Egyetértek az elöttem szólokkal és a cikk írójával, Stonenak és Zámbó K.- nak kéne kiesni!
X-Faktor: búcsúzott a Like
2012. november 18. 17:33
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
Már épp ideje volt. Mindhárman jól énekelnek, de fájdalmasan átlagosak. Semmit nem csináltak, csak ácsorogtak a színpad közepén, nem tölötték be a teret. Ha rájuk néztem, "közembereket" láttam, és nem sztárokat.
2012. november 18. 17:34
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
A véleményem a produkciókról:
A Like, mint mindig, most is nagyon jó volt. Nekem tetszett! Stone röviden olyan volt mint mindig. Szabó Dávid szerintem megint nagyon szuperül énekelt, úgyhogy tényleg jó volt. Antal Timi is kitett magáért. Zámbó Krisztián adásról adásra jobb, de sajnos még mindig vannak nála hamis hangok. Csobot Adél egyre förtelmesebb, ki nem állhatom. Oláh Gergő pedig most is nagyon jó volt.
A párbajról:
A két legnagyobb kedvencemnek, Szabó Dávidnak és a Like-nak kellett sajnos párbajoznia. Ez nagyon megviselt. És sajnos a Like-nak kellett hazamenniük, amit szintén nagyon sajnálok.
Azt gondolom, ideje már olyanoknak kiesni, minbt pld. Stone és Miss Csobot Adélka... Szánalmas, hogy ez az idióta nőszemély mégmindig bennt van. Tehetsége egyenlő a nullával, ahogy a produkciója is. A Like helyett neki kellett volna kiesnie, akárki akármit mond. Ezzel még jobban megutáltam Adélt.
A cikkírónak:
Nem fogod már fel, hogy egy cikk nem a véleményedről szól! És nem tűröm el, hogy jellegtelennek nevezd Dávidot!
Inkább te vagy az, sőt, szánalmas is, hogy mindenkiben a hibát kereset, de magadat nem veszed észre!
A Like, mint mindig, most is nagyon jó volt. Nekem tetszett! Stone röviden olyan volt mint mindig. Szabó Dávid szerintem megint nagyon szuperül énekelt, úgyhogy tényleg jó volt. Antal Timi is kitett magáért. Zámbó Krisztián adásról adásra jobb, de sajnos még mindig vannak nála hamis hangok. Csobot Adél egyre förtelmesebb, ki nem állhatom. Oláh Gergő pedig most is nagyon jó volt.
A párbajról:
A két legnagyobb kedvencemnek, Szabó Dávidnak és a Like-nak kellett sajnos párbajoznia. Ez nagyon megviselt. És sajnos a Like-nak kellett hazamenniük, amit szintén nagyon sajnálok.
A cikkírónak:
Nem fogod már fel, hogy egy cikk nem a véleményedről szól! És nem tűröm el, hogy jellegtelennek nevezd Dávidot!
2012. november 18. 17:38
|
|
asiviviúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.09. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 168939 offline
|
Bazd meg Zámbó krisztián elmehet a fa....ba, mert az apja rajongói tartják benn a verszenyben, a stone meg egy vén fa.z bazdmeg
a lájkvolt az egyik legjobb, már csak az baszna be ha zámóka nyerné meg az X-faktort. Nem baj hajrá Oláh Gergő és Antal Timi <3 <3 <3!!!!!!!!
a lájkvolt az egyik legjobb, már csak az baszna be ha zámóka nyerné meg az X-faktort. Nem baj hajrá Oláh Gergő és Antal Timi <3 <3 <3!!!!!!!!
2012. november 18. 17:44
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Már agyf*szt kapok attól, hogy hogy lehet ilyen sz*r egy műsor.. Nem szerettem igazán a Like-ot, de tény, hogy nekik ezerszer jobban helyük lenne az Xfucktorban, mint a b*ta Zámbónak, a Stonenak, vagy annak a betegagyú magamutogató nyávogós Csobot Adélkának. A Szabó Dávid nagy homokláda, már bocsánat. Ha nem Gergő nyeri meg, pasivá operáltatom magam -.-"
2012. november 18. 17:55
|
|
xDLovatox |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 727 Csatolások: 0 Azonosító: 181180 offline
|
Hát én nem tudok mit mondani.
A Like helyett mehetett volna Stone vagy Krisztián a két hülye.Mondjuk a párbajnél a számo nagyon elszurták.Nekem nem tettszett.Na Feró versenyzők nélkül maradtál.
Hajrá Adél és Gergő!
A Like helyett mehetett volna Stone vagy Krisztián a két hülye.Mondjuk a párbajnél a számo nagyon elszurták.Nekem nem tettszett.Na Feró versenyzők nélkül maradtál.
Hajrá Adél és Gergő!
2012. november 18. 18:09
|
|
lineafittnes99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 171402 offline
|
Nem nekik kellett volna hazamenniük !
2012. november 18. 18:22
Én már nem értem miért a jók esnek ki. Nagyon sajnálom, hogy kiestek. Szerintem Zámbó Krisztiánnak kellene haza menni.
2012. november 18. 18:30
|
|
Gaby0014visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 471 Csatolások: 53 Azonosító: 182100 offline
|
nem nekik kellet volna hanem Zámbónak vagy Dávidnak Stone vagy Adélnak!!DE nem nekik nem tudom hogy hogy lehetnek ilyen bolondok a zsűrik komolyan nem értem jó volt Dávid párbaj dala de ami előtte volt az szerintem nagyon gyenge volt és a Like szerintem jobb?
2012. november 18. 18:41
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Kár,hogy kiestek...!
2012. november 18. 18:43
|
|
escoriponoh you're princess?but i'm the QUEEN. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.07. Hozzászólás: 1194 Csatolások: 0 Azonosító: 177356 offline
|
a magyar x-faktor egy rakat tehetségtelen idióta.komolyan.. szerintem a Like volt a mostani széria legjobbjai. ja és, hogy utáljatok: én ki nem állhatom Oláh Gergőt, egyszerűen förtelmes hangja van.
2012. november 18. 18:43
|
|
Demzy_Lovatovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 129 Csatolások: 0 Azonosító: 179840 offline
|
Zámbónak kellett volna kiesni,és semmi képen sem a Like-nak.. Zámbót nem tudom miért tartják bent,tehetség 0,és beképzelt idióta.. Úgy beszélt Ildikóval mint a kutyával,és azt hiszi hogy az apja miatt ő a világ közepe,és hogy mindent megtehet,pedig inkább vissza kéne húzódnia a nyilvánosság elől, fogni a rondaságát és a tehetségtelenségét,és menni a f*szba. Ennyi a véleményem.
2012. november 18. 18:55
|
|
RedArmyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.19. Hozzászólás: 312 Csatolások: 5 Azonosító: 23353 offline
|
Idézet (bettiua01 @ 2012.11.18. 14:17)
nem nekik kellett volna kiesni :S Szomorú h a nézők és a mentorok is a fülükön ülnek és a szemüket meg zárva tartják :S
ugye te sem írod, és gondolod komolyan, hogy a nézőknek van beleszólásuk a szavazatok alakulásába?
2012. november 18. 18:57
Bár a Like nem volt a kedvencem azért sajnálom őket.Ha a Krisztián jövö hèten sem esik ki már sírni fogok a röhögéstől.
2012. november 18. 19:03
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (bettiua01 @ 2012.11.18. 14:17)
nem nekik kellett volna kiesni :S Szomorú h a nézők és a mentorok is a fülükön ülnek és a szemüket meg zárva tartják :S
Nem a nézői szavazatok döntenek,de mégcsak nem is a mentorok.Az RTL dönti el,hogy ki maradjon bent,és ki essen ki.A múltkor sem a mentorok ejtették ki Fehér Zolit,hanem az RTL.Zolinak ki kellett esnie,mert Gesztinek még mindhárom versenyzője bent volt.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. november 18. 19:08
Nem nagyon szerettem őket, de azt elkelismerni, hogy szép hangjuk van:)
2012. november 18. 19:32
|
|
Clarissa_Fray |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 135431 offline
|
lesznek még itt meglepetések...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.