Bárhogy is nézzük, az Alkonyat utolsó részét nem lehetett nem szemügyre venni a múlt hétvégén. Ez meg is látszik a nemrég bejelentett box-office adatokban, hiszen a Hajnalhasadás második része minden idők nyolcadik legjobban nyitó filmje lett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az utolsó Alkonyat-film is tarolt
2012. november 19. 20:16
Pénteken láttam a moziba.
Igazából tetszet ,csak voltak benne 'gagyi'részek.
Igazából tetszet ,csak voltak benne 'gagyi'részek.
2012. november 19. 20:17
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (Évike12 @ 2012.11.19. 20:12)
Kb. Nekem is ez a véleményem róla.
Imádom Gergő kritikáit!
Amúgy vicces, hogy nem tudott több pénzt hozni, mint a harmadik (Vagy második? Nem tudom, az Újhold hanyadik a sorban...) része a szériának, pedig a befejező darabokra általában mindig többen kíváncsiak.
2012. november 19. 20:18
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Huhhh..!! Én szombaton voltam megnézni, és imádom!!!!
Nagyon jó! Ez a kedvenc filmem, szerinem ez az év legjobb filmje..ku*rva jól sikerült! Végig izgultam..
Aztán a végén a csattanó a legjobb..
Én abba a 21%-ba tartozok.
D
2012. november 19. 20:21
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Idézet (Hajni98 @ 2012.11.19. 20:16)
Imádtam az új Alkonyatot *-* <3 szerintem ez volt a legjobb :$
Először nem nagyon szerettem az Alkonyatot - mindenki arról beszélt. Mindaddig ez volt a véleményem míg rá nem szántam magam és megnéztem. Teljesen megváltozott a véleményem - nagyon megtetszett, persze nem vagyok Alkonyat megszállot, de már én is a rajongók közé tartozok. Sajnos még nem láttam az utolsó részét, de majd nagyon szeretném látni.
2012. november 19. 20:23
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
Én ezen a héten nézem majd meg de akik látták azóta arról beszélnek hogy milyen volt... szóval annyira rossz nem lehet. Arra meg hogy ekkora siker lesz számítani lehetett!
2012. november 19. 20:27
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Könyörgöm... Magyarázza már el Nekem valaki mi ez a felhajtás, tömeghiszti e körül a film körül. Meyer mindvégig a Dracula-sztorikból "táplálkozott" szerintem a megírása során, egyediség nuku! És igen, olvastam az alkonyat könyveket.. Csak hogy lássuk mennyire sok a hasonlóság a két történet között:
-Draculának ugyanúgy volt egy halandó szerelme, Mina Murray.
-Dracula a történet végén ugyanúgy vámpírrá tette halandó szerelmét, hogy együtt élhessenek az idők végezetéig.
A másik meg: Csak Nekem tűnik fel, hogy a könyv minden fordulatot mellőz? Mindvégig tudni lehet, az első kötettől kezdve, hogy Bella Edward mellet köt ki, hiába van ott Jacob Black, Ő csak "töltelék", nem igazi rivális Edward számára...
-Draculának ugyanúgy volt egy halandó szerelme, Mina Murray.
-Dracula a történet végén ugyanúgy vámpírrá tette halandó szerelmét, hogy együtt élhessenek az idők végezetéig.
A másik meg: Csak Nekem tűnik fel, hogy a könyv minden fordulatot mellőz? Mindvégig tudni lehet, az első kötettől kezdve, hogy Bella Edward mellet köt ki, hiába van ott Jacob Black, Ő csak "töltelék", nem igazi rivális Edward számára...
2012. november 19. 20:35
Én még nem láttam de biztos vagyok benne h nem fogok csalódni.
2012. november 19. 20:42
|
|
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 26335 Csatolások: 2440635 Azonosító: 180890 offline
|
Ezene a listan szereplo filmek fele sem er fel annyira minde peldaul az ezelotti 10-15 eve gyartott Hollywoodi filmek. Mar rohognom kell azon, hogy ilyen Alkonyat es anyam kinya filmek lesznek a legsikeresebbek, megertem en kell a drama meg a szexi pasik, de konyorgom, lassan oda jutunk, hogy a filmek csak szexi pasikrol meg nyafogo kislanyokrol szol, es kosz de en ebbol nem kerek...
2012. november 19. 20:44
Én tegnap néztem meg a filmet és őszintén szólva annyire nem nyűgözött le, kivéve egy részt, amit azóta sem sikerült kivernem a fejemből. Ez a harci jelenet. Kiszámítható volt ugyan, de ennek ellenére is sikerült meglepniük, szóval az egy maradandó élmény számomra, a többi tipikus Alkonyat húzás volt. A történetnek csak annyit köszönhetek, hogy megismertem pár színészt, akik azóta a szívemhez nőttek, miattuk szenvedtem végig az utóbbi pár részt. Természetesen itt a farkasokról beszélek, ők voltak a történetben azok, akiket tényleg igazán értékelni tudtam és itt a farkas alatt elsősorban nem Jacobot értem, hanem például Leaht, aki azóta is az egyik legnagyobb kedvencem a történetben.
2012. november 19. 20:44
Akárki akármit mond,a végén az a "becsapós" rész zseniális lett. Mindenki csak lesett a moziteremben
2012. november 19. 20:48
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (idone @ 2012.11.19. 20:42)
Ezene a listan szereplo filmek fele sem er fel annyira minde peldaul az ezelotti 10-15 eve gyartott Hollywoodi filmek. Mar rohognom kell azon, hogy ilyen Alkonyat es anyam kinya filmek lesznek a legsikeresebbek, megertem en kell a drama meg a szexi pasik, de konyorgom, lassan oda jutunk, hogy a filmek csak szexi pasikrol meg nyafogo kislanyokrol szol, es kosz de en ebbol nem kerek...
Az ilyen listáknál érdemes figyelembe venni, hogy 10-15 évvel ezelőtt messze nem működött ilyen hatékonyan a forgalmazás. Emellett ott az infláció és a mozijegyek állandó drágulása. Ez a lista gyakorlatilag csak azt reprezentálja, hogy melyek azok a filmek az utóbbi 5 évben, amik a legtöbb hype-ot kapták, és képesek voltak ezt a reklámot profitra és nézőközönségre váltani.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. november 19. 20:50
Gergő kritikáját én is olvastam XD És nem mondd hülyeségeket. Tényleg sok hiba van a filmben, bár a végén, a becsapós rész szerintem is nagyon jó lett, az volt az egyetlen eseménydús rész a filmben. Azért annyira nem volt rossz, Renesmee nagyon édes kislány.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.