Ben Affleck: „Az emberek utáltak, mert Jenniferrel jártam”
2012. november 23. 09:38
Jennifer Lopezt mindaddig nagy kedvencemnek tekintettem ameddig "JLo"-vá nem vállt azután sokat veszített renoméjából. Nem utáltam meg, az "On the 6th" még most is az egyik kedvenc lemezeim egyike, de talán felesleges is ezt kivesézni remélhetőleg a többség így is érti (mármint akik az első számának megjelenésétől ismerik, nyomonkövetik " Jennyt a tömbből").
A másik Jenniferről is pár szót, talán az Alias c. sorozatnak tudható be, de számomra Garner mindig is szimpatikus és szerethető volt, sokkal inkább mint Lopez, persze személyesen "sajnos" nem ismerem egyiket se ergo nincs hely messzemenő következtetéseknek, viszont ami tény, amíg Lopez falja a pasikat addig Garner már tizenvalahány éve megálapodott, boldog házasságban él Bennel és gyerekükkel amúgy a sors "kegyes volt" Benhez mert még mindig használhatja a "Bennifer"-t ha ahhoz támadna kedve. lol
A másik Jenniferről is pár szót, talán az Alias c. sorozatnak tudható be, de számomra Garner mindig is szimpatikus és szerethető volt, sokkal inkább mint Lopez, persze személyesen "sajnos" nem ismerem egyiket se ergo nincs hely messzemenő következtetéseknek, viszont ami tény, amíg Lopez falja a pasikat addig Garner már tizenvalahány éve megálapodott, boldog házasságban él Bennel és gyerekükkel amúgy a sors "kegyes volt" Benhez mert még mindig használhatja a "Bennifer"-t ha ahhoz támadna kedve. lol
2012. november 23. 14:41
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nem nagyon hat meg engem,hogy kivel járt!
2012. november 23. 18:54
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
hát ezért még nem kéne útálni
2012. november 23. 22:22
|
v000kr1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 183515 offline
|
Sajnálom hogy régen ennyire kivesézték, én mindig is szerettem a filmjet Ben A.-nek, nem érdekelt mit beszélnek róla. A média úgyis mindig kiszúr magának valakit, vagy valakiket hogy legyen miről pletykálni, hiszen akkor ki venné meg a pletykalapokat, nem?
2012. november 26. 22:48
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Dzsenifer3 @ 2012.11.23. 14:41)
Nem nagyon hat meg engem,hogy kivel járt!
És ez kit érdekel, hogy téged mi hat meg? Nincs egy értelmes hozzászólásod, az igazi tehetségeket nem is ismered, csak a gagyi tucatokat.
2012. december 22. 22:29
|
KJJoe89új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.22. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 192116 offline
|
Én eddig olyan is is voltam Bennel,nem egy egyedülálló színész,de voltak jó alakításai,így úgy gondolom színészként nincs vele gond.
Magánemberként nem ismerem,de ez a megjegyzése nem sejtet róla sok jót:
A színész elismeri, hogy követett el hibákat, de állítja, hogy a vádakkal ellentétben sosem akart szánt szándékkal a középpontban lenni. „Volt, hogy, naiv módon magam is hozzájárultam a felhajtáshoz. Mint amikor azok az autóügynökök azt mondták nekem »Miért nem mész egy kört ezzel a kocsival? Menj, amennyit csak akarsz, ingyen vezetheted ezt a Rolls-Royce-t.« A bennem élő bostoni, szegény srác azt gondolta, »Ez klassz! Naná, hogy nem hagyom ki ezt a lehetőséget«. De az a kép, hogy egy fiatal srác feszít egy Rolls-Royce-ban, a legtöbb embernek nem tetszett és valószínűleg nekem sem tetszene. Akkoriban nem mindig hoztam józan döntéseket.”
Magánemberként nem ismerem,de ez a megjegyzése nem sejtet róla sok jót:
A színész elismeri, hogy követett el hibákat, de állítja, hogy a vádakkal ellentétben sosem akart szánt szándékkal a középpontban lenni. „Volt, hogy, naiv módon magam is hozzájárultam a felhajtáshoz. Mint amikor azok az autóügynökök azt mondták nekem »Miért nem mész egy kört ezzel a kocsival? Menj, amennyit csak akarsz, ingyen vezetheted ezt a Rolls-Royce-t.« A bennem élő bostoni, szegény srác azt gondolta, »Ez klassz! Naná, hogy nem hagyom ki ezt a lehetőséget«. De az a kép, hogy egy fiatal srác feszít egy Rolls-Royce-ban, a legtöbb embernek nem tetszett és valószínűleg nekem sem tetszene. Akkoriban nem mindig hoztam józan döntéseket.”
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: