Starity

Michelle Ryan @ Cockneys vs. Zombies Premiere [2012]

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. november 19. 08:12 #1
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Néhány kép. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. november 27. 04:42 #2
Koczy
Koczy
új tag
Hozzászólás: 20
Csatolások: 0
Azonosító: 175046
A képek még augusztus 23-án készültek az idei londoni FrightFest-en. Ott volt a Cockneys vs. Zombies világpremierje.
Volt szerencsém nekem is ott lenni. A teljes szereplőgárda bevonult a vetítés előtt, plusz a rendező, Matthias Hoene mesélt pár szót a filmről.
A film maga nagyon jó volt, régen röhögtem ennyit. De nemcsak én, hanem az egész mozi szakadt a nevetéstől szinte percenként. (Hozzáteszem, hogy a nézőtér fele benne volt a zombistatisztaként, így volt nagy sikítás meg nevetés, amikor valaki felismerte magát.)

A jegyem érvényes volt a vetítés utáni kérdezz-felelekre a színészekkel, meg az afterpartyra is, így oda is elnéztem. (Legnagyobb sajnálatomra azonban Michelle egyikre sem maradt, így vele nem tudtam beszélgetni. Viszont egy héttel később találkoztam vele újra, és akkor úgymond pótoltuk a dolgot.)
1 felhasználónak tetszik: Kazuo
2012. november 27. 14:08 #3
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Idézet (Koczy @ 2012.11.27. 04:42)
A képek még augusztus 23-án készültek az idei londoni FrightFest-en. Ott volt a Cockneys vs. Zombies világpremierje. 
Volt szerencsém nekem is ott lenni. A teljes szereplőgárda bevonult a vetítés előtt, plusz a rendező, Matthias Hoene mesélt pár szót a filmről.
A film maga nagyon jó volt, régen röhögtem ennyit. De nemcsak én, hanem az egész mozi szakadt a nevetéstől szinte percenként. (Hozzáteszem, hogy a nézőtér fele benne volt a zombistatisztaként, így volt nagy sikítás meg nevetés, amikor valaki felismerte magát.)
A jegyem érvényes volt a vetítés utáni kérdezz-felelekre a színészekkel, meg az afterpartyra is, így oda is elnéztem. (Legnagyobb sajnálatomra azonban Michelle egyikre sem maradt, így vele nem tudtam beszélgetni. Viszont egy héttel később találkoztam vele újra, és akkor úgymond pótoltuk a dolgot.)

Hát szerencsés vagy! smileeee.gif Nekem a film nem nagyon tetszett...
2012. november 29. 13:57 #4
Koczy
Koczy
új tag
Hozzászólás: 20
Csatolások: 0
Azonosító: 175046
Idézet (Kazuo @ 2012.11.27. 14:08)
Hát szerencsés vagy! smileeee.gif Nekem a film nem nagyon tetszett...

Olyan szempontból vagyok nagyon szerencsés, hogy több mint 1 éve már Londonban élhetek. (Meg az is óriási szerencse, hogy Michelle pont olyan jófej, mint amilyennek elképzeltem. smileeee.gif )
A FrightFest az igazából már "csak" annyi volt, hogy vettem rá jegyet.

A film meg hát nem tetszhet mindenkinek. (Nincs olyan film, ami mindenkinek bejön.) Én nyilván kicsit más szemmel néztem, mert itt élek és a eleve a forgatási helyszínek felén én is jártam, és mókás azért ezt filmen látni.
Amúgy ha esetleg egy évvel korábban költöztem volna ki, tuti én is elmentem volna zombistatisztának a filmbe. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Kazuo
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok