnapi része érdekes volt, megnéztem az első három párbajt.
2012. november 24. 08:14
|
|
vampirefanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.19. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 167498 offline
|
a kiesetttek az xfaktorban is nagyobb műsort csinálnának
2012. november 24. 08:16
Én szeretem ezt a műsort, sok párbaj tetszett, de a kedvencem Szilvi és Dénes volt.
2012. november 24. 08:29
Hulla fáradt voltam este, mégis csak két párbajt hagytam ki, annyira jók voltak a hangok. Nagyon erősen kezdett a két lány, az én kedvencem mégis Dávid és Blanka voltak. Igazából nem tudtam volna eldönteni hogy kit juttassak tovább, nagyon erős volt az összes pár.
2012. november 24. 08:31
Idézet (vampirefan @ 2012.11.24. 08:14)
a kiesetttek az xfaktorban is nagyobb műsort csinálnának
Az lehetséges, én a shitfaktorosok előadását inkább a stand-up comedy kategóriába sorolnám
2012. november 24. 08:48
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Még mindig nem tetszenek "Zs" cikkei, mert eltúlozza... A reklámokat miért kell annyiszor megemlíteni, könyörgöm?! Minden műsorban leadnak vagy 5-6 reklámot, ez már nem újdonság... Na meg mi az, hogy: "A türelmesen kivárt szünet után jött a nézők megérdemelt jutalma, a duci, szakállas Olivér és a mutatós Réka, Somló Tamás párbajozói. Kijelenthetjük, a mesterük által kiadott feladatot jelesen végre is hajtották, de sajnos csak egyikük, nevezetesen Réka jutott tovább – tény, hogy ő sokkal kellemesebb látvány a színpadon a társánál." Mit képzel, hogy kritizálja mások megjelenését? Kíváncsi lennék, hogy a cikk írója mennyire lenne kellemes látvány a színpadon! "A színpadi megjelenésük Klaudia méteres műszempillája ellenére is jellegtelen volt, ennyi és nem több." Lehet, hogy neked igen, de nekem pl. az az előadás tetszett a tegnapi részből a legjobban..
2012. november 24. 08:50
Egész jó volt ez az adás. Bár én az Anna helyett a Mariannt választottam volna, de így is jó. (:
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.