Zámbó Krisztián barátnője, Zsuzsi megelégelte a barátja tehetségét megkérdőjelező hozzászólásokat, és úgy döntött, visszavág.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zámbó Krisztián barátnője a Facebookon ekézi a versenyzőket
2012. november 20. 09:20
2012. november 20. 09:22
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Hát ez nagyon értelmes húzás volt, gratulálok
Ezzel inkább ártott, mint segített
2012. november 20. 09:30
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
És ugye nem is elfogult mi?
Az Adélnak legalább van valamicske hangja is, ami Krisztiánnak nincs.
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2012. november 20. 09:38
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Nem az a gond, hogy nem tud énekelni, hanem az, hogy egyértelműen ő a leggyengébb versenyző, és emiatt a jobbak esnek ki, ami pofátlanság. Adél és Dávid legalább jól néznek ki. Lehet, hogy nem tudnak jobban énekelni, de showt csinálnak, nem csak a színpadon szenvednek, mint Krisztián, akinek annyira erőtlen a hangja, hogy tényleg nem értem mit keres még ott.
2012. november 20. 09:50
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
ööö...nem az a gáz,hogy elmondta a véleményét,hanem az,hogy nem gondolta át,hogy ezzel nem segít,hanem árt Krisztiánnak.az volt a célja,hogy még a versenytársai is megutálják?szegény srácnak talán tényleg jobb lenne,ha hazamenne,teljesen tönkreteszik az életét...
2012. november 20. 09:55
|
|
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline
|
Elképesztően àtlàtszò amit az rtl és ez a csàvò művelnek. Az egész műsor egy nyomorult Zàmbò Krisztiàn promo. Tök mindegy ezek utàn hogy megnyeri e vagy sem, az egészből ő fog a legtőbbet profitálni..
2012. november 20. 10:03
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
A szerelem vak.
2012. november 20. 10:11
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.11.20. 10:03)
A szerelem vak. 
és siket is:)
13 felhasználónak tetszik:
SmileyZ,
Beyla,
Black Hearth2,
Sally Sparrow,
Alison Lerman,
prézli,
Blaze,
rencsi95,
Lady Suzy,
Siistra,
House Of Wax,
Destiny015,
fashionbébíí
2012. november 20. 10:55
|
|
Lariveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 189308 offline
|
"Tudod, az az érdekes, ha nem irigyek Kriszre, akkor miért foglalkoznak mindig csak vele? Aki meg azt mondja, hogy nem tud énekelni, azoknak ajánlanám kedves figyelmükbe a Youtube-ot, ott azért meg lehet hallgatni a repertoárját!"
Nah ez után a pár sor után sírva röhögtem... Ezzel az erővel az X-faktorban is plébekelhetne, hogy legalább imitálni tudja a tehetséget, és valahogy megssza a fals hangokat, de még akkor sem nyújtana maradandó élményt...
Nah ez után a pár sor után sírva röhögtem... Ezzel az erővel az X-faktorban is plébekelhetne, hogy legalább imitálni tudja a tehetséget, és valahogy megssza a fals hangokat, de még akkor sem nyújtana maradandó élményt...
2012. november 20. 11:12
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Na, ez valami szörnyen okos nő lehet! Ezzel nem hiszem, hogy segített a palijának, esetleg eléri, hogy a versenytársai is utálják Krisztiánt
Ha meg annyira jó a youtube repertoárja, hallgassa sokat! Ennyi
2012. november 20. 11:12
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
A szerelem vak. 
Meg süket is...
Sally Sparrow
2012. november 20. 11:23
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ez szánalmas. Nekem kb. csak ennyi jutott eszembe, amikor elolvastam ezt az egész "nyilatkozatot". Természetesen az egész úgy hatott, mint Zrinyi, aki kirohan a várból.XD Ez sem állt sorba, amikor az észt osztották, és igen, ilyesmit egy potenciális pletykaportálon (jelen esetben a kedvenc fészbukk oldalunkon) kell közzé tenni.
A macskámba több értelem szorult, mint ebbe az ostoba libába.
Én sem nézem ezt a műsort, de vagy Adélkát nyomják, vagy jelen esetben Zámbó fiát. Még a vak is látja, hogy az emberek torkán akarják legyömöszölni, amit láthatóan a legtöbben vissza is öklendeznek.
A macskámba több értelem szorult, mint ebbe az ostoba libába.
Alison Lerman
2012. november 20. 11:25
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Lázasan azt hittem már semmi nem tudja feldobni a napomat, de ez a kiscsibe megtette. Múltkor pont mutatták a nagyérdeműnek a tévében, már akkor leszűrtem, hogy ezek összeillenek minden agyi kvalitásban, hatalmas intelligenciája itt is visszaköszönt. Ülj le tündérem, ez egyes
2012. november 20. 11:51
|
|
dorcika2006új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.20. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 190069 offline
|
Zámbó Krisztiánnak nincs semmilyen hangja....nem igaz hogy a mentorok ilyen hülyék tudnak lenni...ez nem igaz...tavaly még szerettem is az összes mentort de most már csak Malek Miklóst mert ő mondja meg az igazat vagyis azt hogy tiszta hamis
2012. november 20. 12:11
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
A legjobb koncerteket,amire egy jegy sem fog elkelni....
2012. november 20. 12:37
Lehet védeni, de akkor legalább észérvekkel tegye ne így, mert csak saját magából csinál bolondot és tovább növeli a Zámbót utálók körét
"Aki meg azt mondja, hogy nem tud énekelni, azoknak ajánlanám kedves figyelmükbe a Youtube-ot, ott azért meg lehet hallgatni a repertoárját!"
Aha... mind stúdió verzió... kár hogy nekünk már volt szerencsénk hallani milyen az "igazi Krisz" élőben
"szeretem a Gergőt, de kíváncsi lennék, ha nem funkyt énekelne, akkor milyen lenne, főleg ennyi nyomás után, mert ő is egy érzelemdús ember, mint a Krisz”."
A drága biztosan elfeledkezett arról hogy Gergő Bruno Mars 'Nade-jével jutott be amit nem neveznék funkynak
"Szerintem inkább nincs helye ott a seggriszáló Adélkának"
Csobot legalább nem vág világfájdalmas pofákat minden előadásnál, élvezi azt amit csinál (még ha ez csak egy szerep neki), nem úgy áll a színpadon mint akinek teli a gatyája.
"Szabó Dávid... halál unalmas"
Valóban az, én se szeretem, de Zámbónál még ő is jobb
"Aki meg azt mondja, hogy nem tud énekelni, azoknak ajánlanám kedves figyelmükbe a Youtube-ot, ott azért meg lehet hallgatni a repertoárját!"
Aha... mind stúdió verzió... kár hogy nekünk már volt szerencsénk hallani milyen az "igazi Krisz" élőben
"szeretem a Gergőt, de kíváncsi lennék, ha nem funkyt énekelne, akkor milyen lenne, főleg ennyi nyomás után, mert ő is egy érzelemdús ember, mint a Krisz”."
A drága biztosan elfeledkezett arról hogy Gergő Bruno Mars 'Nade-jével jutott be amit nem neveznék funkynak
"Szerintem inkább nincs helye ott a seggriszáló Adélkának"
Csobot legalább nem vág világfájdalmas pofákat minden előadásnál, élvezi azt amit csinál (még ha ez csak egy szerep neki), nem úgy áll a színpadon mint akinek teli a gatyája.
"Szabó Dávid... halál unalmas"
Valóban az, én se szeretem, de Zámbónál még ő is jobb
2012. november 20. 13:22
|
|
DoooDuuDoreen Tomlinson ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3227 Csatolások: 547 Azonosító: 171198 offline
|
A szerelem vak. 
Hát az biztos!
Sally Sparrow
2012. november 20. 13:38
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Erre mondják,hogy a szerelem nemcsak vak,hanem süket is
.Már nem azért,de az a liba gondolkozhata mielőtt elkezd írkálni.Most az írkálása miatt még inkább támadni fogják Zámbót.
" Szerintem inkább nincs helye ott a seggriszáló Adélkának "
Adél mégha nem is énekel annyira jól,de legalább ő próbálkozik,akarja és csinálja.És nem hisztizik meg sajnáltatja magát,mint Zámbóka.
" a repedtfazék hangú Dávidnak "
Lehet,hogy Dávid sem énekel mindig jól,de messze nem annyira sz*r,mint Hisztián.És ellentétben Zámbókával neki legalább van önkritikája.És el szokta ismerni,amikor nem teljesít jól.
"Imádom, szeretem a Gergőt, de kíváncsi lennék, ha nem funkyt énekelne, akkor milyen lenne, főleg ennyi nyomás után, mert ő is egy érzelemdús ember, mint a Krisz. "
Nyugodtam mondhatom,hogy Gergő tud érzelemdús dalokat is énekelni.Emlékeztek,a második adásban,amit énekelt,az a Seal-dal egy érzelmes dal volt.És az ország nagy részének a nevében mondhatom,hogy a Krisztiánja énekileg meg sem közelíti Gergőt.
Íme az élő példa a mások szemében érszreveszi a szálkát is,de a sajátjában mág a gerendtát se mondásra.
" Szerintem inkább nincs helye ott a seggriszáló Adélkának "
Adél mégha nem is énekel annyira jól,de legalább ő próbálkozik,akarja és csinálja.És nem hisztizik meg sajnáltatja magát,mint Zámbóka.
" a repedtfazék hangú Dávidnak "
Lehet,hogy Dávid sem énekel mindig jól,de messze nem annyira sz*r,mint Hisztián.És ellentétben Zámbókával neki legalább van önkritikája.És el szokta ismerni,amikor nem teljesít jól.
"Imádom, szeretem a Gergőt, de kíváncsi lennék, ha nem funkyt énekelne, akkor milyen lenne, főleg ennyi nyomás után, mert ő is egy érzelemdús ember, mint a Krisz. "
Nyugodtam mondhatom,hogy Gergő tud érzelemdús dalokat is énekelni.Emlékeztek,a második adásban,amit énekelt,az a Seal-dal egy érzelmes dal volt.És az ország nagy részének a nevében mondhatom,hogy a Krisztiánja énekileg meg sem közelíti Gergőt.
Íme az élő példa a mások szemében érszreveszi a szálkát is,de a sajátjában mág a gerendtát se mondásra.
2012. november 20. 13:40
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Idézet
Sally Sparrow
A szerelem vak.
A szerelem vak.
Hát, ebben van valami. Siket is!
Sally Sparrow
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.