X-Faktor: búcsúzott a Like
2012. november 18. 09:43
Szerintem se nekik kellet volna azért halgasák meg a Zámbó Krisztián-t meg a Like-ot !!! Nem is tudom mit keres még az x-factorba Zámbó !!
1 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.
2012. november 18. 09:44
|
|
szilágyi szilviúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.04. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 187123 offline
|
stone-nak vagy krisztiánnak kéne már kiesnie...mindig a jobbak esnek ki miattuk ez szemétség!!
Nórii. SelFan.
2012. november 18. 09:50
|
|
PetraOneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 189823 offline
|
Nyomorult Zámbó Kristián :@
Nórii. SelFan.
2012. november 18. 09:53
Már nagyon elegem van abból,hogy egyre jobbak esnek ki Krisztián és Stone miatt
Nórii. SelFan.
2012. november 18. 09:58
Nagyon sajnálom Őket!
Dávid, is nagyon jó énekes,sőt. De én azokat a lányokat nagyon szerettem/szeretem. Annak a nyomorult Zámbó Krisztiánnak kellene már végre kiesnie. Igaza volt Malek Miklósnak, nem az X-Factor színpadára való, egyáltalán nem.
Feró pedig a végén kimondta a lányoknak:. Megmondtam, hogy nincs igazság. És ez így is van.
2012. november 18. 10:06
Én tudtam hogy a Like fog kiesni pedig szerintem ők voltak az egyik legjobbak a versenyben talán még Antal Timi a másik aki jó de a többi egy nagy rakás sz*r. De a csapatoknak mindenféleképpen ki kell esni mert sokba kerülne az RTL-nek ha csapat nyerné meg. Különben meg úgyis Zámbó fogja megnyerni ezt előre megmondhatom.
2012. november 18. 10:08
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Ismét egy személyes jellegű cikk, aminek nem örülök, bármennyire is értek vele egyet.
Gergő megint tökéletes volt. Ez a 'nem mutattad meg magad több stílusban' elég gyenge kifogás volt Ferótól. Gergő egyedül több stílust mutatott be, mint a többi versenyző összesen. Egyszerűen már nem tudnak mit kitalálni.. Remélem jövőhéten lenyom Ferónak valami AC/DC-t, de úgy, hogy félre álljon a mentor szája.
Stone és Zámbóka nem oda való, azt sem értem, hogy hogyan kerültek be.
Antal Timinek meseszép hangja van. Komolyan meghallgatnék tőle egy Whitney dalt... Csak jobb lehet, mint Radics Gigi anno.
Gergő megint tökéletes volt. Ez a 'nem mutattad meg magad több stílusban' elég gyenge kifogás volt Ferótól. Gergő egyedül több stílust mutatott be, mint a többi versenyző összesen. Egyszerűen már nem tudnak mit kitalálni.. Remélem jövőhéten lenyom Ferónak valami AC/DC-t, de úgy, hogy félre álljon a mentor szája.
Stone és Zámbóka nem oda való, azt sem értem, hogy hogyan kerültek be.
Antal Timinek meseszép hangja van. Komolyan meghallgatnék tőle egy Whitney dalt... Csak jobb lehet, mint Radics Gigi anno.
janet7
2012. november 18. 10:14
|
|
Miss Vettelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 236 Csatolások: 15 Azonosító: 154549 offline
|
Na jó... nekem elegem van ezekből a negatív, fikázós jellegű cikkekből!!! Eléggé nagy bátorságra vall "külsőleg jellegtelen"-nek nevezni Szabó Dávidot, ahogyan az sem igaz, hogy "Timi nem átütő színpadi egyéniség". A cikkből süt a burkolt utálata/elítélése Csobot Adélnak, csak azért, mert megcsinál egy fergetes showt! Egyedül az Ildi mentoráltjaira vonatkozó résszel értettem egyet, illetve azzal, hogy egyááltalán nem annak kellett volna párbajoznia, aki tette, meg az is igaz, hogy mindkét párbajozó elég jól odatette magát,de tény, hogy Dávidnak még sokáig itt a helye,bármennyire nem is szimpatizál vele a mélyentisztelt cikkíró........
2012. november 18. 10:18
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Szerintem nem nekik kellet volna kiesniük, egyértelműen Zámbónak. Szerintem ismételten elszúrta a dalát.. nem értem mit keres még bent..
Nórii. SelFan.
elegem van abból , hogy a jók esnek ki a h*lye Zámbócska miatt -.- """ :@
Nórii. SelFan.
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
nem nekik kellett volna párbajozni,hanem Zámbókának -.-"
Nórii. SelFan.
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Bírtam őket, de egyszer úgyis ki kellett volna esniük, mivel hárman vannak és csapat még sosem nyert.
2012. november 18. 10:19
Komolyan mondom, már elegem van ebből a cikkíróból, már bocsánat! Mi az hogy Stone túlsúlyos?! Ekkora ökörséget Istenem ....
Amúgy nagyon sajnálom a Like-ot, GErgő után Ők voltak a favoritok...
Amúgy nagyon sajnálom a Like-ot, GErgő után Ők voltak a favoritok...
2012. november 18. 10:21
|
|
blanka64visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.30. Hozzászólás: 241 Csatolások: 32 Azonosító: 186944 offline
|
Sajnálom őket !!
Kieshetne már az a Krisztián!!
Kieshetne már az a Krisztián!!
Nórii. SelFan.
2012. november 18. 10:24
|
|
selena gomez55új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 184594 offline
|
pedig úgy szeretem öket:(
és ki eshetene Zámb Krisztinán!
és ki eshetene Zámb Krisztinán!
Nórii. SelFan.
|
|
K.Zsuzsi1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 182621 offline
|
Szegények, pedig ők voltak a legjobbak
nagyon sajnálom őket
Nórii. SelFan.
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Kicsit túlzott ez a kritika. Egyedül Oláh Gergő becsületébe nem kavart bele. Ha csatolnánk az Antal Timiről leírtak mellé a videót, nagyon igazságtalan lenne az a nem igazán átütő színpadi egyéniség jelzés. Stone-nak is jóval több hangja van mint a Zámbó gyereknek, nem kellene egy lapátra tenni. Abban pedig biztosra fogadnék, hogy Krisztián volt benne az utolsó háromban a szavazatok állása szerint, mert az emberek nem hülyék és a hatodszorra megismételt nagy semmi után sok szavazatra már nem találhatott. Szívem szerint pedig Szabó Dávidnak adtam volna egy táj-tájt haza, mert féltettem volna Miklós helyébe az X-Faktort attól hogy ő nyerje meg.
2012. november 18. 10:25
|
|
Adul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 541 Csatolások: 1 Azonosító: 178786 offline
|
Kedves Zs!
Ha a személyes véleményeid alapján írsz cikket, inkább nyiss egy blogot, és akit érdekelnek a bántó megjegyzéseid, veled tart majd! Én nem kívánom továbbra is azt olvasni a kedvencemről, hogy nem színpadi egyéniség!
Köszönöm!
Ha a személyes véleményeid alapján írsz cikket, inkább nyiss egy blogot, és akit érdekelnek a bántó megjegyzéseid, veled tart majd! Én nem kívánom továbbra is azt olvasni a kedvencemről, hogy nem színpadi egyéniség!
Köszönöm!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.