X-Faktor: búcsúzott a Like
2012. november 18. 12:22
|
|
missbebyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.15. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 183607 offline
|
mindenki tudja, hogy Olàh Gergő az aki megérdemli az első helyet.ésindenki tudja hogy ùgysem ő fogja megnyerni...sajnos.
egxik előttem szolónak igaza van.nem utállattal kell cikket írni.szerintem is krisztián javult.nem azt mondom hogy hű de jó,de javult.az rtl meg ùgyis eléri majd hogy kiessen a finálé elött.ugyis mindig megvan rendezve.az elsőt sem a Vastag gyereknek kellett volna megnyernie.tucat hangja van annak is.nikolasznak kellett volna az elsőnek lennije,azt is.mindenki nagyol jòl tudta.
egxik előttem szolónak igaza van.nem utállattal kell cikket írni.szerintem is krisztián javult.nem azt mondom hogy hű de jó,de javult.az rtl meg ùgyis eléri majd hogy kiessen a finálé elött.ugyis mindig megvan rendezve.az elsőt sem a Vastag gyereknek kellett volna megnyernie.tucat hangja van annak is.nikolasznak kellett volna az elsőnek lennije,azt is.mindenki nagyol jòl tudta.
2012. november 18. 12:38
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Dávid szedheti is a sátorfáját, a Like pedig nagyon ügyes volt.
Este megnéztem a Cool tv-n az After X-et, ahol ott alul az üzenőfalnál sok-sok ember szapulta a Krisztiánt, hogy neki kellett volna megint kiesnie - persze jogosan feltételezik ezt.
Oláh Gergő hozta a formáját, jó volt.
A Neo fellépésének meg annyira örültem.
Ledöbbentem, amikor a színpadon láttam őket.
Este megnéztem a Cool tv-n az After X-et, ahol ott alul az üzenőfalnál sok-sok ember szapulta a Krisztiánt, hogy neki kellett volna megint kiesnie - persze jogosan feltételezik ezt.
Oláh Gergő hozta a formáját, jó volt.
A Neo fellépésének meg annyira örültem.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. november 18. 12:43
|
|
SweatDreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 127 Csatolások: 36 Azonosító: 183352 offline
|
de olyan vicces hogy mindenki zámbót akarja kiejteni akkor mit keres még ott?
már szerintem szégyen hogy ilyen jó énekesek vagy legalább is jobbak mint zámbó kiesnek. én tiszeletben tartom hogy apukája híres de ettől függetlenül neki nem kéne az x-faktor színpadán állnia.
2012. november 18. 12:44
|
|
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline
|
Ez felháborító hogy egy Stone meg egy Zámbó akiknek SEMMI TEHETSÉGÜK nincsen mit keresnek ott és kiejtetnek ilyen jókat .
Imádtam Malek Miklos beszólását Zámbókának
" Krisztián van egy jó meg egy rossz hírem
a jó hogy ez jobb volt mint múltkori
a rossz HOGY EZ MÉG MINDIG NEM ELÉG AZ X-FAKTOR SZÍNPADÁRA " Teljesen egyetértek vele .Nem tudom mit keres itt Stonal az élen .MÁR RÉG KI KELLETT VOLNA ESNIÜK . Az én kedvenceim Adél♥Timi♥Gergő♥és Dávid♥
Imádtam Malek Miklos beszólását Zámbókának
" Krisztián van egy jó meg egy rossz hírem
a jó hogy ez jobb volt mint múltkori
a rossz HOGY EZ MÉG MINDIG NEM ELÉG AZ X-FAKTOR SZÍNPADÁRA " Teljesen egyetértek vele .Nem tudom mit keres itt Stonal az élen .MÁR RÉG KI KELLETT VOLNA ESNIÜK . Az én kedvenceim Adél♥Timi♥Gergő♥és Dávid♥
2012. november 18. 12:47
|
|
DettiWiliamsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.16. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 180495 offline
|
Hát... esne ki a francba .!
2012. november 18. 12:48
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
o.o jó nekik most mondjak erre? xd úgyse néztem..
2012. november 18. 12:49
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Eddig néztem de most már végképp abbahagyom mert tényleg egy nagy csalás amikor ilyenek esnek ki, hogy Fehér Zoli és a Like, a Zámbó meg a Stone féle borzalmak meg bent maradnak...
2012. november 18. 12:51
|
|
Patyó12Mrs. Lautner |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 10 Azonosító: 156581 offline
|
ez mi már?! -.-"
felháborító! egyáltalán nem nekik kellett volna kiesniük, és Fehér Zolinak sem szabadott volna a múlthéten. Zámbó mit keres még ott?! Stone-t még úgy ahogy el lehet viselni, de Krisztiánt...
felháborító! egyáltalán nem nekik kellett volna kiesniük, és Fehér Zolinak sem szabadott volna a múlthéten. Zámbó mit keres még ott?! Stone-t még úgy ahogy el lehet viselni, de Krisztiánt...
2012. november 18. 12:54
|
|
Selly 13bellathorne.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 698 Azonosító: 133827 offline
|
Ebben az adásban három ember nagyon alul teljesített. A Like - igen most ők is rosszak voltak - Zámbó meg Stone. Na most ezek közül felőlem akármelyik mehetett volna párbajozni. Kiesni viszont eggyértelműen Zámbó mehetett volna haza. (Borzalmas volt amit leművelt) Én már csak azt nem értem, ha ennyi ellendrukkere van a hangnélkülinke, ki juttatja tovább??
2012. november 18. 12:56
Borzalmas ez a széria, de ha Gergőt képesek kiejteni, nézni sem fogom..... tény hogy a like.jó volt és bent kellett volna maradniuk
2012. november 18. 12:56
|
|
olimpic girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 182430 offline
|
Fehér Zoli, Lass Bea, Like esnek ki??? Csobot Adél, Zámbó Krisztián és egyéb társaik maradnak bent?? ez a műsor már lassan nézhetetlen >< >< ezek után már nem kétséges, hogy a 2012-es X-Faktor egy rohadt nagy bundázás!!!!
2012. november 18. 12:58
nagyon nagyon nagyon nagyon szomorú voltam, amikor a Like-t küldték haza!!!!!!!!!
lehet, hogy teganp nem voltak a legjobba, de az azelőtti előadásokon 170%- kal teljesítettek!
...igen, és Selly13- mal egyetértek Zámbó Krisztián ,,továbbjutásával" :S...
janet7
2012. november 18. 13:15
|
|
Scar Tissue 908új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 143632 offline
|
Az ,hogy a műsor bunda azt az elejétől lehetett tudni de , hogy ekkora van még ember egyáltalán aki elhiszi h itt a hang számít ? A vérnyomásom az egekbe nőtt mikor láttam h, a LIKE kiesett mostmár nem is nézem a műsort eddig is csak miattuk. Elképesztő h, ilyen sok silány hangú ember meg még bent van gondolok elsősorban a nyávogós hangú DÁVIDKÁRA meg a KRISZTIÁNRA és ne felejtsük ki STONE-t sem ők még a mentorok házába való bejutást sem érdemelték ki feltétlenül ennyi a véleményem erről a f*s műsorról
janet7
2012. november 18. 13:17
Ez így nem jó! A Like ott volt a legjobbak között! Nem értem, hogy az emberek miért nem tudják elfogadni a csapatokat! A csajok nagyszerűek voltak, nem kellett volna kiesniük! Szabó Dávidot egyértelműen védik, hiszen színészembernek kell tudnia énekelni.
janet7
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.