Az utolsó Alkonyat-film is tarolt
2012. november 19. 20:53
|
|
FeillaKoЯniac. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 1942 Csatolások: 0 Azonosító: 176625 offline
|
Tűkön ülve néztem végig az egész filmet végig a Green Day számra várva, mely így utólag megjegyezve csak a végén csendült fel. Akármennyire nem szeretem az Alkonyatot, meg kell mondanom ez a rész egészen tűrhető volt. A csatát ténylegesen bevettem, sőt hatalmasat csalódtam, hogy nem halt meg igazából senki, nem látom így nagy értelmét ekkora súlyt fektetni az elején a harcra, ha végül pár 'gondolat átadással' meg lehet oldani az egészet. Amennyire nem szeretem a szériát, szerintem ez méltó befejezés volt, vagyis amennyit ki tudnak az egészből hozni, meg persze a szereplőgárdából.
2012. november 19. 20:54
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Hát igen,a Bosszúállók az egyik legjobb film,de a TDKR sem elhanyagolható.Az alkonyat első és negyedik része szerintem nagyon jó volt,a második iszonyatos és a z Eclipse sem hozta számomra a színvonalat,De a trailer alapján az utolsó részt tényleg odapakolták,bár ezt nem merem megerősíteni míg nem láttama filmet 
Könyvben pedig mindegyik rész jó,kivétel persze a New Moon.
Könyvben pedig mindegyik rész jó,kivétel persze a New Moon.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. november 19. 20:56
A Hajnalhasadás 2. részét még nem láttam, de van egy olyan érzésem, hogy a Napfogyatkozást akkor sem szárnyalja túl az én szememben. Az a kedvencem az egész sorozatból, de majd meglátjuk, hogy tetszik nekem a legutolsó rész.
2012. november 19. 22:11
|
|
evelyn2000új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 184539 offline
|
nem hülye az éhezők viadal sem!!! én imádom
de am nagyon nagy összeg. büszkék lehetnek a színészek és az írónő! sosem fogom megunni ezt a történetet. lehet h vége lesz,de pár évenként előveszem majd a könyvet/filmet és felelevenítem az emlékeket
és nem csoda h ekkora sikere lett, én a premier utáni nap mentem a bnőimmel,hatalmasat tarolt a film! egyszerűen imádtuk!egy hétel előtte lefoglaltuk a helyeket és már akkor félig tele volt a terem helyfoglalása(!!). és volt egy akkora csavar a történetben,ami láttán az egész terem óbégatott
D
2012. november 19. 22:20
|
|
Vivus98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 186727 offline
|
Nem láttam még az utolsó részt =//
Hétvégén megyünk megnézni de már nagyon várom *-* Amúgy így a listát olvasva mind nagyon jó film és mindegyiket imádom !!
Hétvégén megyünk megnézni de már nagyon várom *-* Amúgy így a listát olvasva mind nagyon jó film és mindegyiket imádom !!
2012. november 20. 06:10
Még nem láttam , de remélem odáig is eljutok
Bár elég cink lesz , mert sztem én leszek az egyetlen férfi a moziban xD
2012. november 20. 09:13
|
|
Sue18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.03. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 182326 offline
|
én megnéztem spanyolul és nekem nagyon tettszett és aki meg rossz véleménnyel van akkor ő csak felületesen nézte meg vagy nem szereti az ilyen tipusú filmeket de mindenesetre nekem nagyon bejött és nem csak én vagyok így vele hanem még pár millióan...
2012. november 20. 09:18
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Szerintem a Bosszúállók simán megérdemli az 1. helyet
És ezt nem úgy írom mint egy fanatikus, hanem mint aki kikérdezte az ismerőseit hogy milyen volt. Mindegyik filmet láttam ami a listán szerepel, és véleményem szerint teljesen jó helyezéseket értek el.
2012. november 20. 11:40
a.kedvenc filmeim bekerültek a Top10s ennek orulok;)
2012. november 20. 12:10
Nem lep meg, de nem is érdekel. Az első után már elveszett a varázs.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.