A Csodálatos Pókember 2 castingja nem halad, mert a Sony szerint a jelöltek nem néznek ki jól és testük nem atlétikus vagy alkalmatlanok a kinézett személyek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nem találják Harry Osborn alakítóját
2012. november 20. 21:24
Douglas Booth?
Ophely, úgy látszik, túl sokat emlegettük, és meghallották odaát.
2012. november 20. 21:27
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Elmennék egy ilyen castingra. Persze jelenleg nem mint aki meghallgatásra megy. Hanem mint zsűri, vagy néző.
2012. november 20. 21:29
Idézet (marvellany @ 2012.11.20. 21:27)
Elmennék egy ilyen castingra. Persze jelenleg nem mint aki meghallgatásra megy. Hanem mint zsűri, vagy néző.
Én is.
2012. november 20. 21:32
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Kit érdekel, h hasonlít-e az eddigi szereplőhöz? Nem mintha sok hasonlóság lenne Andrew Garfield és Tobey Macquire pókembere közt... Jó persze, nyilván egy olyan színészt kell választaniuk, akihez illik a karakter, de inkább legyen már tehetséges mint kigyúrt a szerencsétlen. A közhiedelemmel ellentétben ugyanis egy kockahas látványa nem feledteti a mögötte rejlő pocsék alakítást.
2012. november 20. 21:37
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Siistra @ 2012.11.20. 21:24)
Douglas Booth?
Ophely, úgy látszik, túl sokat emlegettük, és meghallották odaát. 
Tiszta ciki, kérem szépen, James Franco után Douglas Booth. Nem mellesleg de égő és annál cikibb hogy a többszörös díjnyertes Eddie Redmayne-nel egy lapon emlegetik. Mintha egy szint lenne mindkettő, mintha lehetne őt egy szinten emlegetni Eddie-vel vagy Garfielddal.
Még mindig nem értem mi a baj Douglas-szel.
1 felhasználónak tetszik:
Siistra
2012. november 20. 21:43
Idézet (ophely88 @ 2012.11.20. 21:37)
Tiszta ciki, kérem szépen, James Franco után Douglas Booth. Nem mellesleg de égő és annál cikibb hogy a többszörös díjnyertes Eddie Redmayne-nel egy lapon emlegetik. Mintha egy szint lenne mindkettő, mintha lehetne őt egy szinten emlegetni Eddie-vel vagy Garfielddal.
Mr. Műfej hol van Brady Corbethez képest? Sehol. Corbet a fiatal tehetségek egyik legjobbika. Mondjuk nekem így is jó, sőt, nagyon is megfelel, sem Eddie, Sam vagy Corbet számára nem hiányzik egy ilyen popcorn szerep, Gafrield-ot sikeróült beszippantani, de tessék levenni a mancsokat Eddie-ékről mert irgum-burgum lesz ám.
Ő már most Pattinson utódja, gyúr még a szerepre és megkapja Harry karakterét. Hozza megint a szokásos ratyi színvonalát, emelgeti a szemöldökét és vágja a műfejeit, erre a szerepre tökéletes lenne, el a mancsokkal a nem mainstream színészektől, egy-két becsúszott hulladék még belefér de azért valahol mindennek van határa. 
Mondjuk szerintem is inkább ez a pályát tévesztett alsógatya modell, mint egy valódi színész.
Andyért meg vérzik a szívem. Tudom, hogy neki is fizetni kell a számláit, meg minden, de akkor is.
2012. november 20. 21:49
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Siistra @ 2012.11.20. 21:43)
Mondjuk szerintem is inkább ez a pályát tévesztett alsógatya modell, mint egy valódi színész.
Csak vicces, hogy néhány másik cikknél megemlítettük a nevét, erre felbukkant ezen a meghallgatáson. Amúgy most jöttem rá, mennyire illik rá a vezetékneve, pont annyi színészi kvalitása van, mint egy telefonfülkének.
Egy szinte számítottam rá. Sejtettem ám hogy megint egy angol színész kell nekik és ő volt az első, akire gondoltam.
Idézet (Siistra @ 2012.11.20. 21:43)
Amúgy most jöttem rá, mennyire illik rá a vezetékneve, pont annyi színészi kvalitása van, mint egy telefonfülkének.
Vagy mint azoknak a tipikus amcsi 'beülős' éttermi 'kanapéknak', az is booth, legalább is ott így hívják azokat.
Siistra
2012. november 20. 21:58
Idézet (ophely88 @ 2012.11.20. 21:49)
Egy szinte számítottam rá. Sejtettem ám hogy megint egy angol színész kell nekik és ő volt az első, akire gondoltam.
Vagy mint azoknak a tipikus amcsi 'beülős' éttermi 'kanapéknak', az is booth, legalább is ott így hívják azokat.
Annyi jó angol színész van, miért pont ő? Ahhoz képest, hogy nem egy nagy ország, sok tehetségük van, és a világ egyik legjobbja színészképzés terén. Nem hiszem el, hogy csak őt tudják leakasztani.
2012. november 20. 22:05
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Siistra @ 2012.11.20. 21:58)
Annyi jó angol színész van, miért pont ő? Ahhoz képest, hogy nem egy nagy ország, sok tehetségük van, és a világ egyik legjobbja színészképzés terén. Nem hiszem el, hogy csak őt tudják leakasztani. 
Nah, jó ez.
Remélem Russel Brand, Robert Pattinson vagy Rowan Atkinson kapja meg a szerepet, hajrá egyik, hajrá másik.
prézli
2012. november 20. 22:09
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2012.11.20. 22:00)
Felesleges volt az új rész is szerintem, nagyon-nagyon gyenge volt, erre akarnak rákontrázni egy folytatással?
Erre mondják azt, h ízlések és pofonok. Én a csodálatost sokkalta jobban élveztem az előző trilógiánál, attól függetlenül, h nyilvánvalóan korai volt még, ami még jobban kiemelte az ismételt jeleneteket.
Mindazonáltal egy izomagy beválogatása Harry szerepére az én jóindulatomnak is határt szabhat.
ophely88
2012. november 20. 22:47
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
"aki jóképű, atlétikus teste van és tehetséges is"
Ezek közül melyik nem illik Samre? Hát ezek kicsit vakon vannak. Ettől függetlenül talán örülök is neki, hogy nem választották ki Harry szerepére.
Ezek közül melyik nem illik Samre? Hát ezek kicsit vakon vannak. Ettől függetlenül talán örülök is neki, hogy nem választották ki Harry szerepére.
ophely88
2012. november 20. 23:46
|
|
eddie and gemmafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 180471 offline
|
szegény eddie.úgy sajnálom.
2012. november 21. 08:25
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
kíváncsi vagyok,kit találnak r,bár szerintem nem fogunk elájulni
itt nem Harry a fontos,hanem Peter...
2012. november 21. 11:49
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Mindegyiküknek örülnék.De ,azért kíváncsi vagyok ki kapja meg a szerepet.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.