Nemműtét mellett döntött Harry Styles rajongója
2012. november 21. 21:56
Ez a cikk..
oké,ez a csaj olyan akar lenni, mint Harry, mert transzexuális ( amit orvosilag nem is lehet megállapítani, úgyhogy azt a mondatot nem is tudom hová tenni) de .... miért olyan nagy dolog ez, hogy cikket kelljen írni óla?
oké,ez a csaj olyan akar lenni, mint Harry, mert transzexuális ( amit orvosilag nem is lehet megállapítani, úgyhogy azt a mondatot nem is tudom hová tenni) de .... miért olyan nagy dolog ez, hogy cikket kelljen írni óla?
2012. november 21. 22:27
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Nagyon túlzásba viszi a rajongást. Lélekben attól még nő marad.
2012. november 22. 08:10
|
|
leyla113SummerKid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.13. Hozzászólás: 1096 Csatolások: 3 Azonosító: 180259 offline
|
a cikk elején én is azt hittem, hogy csak harry miatt szeretne férfi lenni. ami brutális hülyeség.
de ha amúgy sem érzi jól magát lányként, akkor sok szerencsét neki! az meg, hogy harryre akar hasonlítani, egyáltalán nem baj. mindenkinek van egy példaképe, ahogyan ki szeretne nézni. én például hosszú fekete hajat szeretnék. vagy vöröset.
de ha amúgy sem érzi jól magát lányként, akkor sok szerencsét neki! az meg, hogy harryre akar hasonlítani, egyáltalán nem baj. mindenkinek van egy példaképe, ahogyan ki szeretne nézni. én például hosszú fekete hajat szeretnék. vagy vöröset.
2012. november 22. 09:18
|
|
Selenator_32visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.19. Hozzászólás: 346 Csatolások: 0 Azonosító: 190048 offline
|
ez már tulzás!!
2012. november 22. 10:23
|
|
Kóvács Adireúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 166687 offline
|
Ez Lány nagyon nem normális elme beteg ez már nagyon nem Normális Dolgog nála ennek sügsen egy orvsoz kel mennire szereltem ez már nem Normális nála meg az ha már nem leszel Drivadban zeniében a 1D akkor mit fog akkor csinálni ha ki megy divabol akkor mi leszel ha más leszel dirvadban ez már nagyon tulzás
2012. november 22. 13:09
Én gondoltam az első képen nem Harry van.Nagyon cuki Harry,de olyan soha nem lesz,és egy igazi Directoner tudja hogy nem Harry,csak hasonlít rá...
2012. november 22. 14:18
|
|
kolonicskrisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.26. Hozzászólás: 205 Csatolások: 0 Azonosító: 153921 offline
|
Ez undorítóóó
2012. november 22. 16:47
Nem meglepő, csak elszomorító, hogy ilyen emberek is vannak a világon. De mit is várunk a rajongóiktól?!...
2012. november 22. 16:57
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Nem találok szavakat...
Nagyon ledöbbentem
Nagyon ledöbbentem
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: