Michelle Ryan @ Cockneys vs. Zombies Premiere [2012]
2012. november 27. 04:42
|
Koczyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.07. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 175046 offline
|
A képek még augusztus 23-án készültek az idei londoni FrightFest-en. Ott volt a Cockneys vs. Zombies világpremierje.
Volt szerencsém nekem is ott lenni. A teljes szereplőgárda bevonult a vetítés előtt, plusz a rendező, Matthias Hoene mesélt pár szót a filmről.
A film maga nagyon jó volt, régen röhögtem ennyit. De nemcsak én, hanem az egész mozi szakadt a nevetéstől szinte percenként. (Hozzáteszem, hogy a nézőtér fele benne volt a zombistatisztaként, így volt nagy sikítás meg nevetés, amikor valaki felismerte magát.)
A jegyem érvényes volt a vetítés utáni kérdezz-felelekre a színészekkel, meg az afterpartyra is, így oda is elnéztem. (Legnagyobb sajnálatomra azonban Michelle egyikre sem maradt, így vele nem tudtam beszélgetni. Viszont egy héttel később találkoztam vele újra, és akkor úgymond pótoltuk a dolgot.)
Volt szerencsém nekem is ott lenni. A teljes szereplőgárda bevonult a vetítés előtt, plusz a rendező, Matthias Hoene mesélt pár szót a filmről.
A film maga nagyon jó volt, régen röhögtem ennyit. De nemcsak én, hanem az egész mozi szakadt a nevetéstől szinte percenként. (Hozzáteszem, hogy a nézőtér fele benne volt a zombistatisztaként, így volt nagy sikítás meg nevetés, amikor valaki felismerte magát.)
A jegyem érvényes volt a vetítés utáni kérdezz-felelekre a színészekkel, meg az afterpartyra is, így oda is elnéztem. (Legnagyobb sajnálatomra azonban Michelle egyikre sem maradt, így vele nem tudtam beszélgetni. Viszont egy héttel később találkoztam vele újra, és akkor úgymond pótoltuk a dolgot.)
1 felhasználónak tetszik:
Kazuo
2012. november 27. 14:08
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (Koczy @ 2012.11.27. 04:42)
A képek még augusztus 23-án készültek az idei londoni FrightFest-en. Ott volt a Cockneys vs. Zombies világpremierje.
Hát szerencsés vagy!
2012. november 29. 13:57
|
Koczyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.07. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 175046 offline
|
Idézet (Kazuo @ 2012.11.27. 14:08)
Hát szerencsés vagy!
Nekem a film nem nagyon tetszett...
Olyan szempontból vagyok nagyon szerencsés, hogy több mint 1 éve már Londonban élhetek. (Meg az is óriási szerencse, hogy Michelle pont olyan jófej, mint amilyennek elképzeltem.
A FrightFest az igazából már "csak" annyi volt, hogy vettem rá jegyet.
A film meg hát nem tetszhet mindenkinek. (Nincs olyan film, ami mindenkinek bejön.) Én nyilván kicsit más szemmel néztem, mert itt élek és a eleve a forgatási helyszínek felén én is jártam, és mókás azért ezt filmen látni.
Amúgy ha esetleg egy évvel korábban költöztem volna ki, tuti én is elmentem volna zombistatisztának a filmbe.
1 felhasználónak tetszik:
Kazuo
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.