na szóval akkor a versenyről is:
like vissza, a zámbó gyereket meg páros lábbal lerúgni a színpadról. neki is jobb lenne, egyre jobban izgul, egyre szarabb lesz. láthattátok, hogy a jamesbond-esti produkciónál is csak álarcban vállalták a táncoslányok. nehogy valaki felismerje őket...
stone szerintem igenis nagyon jó. csak most valahogy elfáradt a sok párbajtól.
én már majdnem el is felejtettem , miért utálom az adélt, olyan tűrhetően énekelt. de mikor megszólalt az egyedi, utánozhatatlanul cukiskodó stílusában, rögtön eszembe jutott.
timi és gergő csodálatos volt, róluk mást nem is lehet mondani.
én meg ezzel teszem tönkre a nyugalmam, hogy hülyén megfogalmazott cikkekről írok véleményt. jellemző.
X-Faktor: búcsúzott a Like
2012. november 17. 22:54
|
|
leyla113SummerKid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.13. Hozzászólás: 1096 Csatolások: 3 Azonosító: 180259 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.
2012. november 17. 22:56
|
|
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline
|
Most már tényleg elegem van az X-Faktorból. Nem igaz,hogy mindig a jók esnek ki és nem az olyan tehetségtelen senkik mint például Zámbó Krisztián. Hát mit keres még bent ?! Úristen semmi hangja nincs! Akkora egy csalás már ez az egész. Ilyen rossz éneklést sem hallottam mint még ami neki van! Remélem a következő adásban már ő esik ki. El sem bírom képzelni,ki az aki szavaz Krisztiánra. Felesleges,mert az ilyenekből nem lesz sztár..- remélem.
Nórii. SelFan.
2012. november 17. 22:57
|
|
gillanyi13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 27 Azonosító: 64594 offline
|
Már ideje volt... tök hamis mindegyik. -.-
most Stone és Krisztián szerintem sokkal jobbak voltak, de igazság szerint nekem Gergő és Timi a favorit. Szabó Dávidot sem értem h miért van még bennt amúgy...
most Stone és Krisztián szerintem sokkal jobbak voltak, de igazság szerint nekem Gergő és Timi a favorit. Szabó Dávidot sem értem h miért van még bennt amúgy...
2012. november 17. 23:00
|
|
kikijo18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.16. Hozzászólás: 267 Csatolások: 0 Azonosító: 180479 offline
|
Hát én nem értetem egyet mikor a like ment párbajozni szerintem a Krisztiának kellet volna ... Mikinek nagyon nagy igaza volt "nem nekik kéne itt álniuk" szertintem se .. nekem amit énekel a Mileytól katasztrófális hamis volt a Dávid .. ô tudj jobban is énekelni ... na mindegy ... Remélem kôvetkezôre a Krisztián esik ki ... -.-"
Nórii. SelFan.
2012. november 17. 23:00
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Én nagyon szeretem őket,nem nekik kellett volna kiesniük,igazságtalan ez az egész.Dehát mit is vártam?
Nórii. SelFan.
2012. november 17. 23:01
|
Noncsi868új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.08. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 145059 offline
|
még mindig nem hiszem el..... :'( (L) A legjobbak voltak, nem nekik kellett volna ott állni és hazamenni.
Nórii. SelFan.
2012. november 17. 23:01
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Sajnálom őket.. Szerintem a versenyben sokkal joban énekeltek, mint Dávid. Vagy ha a mentorok ebben nem voltak biztosak a közönségre kellett volna hagyni.
Nórii. SelFan.
2012. november 17. 23:05
A sokadik hülye döntés!! És a Zámbó még mindig bent van
-.-"
Nórii. SelFan.
2012. november 17. 23:08
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
fel vagyok háborodva,nem a Likenak kellet volna kiesnie hanem vagy Zámbónak vagy Stonenak mert most ok voltak a leggyengébbek
egyetértek Noncsi868
egyetértek Noncsi868
Nórii. SelFan.
2012. november 17. 23:15
|
|
dorii_TVDDowner™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 1755 Csatolások: 1686 Azonosító: 184868 offline
|
Kiakadtam mikor kimondták továbbjutónak Krisztián meg Stone nevét. Nem a csajoknak kellett volna kiesni.
Nórii. SelFan.
2012. november 17. 23:22
|
|
Veniiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 156831 offline
|
Bunda az egész, Krisztiánnak bejutnia se lett volna szabad, nem hogy az élő showba "énekelni", de ez nem éneklés hanem kvartyogás. Nem való se ő sem pedig a Stone a versenybe. Én még mindig azt mondom,hogy az Erőnek kellett volna bejutnia, nem pedig Krisztiánnak.
Nórii. SelFan.
2012. november 17. 23:26
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5273 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline
|
LIKE pedig nagyon jó volt a párbajon nem tudom mért nekik kellet távozni Dávid gyöngébb volt és Miklóssal teljesen egyet értettem nem nekik kellet volna ott állni ha nem másoknak!
Nórii. SelFan.
2012. november 17. 23:28
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Komolyan mondom, én már ott tartok, hogy nem nézem tovább. Jól mondta a párbajok után Miklós, nem nekik kellett volna ott állniuk. A Zámbó gyerek olyan volt, mint egy ferde hajlamú tini, már csak az éneklése volt rosszabb...Nem mintha Stone jó lett volna. Akik nagyon tetszettek nekem, az megint Timi és Gergő volt, pontosabban ebben az adásban inkább Timi.
A cikk utolsó bekezdésén nagyot röhögtem, másrészt elszomorító, hogy van valamennyi igazságalapja.
A cikk utolsó bekezdésén nagyot röhögtem, másrészt elszomorító, hogy van valamennyi igazságalapja.
Nórii. SelFan.
2012. november 17. 23:29
|
|
bidókavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.04. Hozzászólás: 358 Csatolások: 238 Azonosító: 144733 offline
|
Én nagyon nagyon nagyon örültem annak hogy a Dávid jutott tovább
♥ lehet hogy nem ez volt a legjobb előadása, de a párbaj dala igen is nagyon jó volt
De nem is nekik kellett volna ott állniuk, hanem tényleg a Zámbónak meg a Stonenak...ha kommenteket olvasok mindenki csak szidja a Zámbót...100-ból 1 szereti..akkor minek van még bent?? hogy?? ha nem a családja szavaz rá...de már nem is idegesítem magam...Hajrá Dávid ♥ ( és Gergő és Timi
)
2012. november 17. 23:32
Mondtam anyámnak, hogy én felakasztom magam, ha Zámbó tovább jut... Most már igaz, hogy kötélen kellene lógnom, de nem ér annyit. Nem hiszem el, illetve de, persze jó ez a médiának meg minden, de ezzel csak rettenet módon égetjük magunkat... Többet a műsorhoz nem is akarok hozzászólni, mert erre én már nem találok szavakat.
Nórii. SelFan.
2012. november 17. 23:35
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Annyira látszik, hogy az egész műsor alatt nyomták le a lányokat, a sz.r dalválasztások, a visszafogott hangok mindhármuk részéről, együtt meg pláne, minden erre dolgozott. Senki ne mondja nekem, hogy három ilyen hangból csak ennyit tudtak kihozni. Sütött róluk az erős hangok szándékos visszafogása. Aki látta Petra tavalyi Janis Joplin előadását, az tudja miről beszélek...
Most már csak Gergő miatt éri meg nézni, de őt is nyomják egyre lejjebb a tehetségének negyedéből is megoldható dalokkal. Valami lassú soul dal kéne neki, nem ezek...
Most már csak Gergő miatt éri meg nézni, de őt is nyomják egyre lejjebb a tehetségének negyedéből is megoldható dalokkal. Valami lassú soul dal kéne neki, nem ezek...
lassie
2012. november 17. 23:50
|
Hanililozaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.05. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 185531 offline
|
Na, hát akkor írjunk...szerintem úgy általában mindenki (kivéve Gergōt és Timit, meg néha Adélt) egy kalap szar. Általában. Ma viszont ezt a három személyt leszámítva mindenki fos volt, olyan szép gōzölgōs, mint amilyet néha a kutyám szokott produkálni
A fōfos természetesen Zámbó, a herceg, a többiek pedig csak követik ōt. A Like: hálát adtam az égnek, hogy nem próbálták meg majmolni a Little Mixet, szerintem sírva fakadtam volna, ha még ōket is "bemocskolják". Az elején énekeltek egy Adele-t, aztán minden jött csak jó nem, bár Zámbóhoz képest...Komolyan, az estazírni fénypontja az volt, hogy szeretsz 1D kezdte a mūsort.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.