Az utolsó Alkonyat-film is tarolt
2012. november 20. 13:51
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Az Éhezők Viadalán és az Alkonyat:Hajnalhasadás 1-2. részén, valahogy nem csodálkozom,hogy tarolt.Mindkettő film elképesztő jó.Imádom!
2012. november 20. 14:19
|
|
The_Twilight_Sagaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.07. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 175048 offline
|
olyan jó lett!!!
Én imádom!!!Az összes alkonyatot!!!!
<3
Én imádom!!!Az összes alkonyatot!!!!
<3
2012. november 20. 14:35
|
|
stelly28 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.18. Hozzászólás: 963 Csatolások: 2 Azonosító: 139019 offline
|
Szeretem mindet de ez volt a legjobb aztán az első fele a hajnalhasadásnak aztán a napfogyatkozás és az alkonyat kb így van nálam a harry potter is jó az éhezők viadalát imádom még a többit nem láttam
2012. november 20. 15:38
Hát én személy szerint azok közé tartozom akik elismerik hogy a sztori maga egy jó ötlet... tehát a könyvek is jók. Lennének. Ha egy normális író vette volna kézbe, és nem hatszáz oldalt kéne átrágni Bella nevetséges és torzult szenvedésén mire eljutsz addig hogy szerencsétlen lány megtett egy lépést a folyosón... A filmek is sajnos erre a rettenetesen unalmas vonalra reflektálnak, nem is beszélve arról hogy szerencsétlen gyermekeim CSILLOGNAK a napon. Csillognak... Na, hát ha tündérszerelemnek adnák el akkor sokkal helyénvalóbb lenne, kérem. A vámpírok nem csillognak, ÉGNEK a napon. Porrá. Ennek ellenére olvastam/láttam, és azt kell hogy mondjam hogy a semmiből felhozták elég igényes színvonalra a befejezéssel. Ez az utolsó rész igazán metálra sikeredett, nekem nagyon betalált, főleg Alice látomása amit kicsit ki is trippelt mert hát az ugye nem volt a könyvekben, ami ott lezajlik... Kisebb légzési nehézségeket okozott, mert az egész sorozatból Alice/Jasper akik miatt így valamennyire foglalkoztat is az egész, szóval aki látta az megérti hogy miért mondom. Aki meg nem látta és kicsit érdekli de azért bizonytalan, az meg menjen csak el vagy kalózkodjon, ahogy neki tetszik, mert na... Nem mondom hogy két órát elvesz az életedből a nagy semmi, én például élveztem.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. november 20. 16:49
FangBanger nekem is ez a véleményem meg azon vagyok fennakadva hogy egy vámpírnak hogy lehet gyereke mert halott és biológiai szempontból nézve ez lehetetlen de azért én megnézem a filmet hogy tudjam mi a vége.
2012. november 20. 17:00
|
|
Orsyka98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.03. Hozzászólás: 619 Csatolások: 111 Azonosító: 144671 offline
|
Isteni volt az összes könyv,film! Nagyon fog hiányozni,de egy fejezetet le kell zárnunk az életünkben,még ha nem is szeretnénk...

Teljességgel megérdemli mindhárom film,sőt az összes Twilight saga film,könyv megérdemelné
A Twilight.saga,Bella és Edward,a bárány és az oroszlán története örökké beleégett a szívünkbe!
*.*
Teljességgel megérdemli mindhárom film,sőt az összes Twilight saga film,könyv megérdemelné
A Twilight.saga,Bella és Edward,a bárány és az oroszlán története örökké beleégett a szívünkbe!
2012. november 20. 17:00
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
Imádom az Alkonyat filmeket *--* még csak az első 2-t láttam de megnézem hamarosan az eclipse-t is, és ha valahogy megtudom szerezni, az utolsót is.. *-*
2012. november 20. 17:04
Már láttam, és nagyon tetszett. Ez a legjobb. Szeretem a filmeket, de könyvben sokkal jobb.
2012. november 20. 17:05
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (blanka64 @ 2012.11.20. 12:29)
Még csak a feliratos ként vetítik a Breaking Dawn part 2-t ??
Megnéztem neten a moziműsorban,azt írták hogy feliratos változat..
Megnéztem neten a moziműsorban,azt írták hogy feliratos változat..
Mit meg nem tennék, ha több filmet adnának feliratosan a mozik...
2012. november 20. 17:12
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
én nem láttam még moziba, és szerintem nem is fogom, marad a jól bevált online módszer :'D vagy letöltöm.. majd... :dddddddd
2012. november 20. 17:58
|
|
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 offline
|
Végülis ez volt a záró epizód.
És mind közül a legjobb is.
De azért az Éhezők viadala is befigyel.
2012. november 20. 18:30
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (FangBanger @ 2012.11.20. 15:38)
Ez az utolsó rész igazán metálra sikeredett, nekem nagyon betalált, főleg Alice látomása amit kicsit ki is trippelt mert hát az ugye nem volt a könyvekben, ami ott lezajlik... Kisebb légzési nehézségeket okozott, mert az egész sorozatból Alice/Jasper akik miatt így valamennyire foglalkoztat is az egész, szóval aki látta az megérti hogy miért mondom.
Na ne is mond. Igaz már Carlisle résznél is úgy voltam, hogy ez nee (és közben azon filóztam, hogy ez nem volt benne a könyvben
Hozzá vagyok szokva a kemény dolgokhoz a sok horror által, de ez nagyon betett nekem tegnap.
Alice megtorlása nagyon ott volt. És azt is imádtam, mikor a látomás átadása után mennyire mosolygott.
2012. november 20. 18:34
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Persze hogy! imádom *-* nagyon jóó
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.