X-Faktor: búcsúzott a Like
2012. november 18. 08:59
Stone meg a zámbó..pff róluk nincs mit mondani szánalom... Ebben az egészben csak a Like,Antal Timi és a Gergő tud énekelni. Remélem h a Like-nak kijönnek dalai,albumai mert biztos megvenném (L)
2012. november 18. 09:00
Annyira sajnálom őket, meg is könnyeztem a lányokat!
2012. november 18. 09:00
|
|
JustaCatvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 180 Csatolások: 0 Azonosító: 184790 offline
|
A Like dal választása borzalmas volt,ezért mentek párbajozni Dáviddal....Dávid elénekelget,de nem ő fogja megnyerni a versenyt.A párbajdalok tetszettek,de a Like jobb volt.Malek Miklósnak igaza volt nem nekik kellet volna ott állniuk,de szerintem az is benne volt ,hogy a lányokat küldi haza így már csak az ő két lánya van versenyben.Geszti Péternek is igaza volt Zámbóval kapcsolatban amíg ő bent van tehetséges énekesek esnek ki...........
2012. november 18. 09:03
|
|
Jane Gansta Smithúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 178948 offline
|
mostmár tényleg nem fogom nézni....
2012. november 18. 09:06
|
|
suzy1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 178338 offline
|
az x faktorban már sose lesz igazság... még a szavazatok megoszlanak, és a barom Jimmy rajongók szavaznak erre a nemmondomki kire.. na de majd ha csak 3an lesznek, mindenki egyhangúlag Timire és Gergőre fog szavazni,Jimmyfia meg úgy repül ki innen, hogy csak na.... csak ebben az egészben az a szar, h addig olyanok esnek ki , akik nem érdemlik meg... :|| -.-"
2012. november 18. 09:10
Krisztiánnak vagy stonenak kellet volna kiesni! Ez nem igazság!
2012. november 18. 09:17
úgy szerettem őket. a Krisztiánnak vagy a Stonnak kellet volna kiesni. annyira szurkoltam a Like-nak
2012. november 18. 09:17
X Factor már sosem lessz igazságos! Gesztinek meg igaza volt amíg Zámbó meg Stone benn vannak a tehetséges énekesek esnek ki. Nem nekik hanem ennek az előbb említett kettőnek kellett volna párbajozni!!
2012. november 18. 09:24
ezt nem hiszem el soha nem fog már ki esni Zámboo anyira inritál a hangja
2012. november 18. 09:29
nagyon jó cikk, titokzatos "Zs".
D Ez: "Majd rövidnek mondott, de kiadós szünet után..." szakadtam!! :,D Egyébként én sajnálom, hogy kiesett a Like, jó kis csapat volt... és tényleg nem nekik kellett volna párbajozniuk.
2012. november 18. 09:35
|
Horse1000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 228 Csatolások: 30 Azonosító: 187674 offline
|
Szerintem nem a Like-nak kellett volna kiesnie, majdnem minden előadásuk tetszik. Stone már rég kieshetett volna!! Persze, hogy a Dávidot tartják bent, hogy szegény Gesztinek ne csak egy versenyzője maradjon... A Like szerintem majdnem az idáig levő legjobb csapat volt!!! Egy csapat se jutott el nagyon idáig... Dávidot kéne kiejteni, unalmasak a dalai, tegnap a Kerek egészet iszonyat hamisan énekelte!!! És neki is olyan bamba képe van!!!
2012. november 18. 09:36
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Szerintem nem Szabó Dávidnak és a Like-nak kellett volna párbajozni.Nem tudom volna dönteni,hogy melyik menjen haza.Dávid és a Like is nagyon tehetséges és jó hangjuk van.Stone-nak és Zámbó Krisztiánnak kellett volna párbajozni és Krisztián most márt mehetne haza..Egyszerűen borzasztó.Tehetséges énekesek kiesnek, erre Ő még bent marad,azzal a semmi hangjával!Nagyon szurkolok Gergőnek.
2012. november 18. 09:37
|
Horse1000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 228 Csatolások: 30 Azonosító: 187674 offline
|
Amúgy tényleg... nem nekik kellett volna itt állniuk, hanem Stone-nak, meg... nem tom, Zámbónak. De ha már a Like és Dávid közül kell válaszatni, inkább Dávidot küldeném haza.
2012. november 18. 09:42
|
|
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline
|
Én ezt nemértem.. miért az ilyen jók esnek ki:O. Ott van az a Zámbó gyerek.. pff -.-". Szerintem tudjátok miről beszélek ! És az a Stone.. essenek már ki !
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: