X-Faktor: búcsúzott a Like
2012. november 18. 10:26
|
|
lili9906525új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.13. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 158177 offline
|
Komolyan... Zámbó Krisztián miért nem megy haza?
2012. november 18. 10:29
|
|
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline
|
Megkérdezhetném,hogy miért nem lehet a cikkírót megtalálni?
Mert ugyan én egyetértek vele,de mondjuk Stone vagy Krisztián,vagy esetleg Adél rajongóinak ez nem eshet valami jól;)
És egyébként is,egy újságíró ne mutass ki saját ellenszenvét az írt személyekek ellen!Nem bántás!
És egyébként is,egy újságíró ne mutass ki saját ellenszenvét az írt személyekek ellen!Nem bántás!
2012. november 18. 10:32
nagyon nem igazsagosak mert nem onekik kellet volna kiesni a Stone vagy a Krisztiannnak kellet volna meneie
2012. november 18. 10:36
|
|
Diccavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.30. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 185112 offline
|
Seninek nem esik le,hogy miért nem küldik haza Krisztiánt?!Ha senkinek nem akk én meg mondom!Erről az egész szavazos dolognak semmi értelme mert a Tv-sek döntik el,hogy ki menyen haza(az egész előre van tervezve)csak azért van mert ebből van a pénz(azért 350Ft egy sms) és mivel sok ember szerette Zámbó apját ezért Krisztiánra szavaznak!Ezért a Tv-sek ben tartják mert több lesz a pénz.
2012. november 18. 10:38
|
|
dorakomondivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 171303 offline
|
szánalmas és nevetséges ez az egész x-faktor! olyanok nem jutottak be eleve az élő show-ba akik IGAZÁN megérdemelték volna.ehelyett egy rakás tehetségtelen, szerencsétlen pojáca ugrabugrál szombat esténként a tv-ben. már csak a poén kedvéért is érdemes nézni ezeket az idiótákat.mindezek után felmerül bennem a kérdés hogy mégis hogy volt ennyi önbizalmuk a SEMMIRE hogy ki merjenek állni ország-világ elé így? és ezekből lesz celeb. naaaaagy magyar sztárocskák. GRATULÁLOK
színvonal a béka segge alatt
2012. november 18. 10:39
|
|
Directioner-1Dfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.23. Hozzászólás: 142 Csatolások: 138 Azonosító: 188173 offline
|
Szeretem a lájkot de Szabó Dávid sokkal jobb! Már Bocsi csajok de sztem jobb így!
2012. november 18. 10:45
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
komolyan már nekem is elegem van ebből a cikkíróból! Mi az hogy Timi nem színpadi egyéniség? Ez hülyeség..
Stone túlsúlyos meg ilyenek...nem kéne másokat szidni
2012. november 18. 10:48
|
|
sziebertdvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.30. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 181918 offline
|
és én is bucsuztam a képernyő és az x faktor nézéstől !!! nekem azt senki ne probálja bemesélni hogy a zámbo meg a stone jobb votl a likénél!!! ez az egész levan bundázva de engem rohadtzul nem érdekel már igy is hatalmas rajongojuk vagyok de az x faktor nézés nekem ennyi volt puszi szeretlek titeket like <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
2012. november 18. 10:48
|
|
Muffin00DEADINSIDE |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 1246 Csatolások: 5 Azonosító: 184856 offline
|
szerintem nem nekik kellet volna párbajozni és nem a Like-nak kellet volna kiesni hanem Krisztiánnak akit csak az apja miatt tartanak bent mert azt még én is hallom hogy hangja semmi!!!
2012. november 18. 10:59
Ha eljutunk addig ha az utolsó 3-ba bejut és timivel párbajozik és timi kiesik akkor fejbe lövöm magam (de csak zámbó után)
2012. november 18. 11:01
Nem is Dávidnak és nem is a Like-nak kellett volna kiesnie,hanem Zámbó Krisztiánnak!Ő nem érdemli meg,hogy bent legyen.Igaza volt Mikinek:Nem nekik kellett volna ott állniuk!
2012. november 18. 11:10
Kíváncsi vagyok mi lesz a vége. Nem nekik kellett volna párbajozni ez tény és való.
2012. november 18. 11:13
Kezd már nagyon idegesíteni krisztiánka. Oké, hogy rokonok, Jimmy-rajongók vagy isten tudja kik szavaznak rá, de akkor azok nincs fülük? Én lenémítottam a tv-t miközben ment a produkciója, de még úgyis alig bírtam elviselni. Botrány, amit művel, igaza volt Maleknak, hogy messze nincs azon a szinten, amin az összes többi versenyző, majd a párbajnál is egyetértettem vele, amikor azt mondta egyáltalán nem a Like-nak és Dávidnak kellene ott állnia. Sajnálom a csajokat, tényleg tehetségesek voltak. Ha jövő héten se Zámbó fog kiesni, hanem egy nála tehetségesebb énekes, én szerintem befejezem a műsor nézését. Gergő előadását meg majd visszanézem a YouTube-on.
2012. november 18. 11:20
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
én nem bírom az ilyen műsorokat... de azért néha jó nézni.. ha unalom van.. azaz nem igazán néztem xD a lényeg az hogy szerintem ők jók.. csak egy két hangot mindig hamisan énekeltek.. de sztem ők jók.. és Krisztián még mindig bennt van a ringben? akkor ez az x faktor kamu
2012. november 18. 11:31
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Remek, megint olyanok álltak ott akik nem érdemelték meg, hogy ott álljanak a párbajozók közt. A Csobot Adélka már nyugodtan elhúzhatna,csak rontja a levegőt és egyre irritálóbb személyiség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: