Selena Gomez lett az Adidas új dizájnere
2012. november 27. 12:20
|
|
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline
|
szerintem jó lesz ez
2012. november 27. 16:20
|
|
bogi12bogiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.27. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 190535 offline
|
Tuti ez a cikk egyszerüen szezonális:>
2012. november 29. 17:30
Nekem nagyon tetszik ez a cipő és szerintem a ruhák és a kiegészítők is királyak lessznek!!!!
2012. november 30. 14:47
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Selenának mindig is jó ízlése volt és értett a divathoz. Nem is olyan rossz ötlet, hogy egy mindig divatot követő sztár tervezzen cipőket (vagy mást). Biztosan nem okoz majd csalódást!!!
2012. december 01. 09:48
Jó cikk lett Justin után most Selena is forgalmazza tök jó
2012. december 01. 10:57
Ne haragudj, de mindenképp reagálnom kell a kommentedre!
Mi az, hogy nincs ízlésünk? Ez nem erről szól! Ne hidd azt, hogy a Te kis kedvenced maga fogja tervezni a cuccokat! Nem! Nem így működik a dolog: csak így hirdetik. Az eddig, az ő nevével eladott dolgok sem az ő keze és esze munkáját dícsérik. A dolog úgy megy, hogy a DIZÁJNEREK - akik kifejezetten ezzel foglalkoznak - megtervezik a cuccokat, majd rányomják az adott sztár nevét, hogy könnyebben eladják, miközben a sztár a nagy semmiért zsebeli be a lóvét. Ez erről szól. Ha felnősz, Te is megtanulod ezt!
Arról meg, hogy ki mivel minősíti magát, inkább ne beszéljünk...
Mi az, hogy nincs ízlésünk? Ez nem erről szól! Ne hidd azt, hogy a Te kis kedvenced maga fogja tervezni a cuccokat! Nem! Nem így működik a dolog: csak így hirdetik. Az eddig, az ő nevével eladott dolgok sem az ő keze és esze munkáját dícsérik. A dolog úgy megy, hogy a DIZÁJNEREK - akik kifejezetten ezzel foglalkoznak - megtervezik a cuccokat, majd rányomják az adott sztár nevét, hogy könnyebben eladják, miközben a sztár a nagy semmiért zsebeli be a lóvét. Ez erről szól. Ha felnősz, Te is megtanulod ezt!
Arról meg, hogy ki mivel minősíti magát, inkább ne beszéljünk...
Idézet (Sellykeh. @ 2012.11.30. 16:34)
Gratulálok neki! Ez hatalmas dolog. És az alattam lévőknek írnám: Igen, ne is hord. Nincs ízlésed. Magadat minősíted.
<3
2012. december 01. 13:49
Hat akkor legeloszor is mar megint azzal jon par ember hogy 11-12 evesek nyavognak itt. En 19 leszek es szerintem eleg jo marka, tenylegsen megnoveli az eladasat. De Chelsy parfümje is van es azt o maga talalta ki milyen illatu legyen, es milyen formaja stb; az igaz hogy nem o csinaja te attol fuggetlenul es nagyresznyibe o csinalja meg, ruhakat is. Inkabb nez meg par videot es utana beszelj!
2012. december 02. 17:19
Selenában biztos hogy nem csalódunk,ő már annyi nehéz dolgot elvállalt és megcsinált,hogy most is nagy sikere lesz.Bízom benne!
2012. december 02. 17:21
|
|
LadyNessa.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.02. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 190818 offline
|
Lassan már a tejes dobozon is az ő képe fog virítani.
2012. december 02. 23:40
Hahaa nemsokára már az összes kedvencemet leszerződteti az adidas...először Justin most meg Selly.
<3 Egyrejobb
2012. december 03. 20:20
Idézet (Sellykeh. @ 2012.11.30. 16:34)
Gratulálok neki! Ez hatalmas dolog. És az alattam lévőknek írnám: Igen, ne is hord. Nincs ízlésed. Magadat minősíted.
<3
Attól ,hogy nem by Selena Gomez cuccokban flangálunk nincs ízlésünk?
Hát ,köszönöm ,hogy szóltál nem is tudtam erről
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: