Zámbó Krisztián barátnője a Facebookon ekézi a versenyzőket
2012. november 21. 11:24
|
|
NarutoEwiiiúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.01.20. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 167550 offline
|
szerintem nagyon rosz Zámbó
látszik h a tehetség nem öröklödik
2012. november 21. 11:37
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Zsécii @ 2012.11.20. 20:52)
Önkritikáról hallottál már? 
Felesleges oltani egymást, nem is értem miért pazaroltok erre egyáltalán energiát. Van, aki tudja tolerálni, van aki nem. Most, ha valaki azt írja, hogy neki oké ez az egész Zámbó gyerek, akkor jobb lesz, ha neki ugrotok tirpák stílusban? Szerintem nem. Ha már önkritikáról van szó, akkor gondolkozzatok egy kicsit! Ahogyan az adott tag írta, ez az egész már az elejétől kezdve le volt zsírozva. Meg volt már a kezdetektől az is, hogy kik lesznek benne a döntőben, sőt az is, hogy ki milyen sorrendben fog kihullani. Ne legyetek ennyire naivak és ostobák!
2012. november 21. 11:44
|
blaircarmyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 164348 offline
|
Mercy06 ott a pont!
2012. november 21. 13:10
Persze hogy védi a barátnője... dől a pénz Jimmy után pff szánalmas -.-"
2012. november 21. 13:15
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Nekem kétféle véleményem van
1. Szerintem logikus, hogy megvédte a barátnője hiszen az lett volna furcsa ha nem így tett volna
2. Viszont attől, hogy megvédi barátját nem kell a többi versenyzőt kritizálni. Nem tudom miért foglalkozott Adéllal és Gergővel(akiknek történetesen jó hangjuk van)Ezt viszont nagyon nem tartom helyesnek. Nem úgy kell megvédeni valakit, hogy a többieket elmondjuk mindenfélének. Nem volt joga ilyen szavakkal illetni Gergőt, Adélt és Dávidot.
1. Szerintem logikus, hogy megvédte a barátnője hiszen az lett volna furcsa ha nem így tett volna
2. Viszont attől, hogy megvédi barátját nem kell a többi versenyzőt kritizálni. Nem tudom miért foglalkozott Adéllal és Gergővel(akiknek történetesen jó hangjuk van)Ezt viszont nagyon nem tartom helyesnek. Nem úgy kell megvédeni valakit, hogy a többieket elmondjuk mindenfélének. Nem volt joga ilyen szavakkal illetni Gergőt, Adélt és Dávidot.
2012. november 21. 13:21
Szánalmas az egész bagázs úgy ahogy van. Már nagyon elegem van belőlük!! Pff!
2012. november 21. 14:42
|
lady_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 152573 offline
|
Ez a nő mégis mi a jó francot néz? Mert,hogy nem az X-faktort az 100.Ha megnyeri ez a tehetségtelen,beképzelt majom,ez volt az utolsó X-faktor,amit néztem. Egybként Oláh Gergő a legjobb,neki kellene megnyernie.De sajbos nem ő fog nyerni.Eddig sem a legjobb nyert,idén sem az fog.
2012. november 21. 16:05
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
természetes,hogy a barátnője megvédi és a leírtak alapján jónak hallja Krisztiánt,de az tényleg nagy bunkóság volt,hogy megemlített más versenyzőket is
2012. november 21. 16:23
|
|
noEmilyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.26. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 181557 offline
|
Szerintem ez a nő vagy süket vagy csak egyszerűen idióta!Már nem azért de a Zámbó Krisztián örülhet ha eltalál egy jó hangot.
"Szerintem inkább nincs helye ott a seggriszáló Adélkának, meg a repedtfazék hangú Dávidnak, meg még mondhatnám!" Bocsika, de a te barátocskádnak nincs hangja, sajnálom ez az igazság. Adélnak,Dávidnak és Gergőnek legalább VAN HANGJA!
"Szerintem inkább nincs helye ott a seggriszáló Adélkának, meg a repedtfazék hangú Dávidnak, meg még mondhatnám!" Bocsika, de a te barátocskádnak nincs hangja, sajnálom ez az igazság. Adélnak,Dávidnak és Gergőnek legalább VAN HANGJA!
2012. november 21. 17:57
Azt megértem, hogy fáj, hogy állandóan Krisztiánt kritizálják, amikor tényleg van hangja.De amit írt a többiekről!Felháborító!Ki ő ott, hogy kritizáljon másokat?!
És amit írt...az hülyeség!Mindenkinek más a stilusa Krisztián se tudna minden műfajban helytállni!Meg amit Adélról és Dávidról írt!Felháborító!Elment az esze!Ha van egyáltalán!
És amit írt...az hülyeség!Mindenkinek más a stilusa Krisztián se tudna minden műfajban helytállni!Meg amit Adélról és Dávidról írt!Felháborító!Elment az esze!Ha van egyáltalán!
2012. november 21. 18:00
Idézet (Norah @ 2012.11.20. 10:11)
és siket is:)
ez nagyon nagy!!!
2012. november 21. 19:27
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Ennek a nőnek is csak annyi esze van, mint Krisztiánnak: semennyi! Értem, hogy védi a párját, de nem úgy kellene, hogy közbe leszólja a többi versenyzőt. Krisztián beképzelt és lehet, hogy valahol nagyon mélyen elbújt benne egy kis tehetség, de azt eddig nem tudta felszínre hozni és állítom nem is fogja tudni, hiába erőlteti annyira! A tehetségnek természetességből kellene jönnie, de neki ez így nem megy, egyszerű a magyarázat, mert nincs tehetsége és pont. Akárki, akármit is sápítozik róla. Nincs ott a helye! Az X-Faktorban nem az ismert énekesek leszármazottjait keresik!
2012. november 21. 19:45
|
|
sehi102 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 990 Csatolások: 30 Azonosító: 187233 offline
|
adélt és dávidot nem szeretem de esküszöm hogy őket szivesebben halgatom mint a zámbót! mert krisztién nem szimpadra való meg nincs is jó hangja esküszöm mostmár az egész x faktor szánalom legjobbak esnek ki zámbó miatt!!!!!
2012. november 21. 19:54
|
avengedvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 236 Csatolások: 0 Azonosító: 177635 offline
|
adél és dávid is szánalmas semmik, de azért komolyan, tényleg jobbak mint a krisztián, ez a nő csupán csak azért védte meg mert a pasija de ezzel jól leégette magát is, mert mindneki tudja hogy krisztiánnak tényleg nincs egy kis hanja sem .... mindegy amúgy amíg benn marad addig csakis sajt magát égeti ....
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: