Marilyn Monroe-ként pózolt Csobot Adél
2012. november 25. 18:21
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Hát ez elképesztő! Nem tudom mit képzel ez a csaj magáról, úgy sztárolják, mintha a világ legtökéletesebb lánya lenne! Játszanám egy kicsit az ünneprontó szerepét: senki nem tökéletes drágáim!
2012. november 26. 07:24
|
|
leyla113SummerKid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.13. Hozzászólás: 1096 Csatolások: 3 Azonosító: 180259 offline
|
Idézet (Chelsy @ 2012.11.23. 09:23)
Baromira nem hasonlít. Nem titkoltak Marilyn-rajongó? Egész eddig nem is volt szó arról, hogy rajongója lenne... érdekes... :S Ezen a képen is inkább valami lóra hasonlít, mint Marilynre, elnézést a rajongóktól. Nem értem, minek kell ezt erőltetni. Plusz ezzel nem bújik a világ egyik szexikonjának bőrébe :S
köszönöm, hogy megspóroltad nekem a fáradtságot, és ilyen pontosan leírtad a véleményem.
2012. november 26. 12:28
|
|
mollyka80000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.19. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 178109 offline
|
nem rosszak a kepeek !
2012. november 26. 15:35
|
|
Best Friends Forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.24. Hozzászólás: 242 Csatolások: 0 Azonosító: 149901 offline
|
szép ruha csúnya lányon
d x''DD
2012. november 26. 17:17
|
|
SzisziRencsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 189551 offline
|
Chelsey tökéletes megfogalmazés..Csobot Adél még facebook pózernek se lenne jó..Elnézést a rajongóktól ez az én véleményem.
2012. november 26. 19:01
|
|
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline
|
Hallottam már erről a lányról, de ennyi. Nekem csak egy kivetésem van: Mi a sz*rnak van a kezében az az értéktelen, fölösleges kütyü?
Amúgy meg, a képek jók lettek volna , ha valami festőibb - akár egy egyszerű udvar is, de könyörgöm, egy ZÖLDpárnás kanapé? - körülmény között készítették volna. Na meg persze, ha nem lett volna a kezében semmi, vagy mondjuk egy virág, de egy ilyen elektromos hülyeség? Jól elrontották.
Amúgy meg, a képek jók lettek volna , ha valami festőibb - akár egy egyszerű udvar is, de könyörgöm, egy ZÖLDpárnás kanapé? - körülmény között készítették volna. Na meg persze, ha nem lett volna a kezében semmi, vagy mondjuk egy virág, de egy ilyen elektromos hülyeség? Jól elrontották.
2012. november 26. 20:44
|
|
DayaPure Psychopath |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 1261 Csatolások: 569 Azonosító: 155521 offline
|
de lol 
ez a kisp*csa azt képzeli magáról hogy olyan lehet mint Marilyn Monroe. Marilyn egy legenda őt meg mindenki addig fogja ismeni mig ki nem esik az x-faktorből -.-
amúgy is elég fail lett az utánzás mégis mikor volt Marilyn-ek iPad-je? o.O
ez a kisp*csa azt képzeli magáról hogy olyan lehet mint Marilyn Monroe. Marilyn egy legenda őt meg mindenki addig fogja ismeni mig ki nem esik az x-faktorből -.-
amúgy is elég fail lett az utánzás mégis mikor volt Marilyn-ek iPad-je? o.O
2012. november 27. 15:08
|
|
Cica Cicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 182572 offline
|
A ruha nem illik hozzá!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: