nem értem,minek erőlteti az éneklést,mikor nem megy neki.
X-Faktor: búcsúzott a Like
2012. november 18. 13:19
|
|
LadyBarbieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.18. Hozzászólás: 27 Csatolások: 2 Azonosító: 189909 offline
|
Adtam Miki véleményét,miszerint tényleg nem nekik kellett volna kiesni,ha nem például a Zámbónak,akinek se hangja,se tehetsége.
2012. november 18. 13:24
|
|
Vivyy22~کŧụьь๑гŋ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 2028 Csatolások: 143 Azonosító: 169884 offline
|
Egyáltalán nem is nekik kellett volna párbaozni,hanem ennek a Zámbónak meg a Stone-nak.Hogy bírnak ezek bennmaradni,hiszen azt a Krisztiánt egy negyed ország utálja.A Like nagyon jó volt,szerettem őket,meg Dávidot is bírom,hajrá Timi,Dávid,Gergő!!
2012. november 18. 13:27
|
|
HermioneGrangerfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 156555 offline
|
Nem a like-nak kellett volna kiesnie... szeretem Szabó Dávidot, de a párbajdala elég borzalmas volt. És igaza volt a Mikinek, mert azért nem nekik kellett volna ott állnia. Úgy veszem észre, hogy ez a Zs nem semlegesen írja a cikkeket. Olvastam, s néhány helyen annyi utálat volt benne, hogy csak néztem...
1 felhasználónak tetszik:
Vivyy22
2012. november 18. 13:29
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
Még mindig nem a kedvencem a like,és mint ez előttem szólók is mondták Zámbónak kellett volna hazamenni! Dávidot pedig imádom,nem is értem hogy hogy került oda?! Stone,Zámbó még mindig ott van amit nemtudok felfogni hogy miért? ÉS már Zámbónak rég kikellett volna esnie miatta esnek ki a jó énekesek! Hajrá Dávid!
2012. november 18. 13:45
igaza volt Mikinek nem nekik kellett volna ott állniuk!
2012. november 18. 13:47
|
|
Lilla2 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 425 Azonosító: 139586 offline
|
Végre kiestek, nagyon örülök neki, sosem voltak szimpatikusak, a hangjuk sem túl jó. De Szabó Dávid sem valami nagy kedvencem, viszont a párbajdala nagyon tetszett, tényleg nagyon jó hangja van, de azért van abbban valami hogy az előadásai unalmasak.
2012. november 18. 13:57
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Könyörgöm, ZÁMBÓ? SZTÓN? Ezek vannak bent, miközben olyan tehetségesek esnek ki, mint a LIKE? Két szó, b*ssz*k meg.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. november 18. 13:59
A végén még Zámbó Krisztián fogja megnyerni az X-Faktort.
2012. november 18. 14:00
Sajnálom őket! nem nekik kellet volna kiesniük.
2012. november 18. 14:11
|
|
RedArmyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.19. Hozzászólás: 312 Csatolások: 5 Azonosító: 23353 offline
|
Szégyen ez a műsor! Malekon kívül nem ért egyik sem a zenéhez! Zámbónak a válogatóról nem kellett volna tovább jutni, nem hogy kiejteni a jó énekeseket miatta! Elhitetik ezzel a majommal hogy képes valamire, pedig NEM!! Maradjon csak Zámbó Árpiékkal és menjenek az apja számaival haknizni! Szégyenthoz Jimmy nevére, elgondolkozhatna!
2012. november 18. 14:30
|
|
Voyager76új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.19. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 58510 offline
|
Mirakaras: Zámbó Krisztiánt a döntőbe sem lett volna szabad bejuttatni, de hát apuci ott áll mögötte és osztja a milliókat! Közben olyanok esnek ki, mint a Like és Lass Bea! Téved, aki azt hiszi, hogy a nézők szavazatai itt valamit is számítanak! Plusz olyan dolgokat hallottam egy olyan ismerősömtől, aki bejutott a táborba, hogy már hányingerem van ettől az egésztől. A győztes már egész biztosan megvan, elhiszitek?
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.