Zámbó Krisztián barátnője a Facebookon ekézi a versenyzőket
2012. november 20. 17:08
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Nevetséges ez a nő. Nem tudom miről beszél. -.- Nagyon elfogult.
2012. november 20. 17:17
|
Era1021új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.20. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 190088 offline
|
Vajon miért nem tudnak megmaradni vele 1fedél alatt versenytársai Miss Zámbó????
Na ezen kéne kicsit elgondolkodni...de valószínűleg 1szinten lehettek ha már ilyen jól kijöttök egymással
Mondhat akárki akármit, ennek a majomnak akkor sincs hangja! Egyedül apuci rajongó tábora tartja bent! Te magad sem hiszed el, hogy van OTT helyed drága "Krisz" -.- remélem nagy pofáraeséssel távozol mihamarabb! Szívesen seggberugnálak azzal a botfülü Keresztes lovaghölgyeddel együtt!!!
2012. november 20. 17:21
én csak annyi fűznék hozzá h élőben krisztián teljesen más,k ezerszer jobban énekel, és nagyon kedves az emberekkel,közvetlen
túlságosan is izgul mikor a színpadra lép, ez nagyban ront az előadáson
de am meg nem izgat h hogyan énekel v hogyan nem
egyszerűen nem érdekel és nem fogok itt v máshol irogatni h mért van még bennt essen már ki stb, van nekem saját életem feleslegesen nem fogom magam idegesíteni ilyenekkel
és csak ismételni tudom magam, hogy nem lehet igaz h ennyi ember unatkozik, és támadja ezt az embert, azt szajkózzák h csak megrendezett akk meg már nincs értelme itt izélni h essen ki, a másik meg gratulálok azoknak akik egyáltalán szavaznak,én aztán nem fogok, ehelyett inkább az alapítványokat támogathatnátok a hívásaitokkal, nem a műsort, ez a véleményem
túlságosan is izgul mikor a színpadra lép, ez nagyban ront az előadáson
de am meg nem izgat h hogyan énekel v hogyan nem
egyszerűen nem érdekel és nem fogok itt v máshol irogatni h mért van még bennt essen már ki stb, van nekem saját életem feleslegesen nem fogom magam idegesíteni ilyenekkel
és csak ismételni tudom magam, hogy nem lehet igaz h ennyi ember unatkozik, és támadja ezt az embert, azt szajkózzák h csak megrendezett akk meg már nincs értelme itt izélni h essen ki, a másik meg gratulálok azoknak akik egyáltalán szavaznak,én aztán nem fogok, ehelyett inkább az alapítványokat támogathatnátok a hívásaitokkal, nem a műsort, ez a véleményem
2012. november 20. 17:26
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
meghalok ezen a nőn XDDDDDDDDdd védje csak, ezzel csak azt mutatja h mennyire primitív és szánalmas... :'D
2012. november 20. 17:26
vampirediares4ever - azért te is szorítottál rá időt hogy megszóld azokat akiknek a nézete, véleménye külömbözik a tiedétől, de feltételezem a saját megnyílvánulásodat még sem találod szánalmasnak
2012. november 20. 17:28
Oké, hogy védi a barátját, de azért ne essünk már túlzásba.
A tehetség az, aki élőben is tud énekelni, nem csak a youtube-on. De a legjobban, már azt bírtam, mikor a szombati élő show előtti bemutatóban, veszekedett Ildikóval. Mint egy díva.. komolyan.
Majd, ha Zámbó úgy énekel, mint Gergő, akkor beszélhetünk tehetségről.
A tehetség az, aki élőben is tud énekelni, nem csak a youtube-on. De a legjobban, már azt bírtam, mikor a szombati élő show előtti bemutatóban, veszekedett Ildikóval. Mint egy díva.. komolyan.
Majd, ha Zámbó úgy énekel, mint Gergő, akkor beszélhetünk tehetségről.
2012. november 20. 17:28
Ezzel a megjegyzésével csak rontott a 'Krisz' helyzetén.
2012. november 20. 17:32
|
|
Anita9912visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 137 Csatolások: 0 Azonosító: 156625 offline
|
most hova pattaog a kiscsaj eltomiti a fulet a rozsaszin felho :DDD s meg h kezvetlen amikor ugy beszelt Ildivel is mintha a se**;bol rantotta volna ki ilyen hiszterikus pasit eletemben nem lattam osszeillenek a zamboval :DDDDDDDDD
2012. november 20. 17:47
|
Era1021új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.20. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 190088 offline
|
"Tudod, az az érdekes, ha nem irigyek Kriszre, akkor miért foglalkoznak mindig csak vele?"
Jah és olyan irigy vagyok, hogy menten tengerbe vetném magam ha lenne a közelben 1 :)Valaki azért irigy mert elmondja a véleményét egy olyan emberről akit nem kedvel?
és ha pl annak az embernek nincs semmije ami irigylésre méltó lenne? Nem lehet valakit szimplán azért nem kedvelni mert nem szimpatikus, megjátszós, kibírhatatlan árnyék mint Krisztián?
Jah és olyan irigy vagyok, hogy menten tengerbe vetném magam ha lenne a közelben 1 :)Valaki azért irigy mert elmondja a véleményét egy olyan emberről akit nem kedvel?
2012. november 20. 17:48
|
|
Bijja0405TWD♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.01. Hozzászólás: 4107 Csatolások: 1549 Azonosító: 85950 offline
|
Csak azért védi mert a csaja.Ha nem lenne az akkor ő is rájönne h SZ@R hanja van Zámbónak.
Dávid ahhoz képest h repedthangú SZÍNHÁZBAN énekel.Lehet h "Adélka" riszálja a seggét,és kicsit fura a természete de elgalább jó a hangja.Gergő lehet, h csak funkyt énekel de azt leglább BAROMI JÓL.Zámbó viszont ha akármit énekel egy nagy rakás FOS...Csak az apja volt tehetséges.És neki be se kellett volna jutni az első 12-be.Sokkal jobbak esnek ki nála,és párbajoznak...ő meg mindig megússza.Vicc.
Dávid ahhoz képest h repedthangú SZÍNHÁZBAN énekel.Lehet h "Adélka" riszálja a seggét,és kicsit fura a természete de elgalább jó a hangja.Gergő lehet, h csak funkyt énekel de azt leglább BAROMI JÓL.Zámbó viszont ha akármit énekel egy nagy rakás FOS...Csak az apja volt tehetséges.És neki be se kellett volna jutni az első 12-be.Sokkal jobbak esnek ki nála,és párbajoznak...ő meg mindig megússza.Vicc.
2012. november 20. 17:50
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
Sztár Mániás sal értek gyet :DDD
2012. november 20. 17:53
Szánalmas próbálkozás arra, hogy megvédje a tehetségtelen barátja becsületét. Amúgy meg bunkóság ilyen módon személyeskedni, leszólni a többi versenyzőt, főleg, hogy a kedves párja minden héten velük lép fel -.-" Ássa el magát..
2012. november 20. 17:54
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
szánalmas. Adélka és Dávidka se jó, de Krisztiánnál fényévekkel jobbak!
2012. november 20. 17:56
igazából márcsak azért is rossz mert mindenki úgyhallgatja, hogy eleve utálja...énis hiába kezdtem megnézni az Alkonyatot már a róla alkotott véleményem miatt is egy kalap sz@r-nak tituláltam xd
2012. november 20. 18:06
Nahát ennél sem a szomszéd a h*lye. Arra nem gondol, hogy ezzel csakis Krisztiánnak árt?
Krisztián egyes egyedül a Zámbó névnek köszönheti, hogy ott tart most, ahol. Sehol nem lenne, már a táborba sem jutott volna be ezen név nélkül. A Youtube videókkal meg ne nagyon ékeskedjünk, kérem szépen. Stúdiómunkálatok után nekem is jó hangom lenne. Meg amúgy is, ha Krisztiánnak olyan széles a kis repertoárja, akkor ezt az élő show-kban miért nem mutatja meg? Mert ideges és zavarba van? Hát az ilyen ember nem színpadra való. Seggriszáló Adél? Neki legalább van hangja és élvezi, amit csinál, nem haldoklik minden élő adásban és nem sajnáltatja magát, csak hogy megkegyelmezzenek neki. A repedtfazék hangról meg inkább ne beszéljük, mert az sem Dávidnak van.
Egyébként meg szerintem az sem véletlen, hogy Szabó Dávid kiköltözött a közös lakásból és állítólag már Stone is ezt tervezi, mivel a kedves, közvetlen kis Krisztiánka olyan beképzelt, hogy már egyikük sem tudja elviselni. Ja, hogy erről nem beszél? Kár. Pedig szívesen meghallgatnám a véleményét.
Krisztián érzelemdússágáról meg ez a videó jutott eszembe:
Krisztián egyes egyedül a Zámbó névnek köszönheti, hogy ott tart most, ahol. Sehol nem lenne, már a táborba sem jutott volna be ezen név nélkül. A Youtube videókkal meg ne nagyon ékeskedjünk, kérem szépen. Stúdiómunkálatok után nekem is jó hangom lenne. Meg amúgy is, ha Krisztiánnak olyan széles a kis repertoárja, akkor ezt az élő show-kban miért nem mutatja meg? Mert ideges és zavarba van? Hát az ilyen ember nem színpadra való. Seggriszáló Adél? Neki legalább van hangja és élvezi, amit csinál, nem haldoklik minden élő adásban és nem sajnáltatja magát, csak hogy megkegyelmezzenek neki. A repedtfazék hangról meg inkább ne beszéljük, mert az sem Dávidnak van.
Egyébként meg szerintem az sem véletlen, hogy Szabó Dávid kiköltözött a közös lakásból és állítólag már Stone is ezt tervezi, mivel a kedves, közvetlen kis Krisztiánka olyan beképzelt, hogy már egyikük sem tudja elviselni. Ja, hogy erről nem beszél? Kár. Pedig szívesen meghallgatnám a véleményét.
Krisztián érzelemdússágáról meg ez a videó jutott eszembe:
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: