Taylor Swift halálos fenyegetéseket kapott
2012. november 24. 22:28
|
|
Jedward26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 113 Csatolások: 17 Azonosító: 176715 offline
|
elmebetegek... én is Directioner vagyok, de ilyet sosem írnék, és nem is szoktam. még jó, hogy nem csináltak trendelést, vagy mi a f*szt, mint szoktak
D
2012. november 24. 22:45
|
|
Selenator_32visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.19. Hozzászólás: 346 Csatolások: 0 Azonosító: 190048 offline
|
uhh, hát ez már tulzááás!
2012. november 25. 09:36
|
|
Diaa Directionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.06. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 185586 offline
|
Én is Directioner vagyok de ilyet életemben nem írnák, amúgy is a fiúknak a magánéletébe nem kéne beleavatkozni. A fiúk azzal randiznak akivel akarnak. Hagyják már békén szegény Taylor-t. Lehet hogy Harry-vel csak barátok, de ha nem akkor békén lehet hagyni... :@ http://starity.hu/images/emoticons/reklamalo.gif
2012. november 25. 10:00
|
|
Directioner Stefiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 189072 offline
|
Én directioner vagyok de ilyet soha se írnák
mi hulye lennnék
2012. november 25. 13:27
Istenem, az ilyen embereket be kellene zárni egy sötét helyre és fejenlőni.. Hogy mondhatnak ilyeneket ?? Most komolyan attól hogy megfenyegeti vagy tesz valami ocsmány dolgot Harry biztos nem kerül hozzá közelebb, ha egyszer szeretné Harry-t az lenne neki a fontos hogy boldog legyen még ha nem is vele...
2012. november 25. 17:44
|
|
marga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.15. Hozzászólás: 508 Csatolások: 0 Azonosító: 136445 offline
|
ez most már nem azért, de tök értelmetlen. nagyon remélem, hogy nem magyarok írkálnak ilyeneket, mert az oké hogy amerikaiak hülyék, ez tény. de miért kell ennyire belehalni abba, hogy a kedvencük mással randizik és BOLDOG? nem vagy Directioner, de én a helyükben örülnék, hogy az imádatuk tárgya boldog és keresi a szerelmet. úristen...
2012. november 25. 21:50
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Mintha újraolvasnàm a Jelena sztorit csak màs szereplõkkel...egyesek olyan szànalmasok. Miért nem hagyjàk õket békén,magànügyük. Amúgy is ritka naguon az olyan sztàr aki egy fannal jön össze. -.-''
2012. november 26. 15:39
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Ez vicces ez a rész : Kinyírom Taylor Swiftet. Nem fog az én Harrymmel randizni”
„Ha te randizol az én Harrymmel, én nyírlak ki téged.”
hát ez jó !!
))))))))))))))))
)))
„Ha te randizol az én Harrymmel, én nyírlak ki téged.”
hát ez jó !!
2012. november 26. 15:43
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
és LKICSILÁNYKA NEM LÁNYOS HAJA VAN HERRYNEK HANNEM A Taylor Swift- nek van vinyogós hangja
és csú....... !!! !!!!!!!
))))))))))
és csú....... !!! !!!!!!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: