Idézet (Beyla @ 2012.11.21. 16:37)
A két színűség határtalan bazz.XD Nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy röhögjek az ide bepötyögött hozzászólásaidon.XD Jössz mindenkit megdorgálni, hogy mi a rákért ír ide, ha nem szereti, sőt te magad osztod - az egyébként sem létező - észt, és mellette kegyetlenül képmutató vagy.XD Nem vagyok tvájlájt rajongó, de az persze nem baj, ha szidod az Alkonyat filmeket, könyveket, valamint elhordod mindennek Kristen Stewartot és Robert Pattinsont. Ugye az nem baj, Kedves?
Sőt, idézlek téged:
"Szerény személyem szerint ha nekem valami nem tetszik, annak hangot is adok."
Vissza lehet keresni, én is kimásoltam Drága a hozzászólásaid közül.
Chelsy ugyanezt tette. Leírta a véleményét és a nem tetszését, csak pont a te általad annyira kedvelt, sz*rrá futtatott, már a csapból folyó szalonna gomezről. Szálljunk le a magas lóról plíz, és ne legyünk álszentek, oké?
Majd akkor oszd a népet itt, ha nem sz*rral dobálózol érvek helyett!
Na, és, hogy a topikhoz és a cikkhez is hozzászóljak:
Először én is azt hittem, hogy ez valami szivatás. Persze, hoyg szalonna egy papírt és egy ceruzát nem fog a kezébe venni, mivel ehhez rajzolni kell tudni. Én is csak próbálkozgatom itthon a ruhatervezgetésekkel, de eléggé gázak szerintem. X divattervezők megrajzolnak egy csomó sablont, ő kiválogatja a neki tetszőket, és a nevét, illetve az arcát adja hozzá, mint általában ez minden sztárral történni szokott. De kicsit kiakasztó, hogy egy olyan márkát, mint az Adidas, szalonna fog reklámozni.
"Szerény személyem szerint ha nekem valami nem tetszik, annak hangot is adok."
Vissza lehet keresni, én is kimásoltam Drága a hozzászólásaid közül.
Na, és, hogy a topikhoz és a cikkhez is hozzászóljak:
Először én is azt hittem, hogy ez valami szivatás. Persze, hoyg szalonna egy papírt és egy ceruzát nem fog a kezébe venni, mivel ehhez rajzolni kell tudni. Én is csak próbálkozgatom itthon a ruhatervezgetésekkel, de eléggé gázak szerintem. X divattervezők megrajzolnak egy csomó sablont, ő kiválogatja a neki tetszőket, és a nevét, illetve az arcát adja hozzá, mint általában ez minden sztárral történni szokott. De kicsit kiakasztó, hogy egy olyan márkát, mint az Adidas, szalonna fog reklámozni.
Te valamit nagyon komolyan vehettél kedves.

1 felhasználónak tetszik: