Selena Gomez lett az Adidas új dizájnere
2012. november 21. 16:09
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
manapság tök mindegy ki az és milyen tehetsége van a tervezéshez, csak legyen híres és legyen jó reklám?!
ez már szánalmas, az adidas egy jó márka és szeretem meg minden, habár még bármi lehet belőle, úgy se venném meg :'D
2012. november 21. 16:11
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Az a cipő ami a képen van,nagyon jól néz ki.KELLLLL!
2012. november 21. 16:13
|
|
bettike99unicorn. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 3977 Csatolások: 159 Azonosító: 151860 offline
|
Hát nekem erről az a véleményem, hogy már a kiadóknak nem számít, hogy van e tehetség benne a divattervezésben, csak az a fontos, hogy híres személy legyen, és hogy minél több pénzt hozzon a kasszába...Szerintem ez elég hülye dolog. Dehát kíváncsi leszek Sel-re...
2012. november 21. 16:16
|
|
Asaka_Savisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.10. Hozzászólás: 152 Csatolások: 819 Azonosító: 145163 offline
|
Imádom mikor bárki fia, borja divattervező lesz. -.-' Tervez egy rakás vackot és amiért híres, van aki meg is veszi. Akinek meg tényleg a tervezés a hivatása, annak tanult és nem számít hírességnek, az be sem tud futni, magyarán az egész világ sz*rik rá. Mi értelme van annak, hogy minden második sztárnak saját márkája, kollekciója lesz? Tömegcucc...
2012. november 21. 16:16
Hát, már nem azért, de én nem fogok magamnak megvenni egy cipőt, csak azért mert ő a reklámarc:/ ha tetszik a cipő nyilván megveszem, de ha nem akkor veszett ügy
2012. november 21. 16:21
|
|
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline
|
nenenenenenene. az Adidas a kedvenc márkám. amint meglátom egyen is selena nevét kirohanok a boltból. -.-' így kell valamit t ö k é l e t e s e n elcseszni. -.-"
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
2012. november 21. 16:25
Kíváncsi vagyok rá, tekintve, hogy Selena inkább nőies, mintsem sportos...
2012. november 21. 16:29
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Kíváncsi vagyok hogy miként fognak kinézni.
2012. november 21. 16:37
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (pseudovirus @ 2012.11.21. 14:14)
Nekem ezt nem kell mondani, de én is írtam jó pár cikket ami nem került ki az oldalra. Ez van. Ha valakinek a cikkek nem tetszenek akkor szerintem írni is lehet, és megpróbálkozni másfajta hírekkel is.
Ha ez titeket boldoggá tesz, hogy nem láttok több One Direction-t és Selena Gomez-es cikket, akkor egészségetekre.
Engem is sok minden idegesít még sem írok minden egyes cikkhez.. Ennyit erről. 
Ha ez titeket boldoggá tesz, hogy nem láttok több One Direction-t és Selena Gomez-es cikket, akkor egészségetekre.
A két színűség határtalan bazz.XD Nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy röhögjek az ide bepötyögött hozzászólásaidon.XD Jössz mindenkit megdorgálni, hogy mi a rákért ír ide, ha nem szereti, sőt te magad osztod - az egyébként sem létező - észt, és mellette kegyetlenül képmutató vagy.XD Nem vagyok tvájlájt rajongó, de az persze nem baj, ha szidod az Alkonyat filmeket, könyveket, valamint elhordod mindennek Kristen Stewartot és Robert Pattinsont. Ugye az nem baj, Kedves?
"Szerény személyem szerint ha nekem valami nem tetszik, annak hangot is adok."
Vissza lehet keresni, én is kimásoltam Drága a hozzászólásaid közül.
Na, és, hogy a topikhoz és a cikkhez is hozzászóljak:
Először én is azt hittem, hogy ez valami szivatás. Persze, hoyg szalonna egy papírt és egy ceruzát nem fog a kezébe venni, mivel ehhez rajzolni kell tudni. Én is csak próbálkozgatom itthon a ruhatervezgetésekkel, de eléggé gázak szerintem. X divattervezők megrajzolnak egy csomó sablont, ő kiválogatja a neki tetszőket, és a nevét, illetve az arcát adja hozzá, mint általában ez minden sztárral történni szokott. De kicsit kiakasztó, hogy egy olyan márkát, mint az Adidas, szalonna fog reklámozni.
2012. november 21. 16:42
Én kíváncsi vagyok, hogy milyenek lesznek!! Nagyon jó Selena stílusa, szépen öltözködik, szerintem tetszeni fognak az általa tervezett cipők!! Ráadásul amúgy is imádom az Adidas NEO-t!!
2012. november 21. 16:42
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
biztos szép lesz *.*
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.