X-Faktor: búcsúzott a Like
2012. november 18. 11:36
|
|
marica099új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.03. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 166532 offline
|
Nem nekik kellett volna kiesni ,hanem Zámbó Krisztiánnak ,itt lenne az ideje ,hogy észrevegye ,hogy egy forintot sem ér ,még én is jobban éneklek!!Imádtam a Liket!!
2012. november 18. 11:45
|
|
ercsi2000|Undead Army| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 1741 Csatolások: 50 Azonosító: 135409 offline
|
Én mér 2 éve nem nézek se X-faktort,se Megasztárt,semmi hasonlót,de ebből a cikkből kb. megismertem az összes versenyzőt.Nagyon jó a megfogalmazás,és érezni benne az őszinteséget.
Gratulálok a szerzőnek!
Gratulálok a szerzőnek!
2012. november 18. 11:46
|
|
Tünde Rúszóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 189830 offline
|
nem nekik kelet vólna kiesni e ha nem krisztián nak .....Kriszián Húzzon Hazza xD
2012. november 18. 11:48
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
Dávidnak kellett volna kiesni,a lányoknak erőteljesebb volt a hangja együtt is,de külön-külön is
2012. november 18. 11:54
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
Nemááááááár
ők voltak a kedvenceim... nem nekik kellett volna kiesniük -.-" most már végképp nincs miért néznem az x-faktort..
2012. november 18. 11:56
|
|
eszter2000vúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.17. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 186192 offline
|
nekem is ők voltak a kedvenceim inkább a Szabó Dávidnak kellet volna kiesnie csak a Ferónak van izlése?!
2012. november 18. 12:05
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
egyszer egy Cher Lloyd dalt úgy elcsesztek, már vártam is hogy kiessenek végre:DDDDD
2012. november 18. 12:06
Én örülök neki, hogy kiestek. És nem csak azért, mert így Dávid folytathatja a versenyt, hanem mert sosem voltak különösebben nagy kedvenceim. Egyébként egyetértettem Malekkel mikor azt mondta, nem nekik kéne párbajozni. Zámbó mikor esik már ki végre? Semmi keresnivalója nincs ott.
Tegnap nálam megint Oláh Gergő vitte a prímet. Hihetetlen az a srác. Adél is nagyon tetszett, szerintem jól állt neki az a dal. Dávidnak nem volt jó a dalválasztás, nem tetszett igazán, ettől függetlenül még mindig az egyik legnagyobb kedvencem. Antal Timi most nem tetszett, én majdnem elaludtam a produkcióján. Stone sem nyűgözött le igazán, a Like-ot sosem szerettem, Zámbó Krisztiánról meg nincs szalonképes véleményem.
Tegnap nálam megint Oláh Gergő vitte a prímet. Hihetetlen az a srác. Adél is nagyon tetszett, szerintem jól állt neki az a dal. Dávidnak nem volt jó a dalválasztás, nem tetszett igazán, ettől függetlenül még mindig az egyik legnagyobb kedvencem. Antal Timi most nem tetszett, én majdnem elaludtam a produkcióján. Stone sem nyűgözött le igazán, a Like-ot sosem szerettem, Zámbó Krisztiánról meg nincs szalonképes véleményem.
2012. november 18. 12:08
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Végre.
Mondjuk, tegnap a párbajdaluk tetszett, úgyhogy az alapján inkább Zámbókának vagy Stonenak kellett volna távoznia, bár tökmindegy, milyen sorrendben mennek el, csak essenek már végre ki mind.
Utána Dávid is essen ki, mert hiába szeretem, énekelni nemigen tud.
Gergő nyerje meg, Timi és Adél pedsig igazából mindegy, hogy hogyan "állnak sorba", de így még talán mondhatom is, hogy megérti nézni a műsort, hiába volt benne a sok tehetségtelen nyomi a top 12-ben, és dobták ki a jókat már az elején..
Gergő nyerje meg, Timi és Adél pedsig igazából mindegy, hogy hogyan "állnak sorba", de így még talán mondhatom is, hogy megérti nézni a műsort, hiába volt benne a sok tehetségtelen nyomi a top 12-ben, és dobták ki a jókat már az elején..
2012. november 18. 12:10
|
|
VeRaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.18. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 173721 offline
|
Like: Én szeretem őket, de nem a legjobbak a mezőnyben, most is ez volt.
Stone: Mi az hogy a nagy semmit????? Szerintem helyeske volt, bár azt a felszabadultságot teljesen hiányoltam.
Szabó Dávid: Jó sz*r volt a hangosítása! A hangja alig hallatszott! És tényleg unalmas volt, és a pasas is kezd unalmas lenni.
Antal Timi: NEM CSAK NÓRI ÉS MIKLÓS SÍRTA EL MAGÁT!!! Én is bőgte a képernyő előtt, és szerintem tele volt érzéssel!
Zámbó kölök: MIT KERES AZ MÉG BENT???? ÚRISTEN! Kösz Retek klub! De legalább van kiért nézni!
Csobot Adél: Nem is volt olyan rossz, mondjuk ebben a dalban nem lehetett túl sok mindent elrontani!
Oláh Gergő: Mint mindig! Tökéletes!
A párbajon csodálkoztam! Ezen az estén talán Zámbó kölök és Stone volt a leggyenguszabb, a cikkírónak ebben igaza is van! Én sajnálom a like-ot, jók voltak! De Timiért és Gergőért totál megéri nézni!
Stone: Mi az hogy a nagy semmit????? Szerintem helyeske volt, bár azt a felszabadultságot teljesen hiányoltam.
Szabó Dávid: Jó sz*r volt a hangosítása! A hangja alig hallatszott! És tényleg unalmas volt, és a pasas is kezd unalmas lenni.
Antal Timi: NEM CSAK NÓRI ÉS MIKLÓS SÍRTA EL MAGÁT!!! Én is bőgte a képernyő előtt, és szerintem tele volt érzéssel!
Zámbó kölök: MIT KERES AZ MÉG BENT???? ÚRISTEN! Kösz Retek klub! De legalább van kiért nézni!
Csobot Adél: Nem is volt olyan rossz, mondjuk ebben a dalban nem lehetett túl sok mindent elrontani!
Oláh Gergő: Mint mindig! Tökéletes!
A párbajon csodálkoztam! Ezen az estén talán Zámbó kölök és Stone volt a leggyenguszabb, a cikkírónak ebben igaza is van! Én sajnálom a like-ot, jók voltak! De Timiért és Gergőért totál megéri nézni!
2012. november 18. 12:13
na hogy az a zámbó gyerek meg hogyan jutott tovább???????
2012. november 18. 12:13
|
|
VeRaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.18. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 173721 offline
|
De am akkor már inkább a Like menjen, én is azt mondom, mert lealázták Kelly Clarkson - What Doesn't Kill You (Stronger) dalát hangilag, amiért a mai napig pikkelek rájuk!
2012. november 18. 12:15
|
|
LemonadeGagaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 154719 offline
|
Szerintem Adélnak jó hangja van,csak meg kell találni a hozzáillő dalokat.Zámbó Krisztián már a válogatón sem tetszett...azóta sem tudott újat,jobbat mutatni.A Like-nak még idő kellene ahhoz,hogy összeszokjanak,ne legyenek hamis hangok.Nekem a párbajon előadott daluk kifejezetten tetszett,együtt voltak,figyeltek egymásra,remek volt. Stone már régóta nem hozott semmi újat..remélem jövőhéten jobbat fog alakítani. A tegnapi műsör legjobb versenyzője Oláh Gergő volt..egyszerűen hihetetlen hangja van,jól mozog színpadon.Most egyik versenyzőt sem állt szándékomban szidni..ez csak egy vélemény volt a sok közül:)
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: