Zámbó Krisztián barátnője a Facebookon ekézi a versenyzőket
2012. november 26. 16:27
személy szerint nagyon örültem,hogy,kiesett,mindenki jól járt
2012. november 28. 19:44
|
|
Try Againúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.12. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 185888 offline
|
hova sz*rjak, hogy most berágott? Lol..attól mert a barátnője "Krisznek", még nem kéne elszállni magunktól.. -.-" Amúgy meg sz*r hanga van, csak ne zavarjon senkit..
2012. december 16. 11:50
|
|
Esztii. SelenaFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 323 Csatolások: 29 Azonosító: 190224 offline
|
Nem nagy szám!És a Zsuzsikának egyáltalán nincs igaza!!!!!!!!!!!!!!!
2012. december 17. 19:10
seggriszàló Adélka? Krisztiànnak egyáltalàn nincs hangja nem örökölte apja tehetségét.
2012. december 31. 19:35
hát, ha ennyire nagy a szája...fogadja már el, hogy nem mindenki tehetséges.(ahogy Krisztián sem) igen az ember ilyen, hogy rögtön visszavág, de azért nem ennyire...Miért ő talán jobban énekel mint Dávid? Még hogy repedfazék...hát az ő hangját szeretném egyszer hallani...
2013. január 02. 12:20
|
|
kovi2Cosima |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 852 Azonosító: 144885 offline
|
Szerintem ez a nő egy hülye nem értem miért gunyolodik Adélon amikor Adél ezerszer jobb Krisztiánnál,én megértem hogy a nő csak védi Krisztiánt de azért mondhatna valós dolgokat.
2013. január 02. 12:26
|
|
vecaenikő_fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 175266 offline
|
Ha azt nézzük van igazság abban,amit ír: Dávid unalmas és csak nyávog.Gergő csak egy stílusban jó,és enyhén szólva túldícsérték.Adélt kétségtelenül nem az énektudása miatt szeretik,viszont szerintem jó előadó.De az az igazság,hogy Krisztián még náluk is rosszabb,úgyhogy nem pont neki kellene másokat kritizálnia.
2013. január 11. 19:12
Ha nem lenne Krisztián barátnője, tuti nem ezt írná ki.. -.-"
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: