Nemműtét mellett döntött Harry Styles rajongója
2012. november 20. 20:56
|
|
xxxddd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 946 Csatolások: 561 Azonosító: 128694 offline
|
ha nem érzi jól magát a bőrében és azért csinálja.. oké. ez lelki ok de az, hogy pont úgy akar kinézni mint Harry.. na az már az őrültség szintjét súrolja. csilagoseg egyetértek XD
2012. november 20. 20:57
|
|
harry styles fan 13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 178859 offline
|
Pedig csinos lány!
Az még ok h szereti a 1D-t de ez..
Én még a hajamat sem vágatnám le.. kopaszra meg ilyesmi.. nem hogy ez
nócika:Én is örülök h lány vok ;D
Az még ok h szereti a 1D-t de ez..
Én még a hajamat sem vágatnám le.. kopaszra meg ilyesmi.. nem hogy ez
nócika:Én is örülök h lány vok ;D
2012. november 20. 21:09
|
|
Gumicukor116új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.12. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 175410 offline
|
Ez beteges ki az a hülye aki ezt sinálja? semmi értelmet nem értek benne
2012. november 20. 21:15
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Remélem, ha meglesz a műtét, akkor boldog lesz a bőrében és nem bánja meg. Bár lehet, hogy bennem van a hiba, hogy nem találom betegnek stb, hogy a kedvencére akar hasonlítani. Az sem az ő hibája, hogy transznemű és pasi akar lenni.
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2012. november 20. 21:21
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Amennyiben régóta ezt szeretné és komolyan gondolja, mert a lányokhoz vonzódik és úgy érzi, férfiként boldogabb lenne, akkor semmi baj, csinálja.
Olvasva a kommenteket nagyon felhúzom magam, hogy mennyi korlátolt, homofób ember van ezen az oldalon. Ne haragudjatok, de miért lenne ez a szegény lány "beteg", meg "őrült", meg "idióta"?!
Csak az az ember akar lenni, akinek mindig is érezte magát. Így is elég nehéz lehet neki a sok műtét, meg stb miatt a hozzátok hasonló sok korlátolt hozzászóló nélkül is...
Fel sem fogjátok, mekkora bunkók vagytok... Én tőletek hányok, nem ettől a szegény lánytól...
Olvasva a kommenteket nagyon felhúzom magam, hogy mennyi korlátolt, homofób ember van ezen az oldalon. Ne haragudjatok, de miért lenne ez a szegény lány "beteg", meg "őrült", meg "idióta"?!
Csak az az ember akar lenni, akinek mindig is érezte magát. Így is elég nehéz lehet neki a sok műtét, meg stb miatt a hozzátok hasonló sok korlátolt hozzászóló nélkül is...
Fel sem fogjátok, mekkora bunkók vagytok... Én tőletek hányok, nem ettől a szegény lánytól...
2012. november 20. 21:35
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Fontos hogy az ember boldog legyen. De szerintem ezt nem kellene megtennie. Nem éri meg. Egyszer úgy is ki fog szeretni a a bandából. Ha azt állítaná hogy nem, lehet több mint 5 vagy 8 évig fog tartani a szeretet vágya. de egy idő után el fog halványodni. Akkor pedig nagyon megbánja.
Im a SlaveForBritney
2012. november 20. 21:38
Az o teste,o dontése,joga van vele azt kezdeni amit akar. De nem fogja ezt késobb megbánni?:/ Akik lemondják ot azok gondolkozzanak már el egy kicsit. Te tested? NEM!akkor nem kell beleszólni
Im a SlaveForBritney
2012. november 20. 21:40
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Egyet értek néhány előttem szólóval, nem kell ezen utálkozni. A szavaknak (nagy) súlya van. Egyrészt picit röhejesnek és nagyon elhamarkodottnak tartom az egészet, másrészt viszont sajnálom a lányt, mert 99,9%, hogy megbánja ezt a döntését.
2012. november 20. 21:41
Annyira orulok,hogy találok még pár értelmes kommentet
azért itt meglátszik ,h ki mennyire érett.
Im a SlaveForBritney
2012. november 20. 22:03
|
|
B vivi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.02. Hozzászólás: 825 Csatolások: 2 Azonosító: 168403 offline
|
az ö teste ha ö ugy döntöt ahogy akkor legyen úgy lehet hogy furi de nem baj ez ö nem kell ki csufolni mert ö ijen és?? ha valakinek nem tetszik hát akkor (már bocsánat a kifejezésért) fogja be.
egyépként is nem a te tested vagy igen?? hát NEM akor be le het (fogni) és tovább lehet lépni!!!
de remélem nem bánja meg a döntését!
egyépként is nem a te tested vagy igen?? hát NEM akor be le het (fogni) és tovább lehet lépni!!!
de remélem nem bánja meg a döntését!
2012. november 20. 22:42
|
|
Eric Saade fan 7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 188 Csatolások: 5 Azonosító: 155585 offline
|
te jó isteeeeeen :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ....xd
egyátalán nem is hasonlít xdd ha meg transzi akk ez van ..xd De Harryből csak egy van ♥
egyátalán nem is hasonlít xdd ha meg transzi akk ez van ..xd De Harryből csak egy van ♥
2012. november 20. 22:56
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Fogjátok már fel, hogy nem azért akar fiú lenni, hogy rá hasonlítson, hanem azért, mert női testben született fiú (igen vannak ilyenek, sajnos nem is kevés, én is ismertem ilyet). Az szerintem csak egy ráadás, hogy ha fiú lesz, rá akar majd hasonlítani, de világosan le is van írva a cikkben, csak olvasni kéne a sorok között!
Im a SlaveForBritney
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.