Selena Gomez jelenetet rendezett
2012. november 19. 17:23
|
|
Nikkiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 149860 offline
|
Kezd elegem lenni abból hogy minden második cikk arról szól hogy Selena hisztizik Justin meg lohol utána...egyszer szakítanak aztán kibékülnek és ez így megy majdnem hetente...egyszer döntsék el hogy mit akarnak aztán csókolom...
2012. november 19. 17:32
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Tündiii engem sem .-.
2012. november 19. 17:33
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
"Sokkolta a világot Justin Bieber és Selena Gomez szakítása" - hát, hogy őszinte legyek, engem nem sokkolt a hír. 
Amúgy első ránézésre a képen, olyan, mintha nem is Justin állna, hanem egy próbababa.
Amúgy első ránézésre a képen, olyan, mintha nem is Justin állna, hanem egy próbababa.
2012. november 19. 17:38
|
|
PANKAA2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.15. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 173482 offline
|
Minimanó94 írta:
"Sokkolta a világot Justin Bieber és Selena Gomez szakítása" - hát, hogy őszinte legyek, engem nem sokkolt a hír.
Egyetértek
Egyetértek
2012. november 19. 17:46
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Sokkolta a világot? SOKKOLTA?
Elég szomorú akkor, hisz inkább ilyeneken akadnak fent az emberek, de sok éhező afrikai gyereken, az állatkínzásokon és mindenféle brutális bűncselekményem nem?!
Tisztelet a kivételnek...
2012. november 19. 17:58
'Sokkolta a Világot'
Hát, nem tudom ki hogy van vele, de Én teljesen épp lelki állapotomba vagyok.
Hát, nem tudom ki hogy van vele, de Én teljesen épp lelki állapotomba vagyok.
2012. november 19. 17:58
Engem szó szerint nem sokkolt a hír... A sajtónak is most megvan a témája: 'miért?' De minek ezen rágcsálni ennyi ideig, szinte minden harmadik cikk a Jelenáról szól... Már nagyon kezdem unni.
Döntsék már el azok is, hogy együtt vannak, vagy szakítanak...
Döntsék már el azok is, hogy együtt vannak, vagy szakítanak...
2012. november 19. 18:01
És most századszorra is elmondom: ÚJRA EGYÜTT VANNAK!! A tegnapi díjátadó után kézenfogva sétálgattak...legyen már vége a drámának és fogja fel mindenki hogy minden újra a régi.<3
2012. november 19. 18:06
|
|
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline
|
'Sokkolta a világot'
Igen, biztosan, de eszerint én valami földönkívüli vagyok, akit nem lehet besorolni mások közé
Mellesleg ők az egészet csak azért csinálják, hogy a címlapon legyenek, mivel ahogy elnézem nincsenek megelégedve azzal, hogy naponta 50 idióta cikk jelenik meg róluk minden magazinban, nem, nekik 51 kell...
'Where is your glory now, people?', ha manapság EZ érdekli a 'világot'!?
'My generation will go down as the architects
Of contemporary disgust' -nem tudom, pontosan mit gondolhattak Ők, amikor évekkel ezelőtt megírták, DE nagyon is igazuk volt...sajna...
-A Proud Maggot
Igen, biztosan, de eszerint én valami földönkívüli vagyok, akit nem lehet besorolni mások közé
Mellesleg ők az egészet csak azért csinálják, hogy a címlapon legyenek, mivel ahogy elnézem nincsenek megelégedve azzal, hogy naponta 50 idióta cikk jelenik meg róluk minden magazinban, nem, nekik 51 kell...
'Where is your glory now, people?', ha manapság EZ érdekli a 'világot'!?
'My generation will go down as the architects
Of contemporary disgust' -nem tudom, pontosan mit gondolhattak Ők, amikor évekkel ezelőtt megírták, DE nagyon is igazuk volt...sajna...
-A Proud Maggot
2012. november 19. 18:09
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Kezd egy picit unalmassá válni ez a Selena - Justin ügy hiszen a szakítás mindennapos dolog. Több ezer tinivel megtörténik mégsem azoktól hangos a világ. Szerintem Selenának jobb Justin nélkül, nem tudom minek erőlkodik, hogy rendbehozza a dolgokat...
2012. november 19. 18:23
|
|
Directioner-1Dfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.23. Hozzászólás: 142 Csatolások: 138 Azonosító: 188173 offline
|
Justin mért nem fogja fel h VÉGEVAN??!!
Ennyi! Nem kell Selenát hibáztatni!
Ennyi! Nem kell Selenát hibáztatni!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: