Selena Gomez lett az Adidas új dizájnere
2012. november 21. 13:37
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Képzelem mennyi köz lesz hozzá... Valaki megtervezi és Selena fogja reklámozni.
2012. november 21. 13:41
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Fujj már ez a nő mindenhol ott van? -.- meg ő az első starity-n ez hogy lehet? O___o Látszik hogy a starity felhasználók nagy része kb 10 éves :'D
2012. november 21. 13:46
|
csillaglány▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 1420 Csatolások: 37 Azonosító: 174497 offline
|
pseudovirus : azt írtad Chelsy hozzászólására hogy :"ezzel mindenki teljesen tisztában van". Szerintem azért jó páran (főleg Selena óvodás rajongói) egyáltalán nincsenek tisztában azzal, hogy nem Selena tervezi meg a kollekciót.
Egyébként meg az Adidas választhatott volna már olyan hírességet, akinek legalább köze van a sporthoz...
Egyébként meg az Adidas választhatott volna már olyan hírességet, akinek legalább köze van a sporthoz...
2012. november 21. 14:02
|
|
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline
|
Na azért bocsássatok meg,de Selena akármennyire is sztár,nem fog tudni egy önállő kollekciót csinálni,csak megcsnálják helyette.OceanSoul:Tudom mit érzel,én is ezen háborodtam fel.Rengeteg munkánk van,mire végre leszünk valakik,rengeteget tanulunk,a gyakorlatokról tényleg nem is szólva,erre ő bejelenti,hogy ő egyedül megcsinálja,kizárt!
pseudovirus:nincs igazad,mert ezzel amit írtál nagyából te sem mondtál semmi újat és ugyanúgy osztod az észt!;)Egyébként pedig nem olyan egyszerű ez a dolog mint ahogy elképzeled.Rengetegszer írtam már kedvencemről,de nem fogadják el,thát tűrnünk kell a napi Selena és One Direction cikeket!
pseudovirus:nincs igazad,mert ezzel amit írtál nagyából te sem mondtál semmi újat és ugyanúgy osztod az észt!;)Egyébként pedig nem olyan egyszerű ez a dolog mint ahogy elképzeled.Rengetegszer írtam már kedvencemről,de nem fogadják el,thát tűrnünk kell a napi Selena és One Direction cikeket!
2012. november 21. 14:14
Idézet (SsciorLuv @ 2012.11.21. 14:02)
Na azért bocsássatok meg,de Selena akármennyire is sztár,nem fog tudni egy önállő kollekciót csinálni,csak megcsnálják helyette.OceanSoul:Tudom mit érzel,én is ezen háborodtam fel.Rengeteg munkánk van,mire végre leszünk valakik,rengeteget tanulunk,a gyakorlatokról tényleg nem is szólva,erre ő bejelenti,hogy ő egyedül megcsinálja,kizárt!
Nekem ezt nem kell mondani, de én is írtam jó pár cikket ami nem került ki az oldalra. Ez van. Ha valakinek a cikkek nem tetszenek akkor szerintem írni is lehet, és megpróbálkozni másfajta hírekkel is.
Ha ez titeket boldoggá tesz, hogy nem láttok több One Direction-t és Selena Gomez-es cikket, akkor egészségetekre.
1 felhasználónak tetszik:
Yaroslava
2012. november 21. 14:15
Nyilván jó cuccokat fog tervezni, amúgy is ért a kreatív dolgokhoz, meg hát a sportos megjelenés a mindene. (Érezdd az iróniát)
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2012. november 21. 14:18
|
|
lilla90új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 186796 offline
|
Pár napja olvastam egy másik oldalon hogy Biber is pont ennek a reklám arca ez érdekes dolog.
http://www.joy.hu/divat/24600_justin_bierber_lesz_az_adidas_uj_arca.html
http://www.joy.hu/divat/24600_justin_bierber_lesz_az_adidas_uj_arca.html
2012. november 21. 14:45
Szerintem nagyon jó lesz a kollekció! Selena igenis tehetséges! Aki meg nem szereti Selenát, az ne olvassa a vele kapcsolatos híreket. Ennyi!
2012. november 21. 14:47
|
Ilovezayn4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 186109 offline
|
Váó juuj én már rohadtul várom:)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.