Sokkolta a világot Justin Bieber és Selena Gomez szakítása, ám a miértekről nem sok derült ki eddig, viszont azt már tudjuk, hogy pár napja nagyon összevesztek, amikor újabb esélyt akarrtak adni kapcsolatuknak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez jelenetet rendezett
2012. november 19. 09:21
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
2012. november 19. 10:02
|
|
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 555 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline
|
húha
tényleg hatalmas jelenetet rendezet XD
tényleg hatalmas jelenetet rendezet XD
2012. november 19. 10:12
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Ez is olyan Kristen és Robert kapcsolat lesz?
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. november 19. 10:14
|
|
kolonicskrisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.26. Hozzászólás: 205 Csatolások: 0 Azonosító: 153921 offline
|
Megértem Sel-t. Justin hagyja már. Mindig Justin okozta a balhét köztük,szóval most már Sel megérdemelné a boldogságot!
2012. november 19. 10:18
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Micsoda kirohanás... Felállt az asztaltól, és kisétált az étteremből... Ne hívjuk ezentúl a következő Joan Jett-nek már..?
Bár inkább ne, mert az csúnyán sértő lenne arra a legendára nézve.
Egyébként már előre látom, hogy majd ebből a szappanoperából is lesz vagy 20 cikk, mint a Patiszon és a Pókerarc drámájából... :ohmy:
Egyébként már előre látom, hogy majd ebből a szappanoperából is lesz vagy 20 cikk, mint a Patiszon és a Pókerarc drámájából... :ohmy:
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. november 19. 10:37
ez miért hord izompólót? azt hiszi, hogy jó teste van? elárulok valamit: hát nincs
2012. november 19. 11:15
Igazán eldönthetnék már, hogy mi van, mert ez az egész Jelena-s cucc kezdd unalmas lenni, és gondolom ezzel nem csak én vagyok így.
2012. november 19. 11:25
ez a justin maga a megtestesült illem... figyelitek milyen udvariasan "maga elé engedi" selenát és milyen udvariasan "fogja neki az ajtót".
2012. november 19. 12:21
|
Horse1000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 228 Csatolások: 30 Azonosító: 187674 offline
|
hát... justinnak tényleg sokat jelent ez a kapcsolat... selena már adott neki esélyt. kiváncsi lennék, mi lehetett az a hatalmas dolog, ami miatt szakítottak, meg ami miatt selena faképnél hagyta justint.
2012. november 19. 12:27
|
|
Secretwish10új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 183477 offline
|
Igen. Justin egy kész gavallér. Én nem hiszem hogyha a barátnőmet vissza szeretném szerezni, akkor egy trikóban meg egy ilyen utcai sapkában tenném.Talán nem csak énekórákra kellene mennie hanem illemtanra is. Nagyon is ráférne már, hogy kicsit férfit faragjanak belőle.
2012. november 19. 12:54
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Ez az egész már kész agyrém,komolyan.Fogalmam sincs,h Justin miért rohangál állandóan utána.Ha valaki velem így viselkedik(finoman fogalmazva is bemutat),akkor utána mi a fenét is keresnék vele együtt az AMA afterpartyn?Ezt magyarázza már el nekem valaki...
A mai napig úgy tartom,h érdekből kezdtek el kavarni,más kérdés,h a jelek szerint Justin talán bele is zúgott Selenába.
Viszont abba lehetne hagyni ezt az egész drámázást,mert ez már kezd eléggé idegesítő lenni.Még nekem is,pedig én tényleg bírom Justint.
A mai napig úgy tartom,h érdekből kezdtek el kavarni,más kérdés,h a jelek szerint Justin talán bele is zúgott Selenába.
Viszont abba lehetne hagyni ezt az egész drámázást,mert ez már kezd eléggé idegesítő lenni.Még nekem is,pedig én tényleg bírom Justint.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.